Πάμε για μέτρα… επ’ αόριστον! Οι προειδοποιήσεις των ειδικών

Κοινοποίηση:
koronoios-630x400

Το εξαιρετικά χαμηλό ανοσίας του ελληνικού πληθυσμού απέναντι στο κοροναϊό επεσήμανε ο ομότιμος καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και μέλος της επιτροπής του υπ. Υγείας, Τάκης Παναγιωτόπουλος.

Το εξαιρετικά χαμηλό ανοσίας του ελληνικού πληθυσμού απέναντι στο κοροναϊό επεσήμανε ο ομότιμος καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και μέλος της επιτροπής του υπ. Υγείας, Τάκης Παναγιωτόπουλος.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος «η ανοσία του ελληνικού πληθυσμού αυτή την στιγμή είναι λιγότερο από 1%».

Περιγράφοντας την επόμενη μέρα μετά την άρση των περιορισμών ο ίδιος εξήγησε μιλώντας στο ΣΚΑΪ πως: «Μέχρι τώρα στόχος ήταν να διακοπεί η κυκλοφορία του ιού. Από εδώ και πέρα στόχος είναι η ελεγχόμενη πορεία του ιού σε επίπεδα χαμηλά προς μέτρια και αν δούμε να ανεβαίνουν περισσότερο θα πρέπει να παρθούν ξανά μέτρα. Ελπίζουμε όμως ότι θα υπάρχει ελεγχόμενη κυκλοφορία του ιού με αποτέλεσμα να αποκτούν ανοσία οι άνθρωποι και λίγο λίγο να χτίζουμε έτσι την ανοσία του Ελληνικού πληθυσμού».

Παράλληλα, ο κ. Παναγιωτόπουλος επεσήμανε ότι το καλοκαίρι είναι ιδανικό γι’ αυτό διότι η υψηλή θερμοκρασία συμβάλλει στην πιο μετριασμένη κυκλοφορία του ιού.

«Το κρίσιμο σε αυτό το πρώτο κύμα είναι να μολυνθούν άνθρωποι που κατά τεκμήριο θα νοσήσουν ήπια όπως τα παιδιά και οι νέοι και ταυτόχρονα παίρνοντας αυστηρά μέτρα να μην προχωρήσει η μετάδοση σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Εκεί θα κριθούμε» συμπλήρωσε.

Καταλήγοντας, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι για την προστασία από τον κοροναϊό, «βασική αρχή είναι οι αποστάσεις καθώς και η τήρηση μέτρων υγιεινής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. Όσο δεν φοβάται ο Έλληνας με τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχεται καθημερινά από την τηλεόραση,τα μέτρα θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν.
  Οπως έχω ξαναγράψει όλοι οι δημοσιογράφοι έχουν αναλάβει το ρόλο του μπαμπαγιαγκα η μπαμπούλα με σκοπό να διασπείρουν τον πανικό και να ριζώσει ο φόβος του κορονοιου μέσα τους με σκοπό να δεχθούν το ανύπαρκτο η υπαρκτό εμβόλιο.
  Γιατι νομίζεις πως τους σκανε τα εκατομμύρια για πλάκα;
  Συνεργάτες στον υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι όλοι τους.
  Μετράνε αντιδράσεις του κοινού σε αυτά που ανακοινώνουν τα κανάλια και προχωρούν τα σχέδια τους αναλόγως αντίδρασης του κοινού από σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  Δεν φοβάστε λενε ε; Πάρτε και άλλα μετρα, μείνετε ακόμα μέσα,κλπ.Μεχρι να πεις δεν αντέχω άλλο θέλω το εμβόλιο τώρα!
  Αυτό έκανε και ο Ευαγγελάτος προχθές που τον έφαγαν ζωντανό οι σχολιαστές όλων των σάιτ και στο Μακελειό
  Αλλά πρέπει να το παίξουμε και εμείς φοβισμένοι ότι και καλά θέλουμε όλοι το εμβόλιο και τα τσιπακια να τους αφήσουμε να τα παραγγείλουν όλα με το καλό να μην είμαστε αρνητικοι, να μας αφήσουν έξω χωρίς περιορισμους και στο τέλος να τους πούμε εεεε ξέρετε το μετανιώσαμε και να τα χωσουν εκεί που καταλαβαίνεις.
  Βούτυρο στο ψωμί των Μασωνων ο κορονοιος,ενός κακου μύρια έπονται.
  Όσο εμείς είμαστε ΜΕΣΑ και ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ η τύχη τους δουλεύει.
  ΥΓ Δεν άκουσα ακόμα πότε θα ανοίξουν οι εκκλησίες;;;;

Leave a Response