Πέρασαν μπροστά από κάμερα κυκλοφορίας δύο γλάροι – Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει άναυδους

Κοινοποίηση:
glaroi_kamera

Δυο γλάροι που διασκεδάζουν μπροστά από κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας στο Λονδίνο έχουν γίνει το απόλυτο viral τις τελευταίες ώρες στα social media.

Τα δύο πτηνά βρίσκουν συχνά πυκνά καταφύγιο στο σημείο όπου είναι εγκατεστημένη η κάμερα, με αποτέλεσμα να προσφέρουν στους εργαζόμενους στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας, αλλά και στους χρήστες του διαδικτύου που μοιράζονται το viral -βίντεο με του γλάρους χωρίς σταματημό.

Οι γλάροι δεν πέρασαν απλώς από τον φακό της κάμερας. Συνελήφθησαν δύο μέρες στη σειρά να φλερτάρουν με την κάμερα ελέγχου κυκλοφορίας κοντά στο ανατολικό τούνελ του Λονδίνου. Οι εργαζόμενοι στο κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας τους έδωσαν και ονόματα: Ο Γκρέιμι και ο Στιβ.

«Μετά από απαίτηση του κοινού, ένα σύντομο δελτίο από τον ρεπόρτερ μας στα βόρεια του Τούνελ Μπλάκγουελ» σημείωνε με χιούμορ η υπηρεσία σε ένα από τα tweets που έκανε τα πτηνά viral.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν κάποιος λέει πως δεν υπάρχει Θεός ας κοιτάξει τα ζώα και την ομορφιά της φύσης γενικότερα. Είναι τέλεια, ζωγραφιές του Θεού, αθώα πλάσματα που θα έπρεπε να θαυμάζουμε και να σεβόμαστε γιατί αυτά έχουν περισσότερο Θεό μέσα τους απο τον άνθρωπο.

Leave a Response