Πάρτι στο Twitter με την… αστική πανίδα του Κ.Μπακογιάννη (φώτο)

Κοινοποίηση:
eikona_2021-10-13_103628

Ο Δήμος Αθηναίων μετά το σάλο και το άφθονο γέλιο που προσέφερε με την ανακοίνωσή του στην οποία ανέφερε ότι τα πλατάνια ανήκουν στην αστική… πανίδα, προχώρησε σε διόρθωση του φαιδρού λάθους.


Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων η οποία περιείχε 20 ερωτήσεις και απαντήσεις αναφορικά με την ανάπλαση της Πανεπιστημίου, την οποία εξήγγειλε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

 

Στη 13η ερώτηση, γιατί επελέγησαν τα πλατάνια τα οποία ορισμένοι υποστηρίζουν ότι θα μπορούσαν να καταστρέψουν δρόμους και πεζοδρόμια με τις ρίζες τους, η απάντηση που δινόταν ανέφερε: «Πλατάνια υπάρχουν και σήμερα στην Πανεπιστημίου, στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και σε άλλα σημεία της πόλης, ενώ αποτελούν μέρος της αστικής πανίδας της Αττικής. Τα πλατάνια είναι αειθαλή και καθώς είναι πλατύφυλλα προσφέρουν μεγάλη σκίαση».

Εκτός από το προφανές ότι τα πλατάνια ανήκουν στην χλωρίδα και όχι στην πανίδα, σημειώνεται ότι εκτός από ένα συγκεκριμένο είδος, ο πλάτανος είναι φυλλοβόλο και όχι αειθαλές δέντρο.

Τα απανωτά λάθη του Δήμου Αθηναίων έδωσαν μπόλικη τροφή στους χρήστες του twitter οι οποίοι δεν άφησαν τον Κ. Μπακογιάννη σε… χλωρό κλαρί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Όλο το σόϊ λέγεται μπουφοτακέικο….. τυχαίο;;;; δε νομίζω.

  2. ΝΤΟΡΟΓΙΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΙΝ ΔΙΟΝΗΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΕΙΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΟΥΣΑΙ ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΝΕΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ …..ΟΠΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΙΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΙΝΑ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΗΚΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΠΕΡΕΙΠΑΤΟ ΤΗΝ ΟΛΓΑΣ ΣΤΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΑΛΕΙΑ ΑΛΛΟΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΞΗΜΟ ΠΟΙΑ……. ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΤΗΛΙΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΠΟΛΥΕΞΟΔΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΣΟΥ…..3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΦΑΓΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ……… ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΟΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΑΙΝΟΥΣ ΠΟΙΑ ΦΟΙΝΗΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ…… ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΟΥ………….ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ …..ΠΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑΖΟΝΑ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟ ΨΩΝΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΜΠΗ ΤΟΥ………….ΚΑΛΟ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΙΝ ΕΠΟΜΕΝΗ………….ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΑΒΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ…………..ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ

  3. Πρέπει νά τεθεί υπό εποπτεία λόγω πνευματικής κληρονομικής αναπηρίας.Επικίνδυνος γιά τό περιβάλλον.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response