Πάτρα: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε μαθητές Δημοτικού – Τα δάγκωσαν την ώρα που έπαιζαν μπουγέλο

Κοινοποίηση:
skilos

Αποτελεί το τρίτο περιστατικό επίθεσης από σκύλο μέσα στην ημέρα.

Ένα τρομακτικό και επικίνδυνο περιστατικό συνέβη σε μαθητές του δημοτικού του Κάτω Καστριτσίου στο πάρκο του Πανεπιστημίου Πατρών, αφού καθώς έπαιζαν το καθιερωμένο μπουγέλο κατά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, δέχθηκαν επίθεση από αδέσποτους σκύλους. Μάλιστα αποτελεί το τρίτο περιστατικό επίθεσης από σκύλο μέσα στην ημέρα.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί καθώς τα παιδιά έπαιζαν υπό την επίβλεψη των γονιών τους 4-5 αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούσαν στο χώρο του Πανεπιστημίου, επιτέθηκαν και δάγκωσαν, όπως καταγγέλλει μία μητέρα, τρία παιδιά.

«Τα δύο από αυτά καθώς αιμορραγούσαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι γονείς τους τρόμαξαν πολύ. Το τρίτο παιδάκι είχε πιο επιφανειακό τραύμα και δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Τα σκυλιά που ήταν 4-5 τα απομάκρυναν οι φύλακες του νοσοκομείου που έκαναν ό, τι μπορούσαν για να βοηθήσουν. Όπως είπαν είναι ένα θέμα για το οποίο δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δήμου η επίλυση του προβλήματος. Μας ενημέρωσαν μάλιστα ότι τα σκυλιά ήταν εμβολιασμένα» λέει χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν τρεχει τιποτα….ανθρωπος ειναι ,,,,αν γινοτανε το αντιθετο ολοι και ολες θα φωναζαν για δολοφονους.Αλλα τα σκυλια γλειφουνε ..πηδανε δινουν χαρα σε βρωμιαρες και βρωμιαρηδες….και δεν κοστιζουν.

Comments are closed.