Πέντε συνήθειες των γυναικών που έχουν πάντα ανεβασμένη λίμπιντο

Κοινοποίηση:
DFBDFBDF

Ακριβώς όπως η άσκηση μάς βοηθά να παραμείνουμε σε φόρμα ή ο διαλογισμός να διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση την ψυχική μας υγεία, έτσι και η διατήρηση της λίμπιντο σε υψηλά επίπεδα, δεν συμβαίνει από μόνη της. Χρειάζεται και αυτή δουλειά. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να έχετε κατά νου πως κάθε μέρος του σώματός μας, αλλά και κάθε κομμάτι της ψυχικής μας υγείας απαιτεί εξάσκηση και φροντίδα. Και ενώ όλοι θα θέλαμε μια αυξημένη και υγιή λίμπιντο από το πρωί ως το βράδυ, μερικές φορές οι σεξουαλικές μας ορμές δεν ακολουθούν τα θέλω του μυαλού μας και μένουν πίσω.

Διαβάστε παρακάτω τις πέντε συνήθειες που ακολουθούν ορισμένες γυναίκες για να διατηρήσουν τη λίμπιντο τους υγιή και σε υψηλά επίπεδα.

Δίνουν προτεραιότητα στον χρόνο με τον εαυτό τους
Η αυτοφροντίδα μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της λίμπιντο. Το να ξοδεύετε χρόνο με τον εαυτό σας σας σάς επιτρέπει να επανασυνδεθείτε με το σώμα σας και να ελέγξετε την ψυχική σας ευεξία. Αν είστε διαρκώς στρεσαρισμένες, μπορεί να παρουσιάσετε έντονα συμπτώματα κούρασης και νευρικότητας, τα οποία μπορεί να εκδηλωθούν τόσο με πόνους στο σώμα, όσο και με λιγότερη όρεξη για σεξ. Αφιερώστε λίγο χρόνο για διαλογισμό ή πάρτε ένα όμορφο μπάνιο στο τέλος της ημέρας για να χαλαρώσετε και θα δείτε πως όλα θα αλλάξουν. Πρόκειται για ένα διανοητικό διάλειμμα που όσες γυναίκες έχουν υγιή λίμπιντο δεν παραλείπουν, καθώς τις βοηθά να παραμένουν προσγειωμένες και ήρεμες όταν ο έξω κόσμος γίνεται «τρομακτικός».

Δοκιμάζουν συχνά κάτι νέο
Δεν παραμένουν στάσιμες σε όσα γνωρίζουν. Προσπαθούν να ανακαλύπτουν κάτι νέο σχεδόν καθημερινά, να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να βελτιώνουν τις δεξιότητές τους. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τονώσετε τη λίμπιντο από το να δοκιμάσετε κάτι νέο. Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας έχετε χτυπήσει πέσει σε τέλμα και δεν μπορείτε να συνδεθείτε όπως παλιά, ή αν είστε ελεύθερες να βαρεθήκατε τον δονητή σας. Δεν υπάρχει ντροπή σε κανένα από τα δύο. Μια μικρή αλλαγή ίσως είναι το ξόρκι που θα λύσει τα μάγια. Αν είστε μόνες επενδύστε σε ένα νέο σεξουαλικό βοήθημα ή αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Αν είστε σε σχέση προγραμματίστε μια βραδιά σεξ με τον σύντροφό σας. Δεν ακούγεται ιδιαίτερα σέξι, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε από το τέλμα. Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε μαζί κάποιο sex toy ή να επιδοθείτε σε ένα παιχνίδι ρόλων. Ό,τι και αν κάνετε μην σταματήσετε να δοκιμάζετε νέα πράγματα στο κρεβάτι για να έχετε δυνατή λίμπιντο για πάντα.

Ξέρουν τι θέλουν και τι δεν θέλουν
Έχουν ξεκαθαρίσει μέσα τους τις τους αρέσει και τι όχι, καθώς έτσι γνωρίζουν πώς θα περάσουν καλά, νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δεν νιώθουν άβολα στο να εκφράσουν αυτό που επιθυμούν. Αν δεν έχετε κατασταλάξει στα γούστα σας, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού μπορείτε να πειραματιστείτε και να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας κάνει να ευχαριστιέστε στην κρεβατοκάμαρα.

Χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης
Με τους συντρόφους τους, καθώς σε μεγάλο βαθμό είναι εκείνοι που θα τις βοηθήσουν να ευχαριστηθούν περισσότερο. Είτε πρόκειται για μια σοβαρή σχέση είτε για ένα one night stand, αν δεν υπάρξει εμπιστοσύνη κανείς δεν μπορεί να λειτουργήσει απόλυτα ήρεμα ή να απολαύσει τη στιγμή. Αν νιώθετε ότι σας λείπει κάτι, τότε θα μπορούσε να είναι καιρός να ξεκινήσετε έναν ανοιχτό διάλογο με τον σύντροφό σας σχετικά με τις ανάγκες σας.

Γυμνάζονται συχνά
Το γεγονός ότι όσοι ασκούνται τακτικά έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν μια υγιή λίμπιντο, δεν αποτελεί έκπληξη. Η άσκηση έχει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων, ενώ οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται στη διάρκειά της και η επίδραση που έχει στον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το σώμα μας επηρεάζουν άμεσα τη λίμπιντο μας. Μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει «σύνδεση μεταξύ της μάζας σώματος, της αρνητικής εικόνας του σώματος και της αποφυγής σεξουαλικών καταστάσεων». Με άλλα λόγια, εάν θέλουμε να νιώθουμε αυτοπεποίθηση στην κρεβατοκάμαρα και να αυξήσουμε τη λίμπιντο μας, η τακτική άσκηση και η προτεραιότητα που δίνουμε στην καλή υγεία του σώματός μας, είναι ο τρόπος για να τα καταφέρουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αχαχαχαχαχααααααααααααααα Οι πουτανιά βαφτίστηκε τώρα ανεβασμένη λίμπιντο..::: Είστε όλοι και όλες για τον πούτσο καβάλα.!!!!!!!!! Ουστ.!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Response