Πάνω από 2.000 φοιτήτριες στην Ελλάδα έβαλαν αγγελία σε ροζ site

Κοινοποίηση:
1

Διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει το φαινόμενο με τις φοιτήτριες που μπλέκουν στα δίχτυα κυκλώματα πορνείας… Αυτό τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει κανείς, βλέποντας το ρεπορτάζ που προέβαλε χθες το βράδυ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Μία από αυτές τις κοπέλες μίλησε με αλλοιωμένη την φωνή της, αποκαλύπτοντας κάποιες από τις λεπτομέρειες…

-Πόσα χρόνια το κανεις αυτό το επάγγελμα;

– Δυο, δυο και ο λόγος βέβαια είναι τα πολύ καλά χρήματα.

– Για πόσα χρήματα μιλάμε;

-Ε, μιλάμε για 200 ευρώ την ημέρα

– Σε έχουν προσεγγίσει κυκλώματα;

-Ναι, ναι σε προσεγγίζουνε, για προστασία, αλλά είναι πως θα το αντιμετωπίσεις και εσύ.

2.000 φοιτήτριες σε λίγους μήνες

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ μίλησε και η Χέλγκα, η οποία και εκείνη είναι μία εκδιδόμενη κοπέλα. Όπως είπε, στην διαδικτυακή ροζ πλατφόρμα που διαθέτει, έχουν καταχωρηθεί μόνο τους τελευταίους μήνες, 2.000 αγγελίες.

Οι περισσότερες είναι από την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη. Τα κυκλώματα τους τάζουν τεράστιες αμοιβές, εκείνες πείθονται, αλλά στο τέλος παίρνουν ελάχιστα χρήματα σε σχέση με αυτά που βγάζουν.

Δεν φταίει η κρίση

Θα περίμενε κανείς, πως όλο αυτό είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που υπάρχει στην χώρα μας, όμως ο Γρηγόρης Λάζος είχε διαφορετική άποψη.

Ο καθηγητής ουσιαστικά υποστηρίζει οτι η φτώχια δεν είναι ο πραγματικός λόγος, αλλά η πλούσια ζωή που προσφέρει το κύκλωμα αυτό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εύκολη δουλειά και επικερδής. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να σηκώνει ψιλά τα πόδια ή να τουρλώνει τον κώλο. Ούτε μάστερ ούτε διδακτορικά. Και στο φινάλε ο ντενεκές τρυπάει το πηγάδι δεν παθαίνει τίποτα.

  2. Πόρνιδια του κερατά, οι περισσότερες τον “παίρνουν” απλά για τα λούσα και όχι λόγο ανάγκης.

  3. Πολλές ελλεεινίδες,για να κάνουν την μεγάλη ζωή,πάνε και γίνονται πόρνες,αυτήν την νοοτροπία έχουν ή απλά παντρεύονται ένα πλούσιο για να του τρώνε τα λεφτά,δεν αξίζουν τίποτα λίγα είναι τα καλά κορίτσια

Leave a Response