Πίστα Φόρμουλα 1 στην Θεσσαλία – Τι δήλωσε ο Κ. Αγοραστός

Κοινοποίηση:
02_16

Σκέψεις για κατασκευή πίστας Φόρμουλα 1 υπάρχουν στην περιοχή της Μαγνησίας. Το φιλόδοξο πλάνο αποκάλυψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

Σε ανοιχτή γραμμή με το δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, για την προετοιμασία ενός φακέλου που θα αφορά στο εν λόγω εγχείρημα, βρίσκεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Παράλληλα, υπάρχει ήδη ένα τοπογραφικό μιας έκτασης χιλίων στρεμμάτων, η οποία θα μπορούσε να φιλοξενήσει την πίστα, πλησίον του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου.

Όπως πρόσθεσε, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας βρίσκεται επίσης σε διαρκή επικοινωνία με κυβερνητικά στελέχη και ειδικά με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή. Βέβαια, το κόστος για την κατασκευή πίστας προδιαγραφών Φόρμουλα 1 ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η ύπαρξή της δεν συνεπάγεται και τη διεξαγωγή αγώνα.

Δείτε, στο ακόλουθο βίντεο, αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Αγοραστός:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Η φόρμουλα διαλέγει πίστες με βάση την εμπορικότητα του μέρους γι΄αυτό έχει σε Σιγκαπούρη, Μονακό, Αμπου Ντάμπι κτλ. Ελπίδα εκεί στις τραχανοπλαγιές του Θεσσαλικού κάμπου θα είχατε μόνο αν διάλεγαν με βάση την ετήσια παραγωγή τυριού. Άιντε τυρόβλαχοι, δε φτάνει που καιγόμαστε έχουμε και τις μπαρούφες σας.

  2. Στη Πάτρα έχουν και τις μελέτες και το χώρο έτοιμο 15 χρόνια.. Πάτε να φάτε κι άλλα ε; κοπριιιτες.. Και σιγά μη γίνει καθικια.. Πόσα σας δίνουν για να μη το κάνετε ρε και απλά να μας τρώτε χρήμα κάθε τόσο; πόσα;

  3. Στο Ελληνικο ηταν οτι καλυτερο να γινει πιστα F1 και MotoGP τωρα πως του ηρθε να το κανουν στην Θεσσαλια αλλο και τουτο

  4. Για πίστα F1 στην Ελλάδα ακούμε εδώ και 15 χρόνια… Όπως και για GP… Και φυσικά για άλλη μια φορά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα !

Leave a Response