Παίρνει μια σκελίδα σκόρδου και τη βάζει στο στόμα – Μετά από λίγα λεπτά…

Κοινοποίηση:
da6e87_skordo

Το σκόρδο είναι γνωστό για την ιδιαίτερη γεύση του και χρησιμοποιείται από κουζίνες όλου του κόσμου. Αλλά οι αρχαίοι Ρωμαίοι, Κινέζοι, Έλληνες και Αιγύπτιοι ήξεραν πως το σκόρδο έχει και πολλές θεραπευτικές ιδιότητες. Σήμερα, βρήκαμε μία από αυτές και θα σας την παρουσιάσουμε παρακάτω.

Πράγματι, το σκόρδο έχει αντιφλεγμονώδη και αντιβακτηριακή δράση και μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία ασθενειών όπως ο πονόδοντος. Το μαγικό συστατικό του ονομάζεται allicin και βρίσκεται στον κολλώδη χυμό του φυτού.

Για πονόδοντο που έχει προκληθεί από μόλυνση, τρίψτε μισή σκελίδα σκόρδο πάνω του για 10 λεπτά για να μειωθεί η δυσφορία. Όταν ξεκινήσει ο πόνος, μασήστε προσεκτικά μία σκελίδα για να απελευθερωθούν οι χυμοί του. Μέσα σε 15 με 30 λεπτά ο πόνος θα έχει εξαφανιστεί.

Είναι μία τέλεια επείγουσα θεραπεία για τον πονόδοντο, ειδικά εάν σας τύχει το σαββατοκύριακο και οι οδοντίατροι είναι κλειστά. Αλλά να θυμάστε πως δεν πρόκειται για θεραπεία, απλά ένα επείγον μέτρο. Εάν ο πονόδοντος επιμείνει, πηγαίνετε άμεσα σε ένα γιατρό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response