Πάνω σε τζιπ με στρατιωτική παραλλαγή, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας έφτασε στην Φάρμα (βιντεο)

Κοινοποίηση:
psomiadis0412-682x384

Τις δυνάμεις και τις αντοχές του στην φύση, μέσα από το νέο κύκλο για την Φάρμα, αποφάσισε να δοκιμάσει ο Πάναγιώτης Ψωμιάδης. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας επέλεξε μάλιστα να μπει με… ιδιαίτερο τρόπο στο αγρόκτημα!

Ειδικότερα, όταν οι 17 παίκτες είχαν ήδη κάνει είσοδο στο νέο αγρόκτημα του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, έφτασε η ώρα για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Η… κιτς είσοδος του Παναγιώτη Ψωμιάδη
Ανεβασμένος σε ένα τζιπ και φορώντας στρατιωτική παραλλαγή, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας έφτασε στην Φάρμα.

«Σας αγαπώ! Μπαίνω στη Φάρμα γιατί μου αρέσει να τολμώ με πίστη και θέλω να δείξω για άλλη μια φορά τον αληθινό Παναγιώτη» σημείωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά την άφιξη στο αγρόκτημα.

«Από την πρώτη στιγμή έπαθα την πλάκα μου! Είχα μια συναισθηματική φόρτιση γιατί με γυρίζει πολλές δεκαετίες πίσω» παραδέχθηκε στην κάμερα του ριάλιτι, ενώ λίγο αργότερα που ο Σταμάτης Γαρδέλης επιχείρησε από λάθος να τον διακόψει… «μην κάνεις σαν τον Αυτιά, άφησε με να μιλήσω» αποκρίθηκε με χιούμορ.

Όπως ήταν επόμενο, οι αγρότες μα και οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έμειναν με το στόμα ανοιχτό στη Φάρμα!

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΚΕΡΚ ΝΤΑΓΚΛΑΣ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

  2. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  3. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂

  4. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 επεσα απο την καρεκλα……….

  5. Και μετά αναρωτιούνται μερικοί πως εγινε και φτάσαμε ως χώρα στον πάτο … Απ΄ό,τι φαίνεται, μόνο τέτοια άθλια και γελοία υποκείμενα είναι ικανός ο ελληνικός λαός να εκλέγει ως αντιπροσωπους του .Πές μου ποιούς ψηφιζεις ,να σου πώ ποιός είσαι … Οταν βγεί απο το βόθρο αυτόν, τα ποσοστά του θα έχουν τριπλασιαστεί…γι αυτό και πήγε βεβαια εκεί ,ξέρει καλά ο πονηρός Πόντιος με τι σόι ΟΧΛΟ έχει να κάνει … αυτοί είναι χειρότεροι απο τους βρωμοβολευτές τους ,τέλος.

  6. Καραγκιόζης με περικεφαλαία. Κάποιος να το μαζέψει αυτό το σούργελο

  7. Γελάνε και τα κουνούπια από την Αφρική μαζι του…

Comments are closed.