“Πέταξε στα σκυλιά τον Λαγό” – Ο σώζων εαυτόν σωθήτω στην Δίκη της Χρυσής Αυγής!

Κοινοποίηση:
xrysh-aygh-2

Ο Παναγιώταρος με κατάθεση γεμάτη αντιφάσεις “πέταξε στα σκυλιά”τον Λαγό και τις οργανώσεις Νίκαιας και Περάματος.

Δείτε τι αναφέρει σε άρθρο του ο Άρης Σπίνος για την δίκη της Χρυσής Αυγής:

“Είναι κατανοητό στο καθένα που παρακολουθεί επί 5 χρόνια την δίκη της Χ.Α,ότι οι κατηγορούμενοι,στην κυριολεξία”δεν ξέρουν τι τους γίνεται”ως προς τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί στην ακροαματική διαδικασία εξαιτίας του γεγονότος όπως έχει επισημάνει το edolio5 ότι δεν πάτησαν το πόδι τους ούτε σε μια συνεδρίαση,(!)ενώ οι δικηγόροι τους,οι περισσότεροι,εμφανιζόντουσαν ως κομήτες Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στο άλλον και όλοι μαζί πέφτουν σε κραυγαλές αντιφάσεις που πολλές φορές αγγίζουν τα όρια της γελοιότητας όπως έγινε με την κατάθεση Ζαρούλια. Η απολογία Παναγιώταρου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και παλιού στελέχους της Χρυσής Αυγής, ήταν ένα τεράστιο “δόσιμο” των μελών της Νίκαιας και του Περάματος, τους οποίους η οργάνωση πετάει πλέον στα σκυλιά.

Σε απάντηση της απολογίας Μίχου που μίλησε για απουσία διαγραφών μετά τις επιθέσεις στους Αιγύπτιους αλιεργάτες και τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Παναγιώταρος ισχυρίστηκε σήμερα ότι, την επομένη της δολοφονίας (δηλαδή στις 18/9/2013), με εντολή Αρχηγού, παύτηκαν όλα τα εμπλεκόμενα άτομα της Νίκαιας, απολύθηκαν ο Γ. Πατέλης και ο Ι. Καζαντζόγλου και έκλεισαν τα γραφεία της Νίκαιας:
“Μέχρι το απόγευμα είχαμε μάθει τα πάντα… Ούτε σε απολογία κλήθηκαν, ούτε εξηγήσεις έδωσαν… Με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, ο Αρχηγός αποφάσισε… Γραφεία; Κλείσιμο. Υπεύθυνος; Δρόμο!”. Το ίδιο ισχυρίστηκε ο Παναγιώταρος ότι συνέβη και με την επίθεση στο ΠΑΜΕ: “Ήταν μια συμπλοκή, στην οποία υπήρχαν μηνύσεις εκατέρωθεν… Άκρως καταδικαστέο γεγονός, είπε το Πολιτικό Συμβούλιο… Μετά από 1-2 μέρες, παύτηκαν από τα γραφεία οι 2 που ενεπλάκησαν…”.Πρόκειται για απόλυτο άδειασμα των κατηγορούμενων πυρηναρχών Νίκαιας Πατέλη και Περάματος Πανταζή, από τους οποίους πλέον η Χρυσή Αυγή αποστασιοποιείται πλήρως. Πατέλης και Πανταζής κινδυνεύουν πλέον με ποινές πολύχρονης κάθειρξης, αφού πέραν της αποδεικτικής διαδικασίας εγκαταλείπονται πλέον και από την ηγεσία, η οποία τους “δείχνει” ως υπεύθυνους τέλεσης των εγκληματικών πράξεων.

Ο ισχυρισμός ωστόσο του Παναγιώταρου συνάντησε τα δικαιολογημένα ερωτήματα του δικαστηρίου, καθώς η υπεράσπιση έχει στείλει αντιφατικά μηνύματα στην έδρα:α. “Γιατί τότε δεν δημοσιοποιήσατε την διαγραφή των μελών σας και το κλείσιμο της Νίκαιας, παρά δηλώσατε ότι δεν είχατε καμία σχέση;”, ρώτησε δικαιολογημένα η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη. Σε πλήθος δηλώσεων, βίντεο, εγγράφων, που έχουν αναγνωστεί, τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής αρνούνται την οποιαδήποτε σύνδεση με το έγκλημα στο Κερατσίνι, το οποίο γενικώς και αορίστως “καταδικάζουν”.

Ο Παναγιώταρος απάντησε ότι το γεγονός των διαγραφών δημοσιοποιήθηκε με ανακοινώσεις των επόμενων ημερών, προξενώντας την απορία ακόμα και των δικηγόρων της Χρυσής Αυγής μιας και τέτοιες ανακοινώσεις προφανώς και δεν υπάρχουν ούτε έχουν ποτέ προσκομιστεί.β. “Γιατί ο Πατέλης στην απολογία του ανέφερε ότι ουδέποτε διαγράφτηκε, με δεδομένη μάλιστα την τηλεφωνική συνομιλία Λαγού-Πατέλη στις 23/9, στην οποία ο πρώτος λέει στον δεύτερο ότι μένει στο κόμμα;”, ρώτησε η σύνεδρος Γεσθημανή Τσουλφόγλου. Ο Παναγιώταρος παρέπεμψε την έδρα στον συγκατηγορούμενό του απαντώντας με νόημα: “Ρωτήστε τον κύριο Λαγό”.γ.

Πώς εξηγούνται οι δηλώσεις Παναγιώταρου και Κασιδιάρη την επομένη της επίθεσης στο ΠΑΜΕ, στις οποίες κατηγορούν το ΚΚΕ για “συκοφαντικές” και “ψευδείς” καταγγελίες, αν η Χρυσή Αυγή διέγραψε τους φερόμενους ως δράστες όπως σήμερα, για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια, κατέθεσε ο Παναγιώταρος;δ. Πώς εξηγούνται οι αντιφάσεις ανάμεσα σε όσα είπε σήμερα ο Παναγιώταρος και σε όσα είπαν τις προηγούμενες ημέρες τα υπόλοιπα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής; Όταν είχε ρωτηθεί, ο Κασιδιάρης δήλωσε ότι “διαγραφές δεν έγιναν, γιατί οι εμπλεκόμενοι δεν ήταν μέλη”. Όμως σήμερα ο Παναγιώταρος, σε υπόδειξη αυτής της αντίφασης από την εισαγγελέα της έδρας Αδαμαντία Οικονόμου, είπε ότι όχι μόνο έγιναν διαγραφές, αλλά ανάλογα πειθαρχικά μέτρα παίρνονταν και κατά “υποστηρικτών”. Από την άλλη, ο Μίχος ανέφερε ρητά ότι “διαγραφές δεν έγιναν”, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τις είχε αξιώσει και από την Κεντρική Διοίκηση και από τον Αθανάσιο Κωνσταντίνου, νυν ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.

“Τι παραπάνω ζήτησε ο Μίχος, αφού λέτε οτι διαγραφές είχαν γίνει;”, ρωτήθηκε σήμερα ο Παναγιώταρος, ο οποίος αναφέρθηκε σε “σύγχυση” του Μίχου.Ελάχιστες δικασίμους πριν το τέλος της αποδεικτικής διαδικασίας, η υπεράσπιση αδυνατεί να προσφέρει στο δικαστήριο όχι ένα πειστικό, αλλά ούτε καν ένα ενιαίο και συγκροτημένο αφήγημα για βασικά ερωτήματα: πότε πληροφορήθηκε η ηγεσία τη δολοφονία Φύσσα, αν διαγράφτηκαν οι κατηγορούμενοι δράστες, αν υπάρχουν μέλη και Καταστατικό πριν το 2012 και ούτω καθεξής. Στα ερωτήματα αυτά, έχουν ήδη δοθεί αντιφατικές απαντήσεις και ισχυρισμοί από ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, με αποτέλεσμα η απολογία του “Πατριώτη της Κονόμας” στις 31 Οκτωβρίου να είναι ήδη ναρκοθετημένη,και φυσικά θα κοιτάξει να σώσει το τομάρι του,εάν την προηγούμενη μέρα φυσικά δεν τον έχει στείλει “αδιάβαστο” ο Λαγός με την απολογία του,μετά την σημερινή κατάθεση Παναγιώταρου

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

 1. Να τα’γραφε και μονος του ο Σπινος,παει στο δαολο.Αλλα τα αντιγραφει απο γνωστη αριστεριστικη σελιδα που κυνηγαει τη ΧΑ απο την αρχη,και απλα βαζει μια-δυο γραμμες δικες του και χαρακτηρισμους οπως “πατριωτης της κονομας”.

 2. Πολιτικός σχηματισμός σου λέει μετά….ε ρε μάνα κατακαημένη….
  Πιάσε τον έναν και χτύπα τον άλλον. Αλλά να θες να σε αντιπροσωπεύουν αυτοί οι τύποι…δεν υπάρχουν λόγια δηλαδή.

  1. Να σου πω εγω πολιτικους σχηματισμους που ιδρυθηκαν μετα τη Χρυση Αυγη και δεν υπαρχουν πλεον; Απο το ΔΗΚΚΙ του Τσοβολα μεχρι τους ΑΝΕΛ του Καμμενου; Η Χ.Α κραταει ακομη

 3. Ο Σπίνος, είναι γνωστός ακροδεξιός ρουφιάνος. Το πρόβλημα του, είναι ότι ήθελε μίζα από τον Μιχαλολιάκο, την οποία δεν πήρε ποτέ. Ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει τις μ@λακίες που γράφει.

 4. Αυτό τον Σπίνο, γιατί προσπαθείτε πάλι να τον βγάλετε από την αφάνεια του πάτου, όπου ανήκει;;; Άλλος ένας τιτανοτεράστιος ψωρίλος της δημοσιοκαφρίλας, που όπου φυσάει ο άνεμος πάει… ψευταράς και φαντασιόπληκτος και ως έχω πει ξανά, σε στυλ Καμένου προ Σύριζα…

 5. Όπως πάντα κοτάρες τα χρυσαύγουλα.
  Τους εύχομαι να σαπίσουν στην φυλακή οι απόγονοι της αδολφάρας

 6. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
  Περιφερόμενοι πολιτικοί αλήτες, γνωστοί γυρολόγοι των κομμάτων, οι οποίοι φιλοδοξούν να βγουν από την πολιτική ανυπαρξία, συκοφαντούν με κάθε βρώμικο τρόπο την Χρυσή Αυγή και προπαντός τον Γενικό Γραμματέα της Συναγωνιστή Μιχαλολιάκο. Διαδίδουν σε σκοτεινούς διαδρόμους και διασπείρουν ψιθύρους ότι δήθεν ο Ν.Γ. Μιχαλολιάκος διαθέτει επιχειρήσεις, κτίζει (!) ακίνητα σε τουριστική περιοχή και ότι έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια!
  Σας ενημερώνουμε ότι όλα αυτά αποτελούν ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες και προκαλούμε τον οποιοδήποτε από όλους αυτούς τους πολιτικούς αλήτες εάν έχει ίχνος τιμής να μιλήσει με το όνομά του για να υποστεί και τις συνέπειες του νόμου για τις ψευδολογίες του.
  ο Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τον οποίον εμφάνιζαν ως κάτοχο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, δημοσιοποίησε την επίσημη δήλωση ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με την οποία η περιουσία του σε ακίνητα είναι μικρότερη των 50 χιλιάδων ευρώ και είναι κληρονομιά που αποκτήθηκε από την οικογένειά του από το 1910!

  Τα οικονομικά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι απόλυτα διαφανή και έχει γίνει έρευνα για αυτά και για τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο τόσο από επιτροπές της Βουλής, όσο και από ορκωτούς λογιστές και από τον ΣΔΟΕ.

 7. Εκ του ασφαλούς…λέμε ότι θέλουμε…Εάν ώμος πείσουν εκτεθειμένος θα έκανες πατάτες κοτα

 8. Θα είμαστε μειονότητα όσο προσκυνάς τον κουλη. Μείνε στα τέσσερα και όταν στον φοράνε, μην κάνεις σχόλια.

 9. ΩΡΑΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΜΑ ΓΑΜΠΡΟΣ Κ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ Τ 80 ΤΣ ΕΚΑΤΟ Τ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟΛΑ ΧΑΤΖΙΑΒΑΤΗ….

 10. Με γεννάται η απορία, γιατί τόσο μίσος? Είναι τα λεφτά που έκλεψε ο αρχηγός?
  Μα παρόλες της ανασκαφές δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη
  και είναι το μόνο κόμμα με πεντακάθαρη φωλιά!
  Και εσείς που ανήκετε παρακαλώ? Να υποθέσω στους αναρχοσυριζαίους?
  Η μήπως με τον γιο του δράκουλα?
  .
  Στην Ελλάδα των νεοελλήνων αγαπάμε να μισούμε τους πάντες
  που είναι αδιάφθοροι και γενικά πολιτικός ορθοί, όπως και εμείς!
  .
  Ρε άϊντι σιαπέρα παλιουμαϊμούνια.

 11. Μείνε Κλασιδιάρη πιστός στον Αρχιδιγό Πακιστανολιάκο για να μη σε πει ριψάσπη. Και σιγά τον “αρχηγό” που λατρεύουν σα Ρωμαίο Αυτοκράτορα τα ούγκανα οι Χρυσαυγίτες. Εδώ σε 2-3 χρόνια θα είμαστε μειονότητα κι ο Κλασιδιάρης τρέφει αυταπάτες ότι κάποτε έως τη Δευτέρα Παρουσία θα ανακάμψει το μαγαζάκι του Κοντού και χοντρού Πακιστανολιάκου.

 12. Παρταλια………….μεχρι η γυναικα του τον χωρισε απαξ και δεν ξαναβγηκε βουλευτης…….. ο χοντρος ξεφουσκωσε σαν χοντροκομμενος λουκουμας πουνε…τεττοια ελενγχομενα ανθρωπηδια μπηκαν μπροστα πρωτα να βολεψουν την τσεμπη τους μετα να φανουν χρησιμοι στο συστημα…….να μαντρωσουν τον κοσμο να τον ελενγχουν…… και το συστημα να τους πεταξι στα σκουπηδια αφου πλεον τους ηταν αχρηστοι ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ Η ΜΑΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΗ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΡΗΣΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ……

  1. Ειχαμε τους συριζα τρολ τωρα εχουμε και τους νδουλα τρολ απο 0.60 σε 0.70 .

   Εσενα βρομιαρη που βριζεις οικογενειες θα φας τα μουτρα σου μια μερα υπομονη

Leave a Response