Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Τριανταφύλλου

Κοινοποίηση:
Βασίλης Τριανταφύλλου

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο δημοσιογράφος και διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Realnews, Βασίλης Τριανταφύλλου.

Δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, για να βυθίσει στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και τους συνεργάτες του και γενικότερα τον χώρο της δημοσιογραφίας, τον οποίο υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η ιστοσελίδα real.gr, η οποία έγραψε ότι «αργά το βράδυ της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή -μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο- ο Βασίλης Τριανταφυλλου, διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Realnews.

Ο Βασίλης Τριανταφύλλου υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια. Βρισκόταν στην ηγετική ομάδα της εφημερίδας από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της και αγκάλιαζε με αγάπη όλους τους συναδέλφους του.

Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Real Group τον αποχαιρετούν με βαθιά οδύνη. Οι σκέψεις όλων αυτή την ώρα είναι στη σύζυγο του, στον μονάκριβο γιο του και στους οικείους του».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: