Πάμε για «κλείδωμα» Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά! – Παγώνη: Αλλαγή χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας

Κοινοποίηση:
pagoni

«Δεν μπορούμε να κάνουμε ρεβεγιόν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αυτό σημαίνει συνωστισμός, εν μέσω κορωνοϊού. Αλλαγή χρονιάς μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας» τόνισε σήμερα η Ματίνα Παγώνη.

«Ρεβεγιόν μπορούμε να κάνουμε μόνο με διψήφια νούμερα (κρουσμάτων), αν προσπαθήσουμε μπορούμε να πετύχουμε διψήφια νούμερα» επισήμανε μιλώντας στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας-Πειραιά.

Η κ. Παγώνη δήλωσε ότι τα 1.000 με 2.000 κρούσματα ημερησίως είναι απίθανο σενάριο. «Εάν όντως ισχύσουν (τόσα κρούσματα,) τα πράγματα θα είναι παρά πολύ δύσκολα» προειδοποιώντας ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στις γιορτές.

«Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Είναι πηγή μετάδοσης όταν είναι ο ένας πάνω στο άλλο, και το χειμώνα τα παράθυρα δε θα είναι ανοιχτά… Πρέπει να ανοίγουμε τα παράθυρα και στο σπίτι» σημείωσε. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε ότι «αν δε φοράμε μάσκες και σε εξωτερικούς χώρους, τα πράγματα δυσκολεύουν, κάνοντας λόγο για πολύ ελαφρά κάμψη κρουσμάτων στην Αττική που δεν επαρκεί. Η μάσκα θα βοηθήσει πολύ και στη γρίπη είπε. «Τα χειρουργεία συνεχίζονται κανονικά οι μη COVID εξυπηρετούνται κανονικότατα» διευκρίνισε.

Κορωνοϊός και γρίπη

«Ξεκινάνε (το χειμώνα) οι γρίπες και οι άλλες ιώσεις» υπενθύμισε. «Τα συμπτώματα γρίπης – COVID είναι ιδία περίπου. Στη γρίπη είναι λίγο διαφορετικά, απλό συνάχι, δεν έχουμε δύσπνοια. Στον COVID αναπτύσσεται πυρετός πάνω από 38, αλλά ξεκινάει με δέκατα, κάποιος δεν το συνειδητοποιεί αμέσως».

«Το εμβόλιο της γρίπης πρέπει να το κάνουμε, το άλλο αργεί»  διευκρίνισε η κ. Παγώνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Μάλλον η σκατόγρια μασσόνα δεν διάβασε το πόρισμα από το συνέδριο του ΠΟΥ ότι ο ιός έχει μεταλλαχθεί σε μια απλή γρίπη. Πριν μιλήσει κανένας ας ρίξει μια ματιά γιατί αυτοί το απέκρυψαν και πουλάνε μόνο τρόμο, όπως είναι και τα μούτρα της γριάς.

  2. Περίεργο σύμβολο φοράει στο λαιμό η κορωνομάγισσα….

  3. Όσοι κατέχουν θέσεις ευθύνης όπως η κ Παγώνη και δεν μπορούν να δώσουν λύσεις καταφεύγουν σε διάφορες κομπογιανήτίκες μεθόδους μάσκες , κλείσιμο καταστημάτων και ανθρώπων στα σπίτια,κλείσιμο εκκλησιών,παρελάσεων,τα πρόστιμα ,καλλιέργεια του φόβου και πόλεμο στις εθνικές εορτές -παρελάσεις μαθητικών , στρατιωτικών και θρησκευτικών ορθόδοξων εορτών.

  4. A MΩΡΗ ΓΚΙΟΣΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??? ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΖΕΡΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΔΑΥΤΗΝ…

  5. Φοβουμαι με την φωτογραφια αυτης της καργιας.Βγαλανε τον απο εκταφη ΣΥΨΑ και βαλανε το ΠΑΓΩΝΗ.Γιατροι αυτην ψηφιζετε γι`αυτο και σας πηραν την πρωτοπορια στην μωρια οι δασκαλοι.

  6. Άλλο ένα ερπετό που αγωνίζεται και πολεμά την ορθοδοξία θέλοντας να κλείσουν και τις εκκλησίες αφού ποινικοποιησαν πρώτα τη θεία κοινωνία.
    Κοντά είμαστε στα γεγονότα. Δεν θα σας γλιτώσει ούτε ο ίδιος ο Σατανάς…

  7. Θα κάνουμε με όλους τους αγαπημένους μας όπως κάναμε και Πάσχα, εσύ κάνε μόνη σου.

  8. Υπάρχει συνωστισμός στα μέσα μ.μ.
    Και τι κάνουν οι αρμόδιοι; Τίποτα.
    Υπάρχει συνωστισμός στις σχολικές αίθουσες.
    Και τι κάνουν οι αρμόδιοι; Τίποτα.
    Το ότι θα υπάρχει συνωστισμός στις χριστουγεννιάτικες συναντήσεις στα σπιτια σας πείραξε;
    Ωραία τότε να νοικιάσουμε ένα λεωφορείο και να κάνουμε εκεί Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!!! Μη σου πω και Πάσχα.
    Πάρτα. 1 – 0

  9. ιος ειναι μονο αυτοι που βγαινουν στα καναλια και μπουρμπουρμπουριζουν ολη μερα . Ρε παιδια αυτο ειναι το σχεδιο τους απο το πασχα να μας κλεινουν μεσα σε καθε ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΙΚΗ εορτη συνδυαστε τα λεγομενα τους σιγα σιγα το πανε δεν γινεται αποτομα αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι ετσι ειναι το σχεδιο οχι παρελασεις 28 οκτωβριου αλλα αν θελου να κανουν παρελαση η πρωτοψαλτη η οι ανωμαλοι τοτε επιτρεπετε οχι πανηγυρια αλλα αυτοι να πηγαινουν στο ηρωδει και στην βισση οχι παρτυ αλλα αυτοι κανανε παρτυ στο προεδρικο μεγαλο ( χωρις μασκες) οχι συγκεντρωσεις αλλα 15000 απλυτοι μαζευτηκαν στο εφετειο χωρις κανενα προστιμο και αλλα αυτο λεγεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ . παντως δεν θα μου κανει εντυπωση ο περιορισμος τα χριστουγεννα γιατι το περιμενω απο το πασχα οτι θα γινει αυτος ειναι ο σκοπος τους . ξαναψηφιστε αυτους παιδια να βγαινουμε απο το σπιτι με διωρο οπως στον στρατο και με αδεια απο τον σουλτανο

    1. Ολόσωστος. Ας φτάσουμε στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και βλέπουμε αν… Γιατί άλλα σχεδιάζουν αυτοί και άλλα θα συμβούν.

  10. Προτιμώ νά κάνω χίλιες φορές καλυτερα ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς μέ λεπρούς παρά μέ αυτό τό έκτρωμα.
    Γιάννης Λάκων

  11. Κάνατε γαργάρα τη συγκέντρωση στη δίκη της Χ.Α. και μας προετοιμάζεις από τώρα για τα Χριστούγεννα;;
    Σάλτα να πνιγείς μωρή σακαφιόρα. Με την οικογένειά μου θα είμαι και σας έχω όλους γραμμένους!!!
    Υ.Γ. Αλήθεια οι βολευτές θα κάνουν μόνοι τους ρεβεγιόν; Δεν το νομίζω…

  12. μα αυτη την φωτογραφια ΔΕΝ ΤΡΩΩ ουτε το φαι ΜΟΥ. ουτε χριστουγεννα ουτε πρωτοχρονια θελω. ΦΟΒΑΜΑΙ

  13. ΠΕΣ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΑΝΟΗΤΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΛΕΝΑΜΕ Κ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΝΕΚΡΟΥ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΣΤΟΥΚΙΖΕΙ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ ΚΟΥΛΗ

  14. ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΑΓ@ΤΗ ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΜΑ@ΖΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΠΑΡΕΑ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΕΡΠΕΤΟ

  15. ΧΛΕΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΑΠΕΣ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

  16. Good ☺️ morning 🌻.Μπέρδεψα λίγο τα μπούτια μου όσον αφορά τις μέρες και νόμισα ότι χτες ήταν Τετάρτη. Εύχομαι ο Στεφ να είναι καλά και να τον δούμε σήμερα στο ΑΡΤ.
    Φιλιά…

  17. Τι είναι κορονοιος,πώς καταπολεμειται ο ιός,πώς βοηθούν οι μάσκες και τα οινοπνευματαν;;Αυτά είναι τα ερωτήματα πού πρέπει να απαντήσουν οι *σοφοί*,και να σταματήσουν με τις αηδίες και τα τρομοκρατικα διαγγελματα.Ας προσδιορισουν επιστημονικά,εαν μπορούν,τον Covid 19!!!!

Comments are closed.