Πάτρα: Άγριο ξύλο μέσα σε λεωφορείο -ΓΥΦΤΟΙ χτύπησαν και έριξαν καφέ στο πρόσωπο του οδηγού επειδή τους ζήτησε εισιτήριο

Κοινοποίηση:
SS 2518

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος οδηγού σε λεωφορείου του αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας σημειώθηκε κατά τη διάρκεια δρομολογίου.

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος κατήγγειλε στη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, δέχθηκε επίθεση από ομάδα Ρομά ΓΥΦΤΩΝ ενώ εκτός από τον ξυλοδαρμό τού πέταξαν και ένα ποτήρι με καφέ.

Περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Γιάννης Ρήγας είπε ότι κάποιοι Ρομά ΓΥΦΤΟΙ ανέβηκαν την Τετάρτη στο συγκεκριμένο λεωφορείο της γραμμής και αρνήθηκαν να πληρώσουν εισιτήριο. Ο οδηγός τούς έκανε παρατήρηση και μεταξύ τους άρχισε έντονος διάλογος.

Ο οδηγός τούς παρακάλεσε να κατέβουν από το όχημα και τότε εκείνοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο ενώ ένας του πέταξε στο πρόσωπο το ποτήρι με τον καφέ που κρατούσε! Μέχρι ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει και να καλέσει τις Αρχές, οι Ρομά ΓΥΦΤΟΙ είχαν εξαφανισθεί. «Είναι γεγονός ότι η παραβατικότητα της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας έχει αυξηθεί. Οχι από όλους, αλλά από συγκεκριμένα άτομα τα οποία γνωρίζει η Αστυνομία το πώς κινούνται» δήλωσε ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται επεισόδια με πρωταγωνιστές Ρομά ΓΥΦΤΟΥΣ στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Α οχι αυτους δεν τους αγγιζουμε ειναι οι ιερές αγελαδες

Comments are closed.