Πάρος – Τραγική η κατάσταση με τους Ρομά στο νησί – Αφοδεύουν δημοσία θέα…

Κοινοποίηση:
roma 4

Εξοργιστική είναι η κατάσταση και το “καθεστώς που έχει δημιουργηθεί από μερίδα Ρομά, στο νησί της Πάρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το CycladesLive, φέρνει στο φως της δημοσιότητας σχετικό θέμα μιας και είμαστε κοντά στον παλμό της κοινωνίας σε όλα τα νησιά μας και αφουγκραζόμαστε όσα συμβαίνουν. Θυμίζω, εναμισι χρόνο πριν, όπου δημοσιεύσαμε αποκλειστικό θέμα με τίτλο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Γυμνοί Ρομά κάνουν μπάνιο στο Κοιμητήριο της Πάρου.

Στο άρθρο εκείνο υπήρχε ρεπορτάζ, για ανθρώπους που πηγαίνουν στο Κοιμητήριο και κάνουν στη βρύση που υπάρχει εκεί μπάνιο, ολόγυμνοι δίπλα στα μνήματα. Σήμερα, ένα χρόνο μετά κι ενώ η κατάσταση αυτη συνεχίζεται, σας δείχνουμε ανθρώπους που έχουν φτάσει στο εξευτελιστικό για το ανθρώπινο είδος σημείο, να αφοδεύουν δημοσία θεα. Η κάτωθι φωτογραφία τα λέει όλα από μόνη της:

roma 4

Πηγή: cycladeslive.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΜΗ λέτε ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ…ΜΕΡΙΚΟΙ….Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ….ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ….

  2. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΙΟΥ.
    .
    ΕΛΛΗΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ..

  3. Μπου χαχα στην ΠΆΡΟ που πρέπει ο Έλληνας να πουλήσει νεφρό για να κάνει διακοπές. Σε ελληνικό νησί και δεν τολμάς να πατήσεις.( Και ναταν το μόνο ). Χάρισμα σας γίδια Παριανοί. Φάτε σκατα τώρα. Κυριολεκτικά.

    1. εσεις οι χουντικοι να δεις πως λεγεστε, χα χα χα ειστε υποδεεστεροι κι απ τους γυφτους

  4. Παντού στην Ελλάδα ιδίως στα νησιά τα καλοκαίρια, αλωνίζουν, κλέβουν…Κανένας έλεγχος!!!Σκούπα στους γύφτους!!!!

  5. ΑΡΧΙΚΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΥΦΤΟΙ… ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ…ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!

  6. αφού ο ογκόλιθος των τραπεζών είπε να τους εντάξουμε τους οπαδούς της Ρόμα και εμείς να μεταναστεύσουμε …

  7. Δινουνε…λιπασμα στην…αδυναμη γης! Και που να δειτε στα παρκα της Αθηνας! …τρωνε πολυ οι “φουκαραδες”!

  8. Τελικά όλη η κατάντια στην Ελλάδα; Αν τους γεμίσει κάποιος τα οπίσθια με σκάγια θα φταίει; Το ποιο πιθανό είναι να τον κλείσουν μέσα με ένα σωρό κατηγορίες κλπ κλπ. Πιπιλάνε όλοι την καραμέλα του ρατσισμού λες και είναι καμμιά πούτσ@. Δηλαδή αν θες να είσαι αξιοπρεπής και όχι τριτοκοσμικός είσαι ρατσιστής. Σκατά από δω σκατά από εκεί και στη μέση οι πολιτικοί.

  9. Με αυτά που ψηφίσατε θα φάτε καλά και στην Πάρο και οπουδήποτε αλλού, αλλά να μην ξεχνάμε και τους “ρέμπελους” φίλους που δεν πήγαν να ψηφίσουν, στην σακούλα και αυτοί.

    1. Τι να ψηφίσουμε ρε σούργελο εφόσον οι εκλογές είναι νοθεία και η βουλή αποτελείτε από προδότες.Και να ψηφίσεις αυτοί ότι γουστάρουν θα κάνουν δεν το κατάλαβες ακόμα;

      1. πέστα ρε φίλε .Έλεος πια με τους καθυστερημένους που πάνε και συμμετέχουν στο στημμένο εκλογικό πανηγυρι του κάθε Κούλη και ονειρευονται οτι εκαναν αντισταση επειδη δεν τον ψηφισαν. Πιο γίδια κ από το 41%.

        1. αποχη σημανει δυναμωμα του κουλη, ξυπνα κοιμισμενο βλητο

Comments are closed.