Πάλι στο κάδρο η Ελένη Κούρκουλα! Μαζί με τον δημοσιογράφο Κουβαρά τα άλλοθι του Λιγνάδη! Ο Κούγιας «απειλεί» με μηνύσεις τους μηνυτές…

Κοινοποίηση:
λιγναδης-κουρκουλα-σπλιτ

Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να αναλάβει την υπόθεση του Δημήτρη Λιγάνη και διάβασε το κατηγορητήριο, ο Αλέξης Κούγιας έδειξε τις προθέσεις του οι οποίες είναι άκρως επιθετικές και δίνουν νέα τροπή στην δικαστική εξέλιξη των πραγμάτων.


Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega υποστήριξε ότι αναμένει να γίνει δεκτή η ένσταση ακυρότητας που κατέθεσε, κάτι που σημαίνει πως η υπόθεση θα επιστρέψει στο στάδιο της ανάκρισης, ο κ. Λιγνάδης θα αποφυλακιστεί και η διερεύνηση της υπόθεσης θα αρχίσει και πάλι από την αρχή.

Διαβάστε εδώ η συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όσοι προσπαθήσουν να αθωοσουν το κτήνος είναι ξεφτιλισμενοι και να θυμάστε τι κακό θα πάθουν οι οικογένειες τους!!

  2. Το Πασόκ είναι εδώ να υπερασπιστεί οποιονδήποτε οτιδήποτε με το αζημίωτο φυσικά. Ήρθε και η σειρά της Ελένης – Σελήνης. Σελήνη αγαπάει Χόχο έλεγε και μετά έλεγε Στον Σπυρόπουλο Σελήνη Αγαπάει Αλέξη. Μια παρέα Τελικά από Παλιά.

  3. Γιώργος Κουβαράς μάρτυρας υπέρ Λιγνάδη….γιατί κατέβηκε από παντού το βίντεο του Αυγούστου 2018 που ο Κουβαράς,Μαρκουλάκης,Λιγνάδης τραγουδούν στο πανηγύρι του Πλατρειθιά της Ιθάκης το τραγούδι «Είμαστε αλάνια» ???ευτυχώς κάποιοι το έχουν αρχείο….

Leave a Response