Πάει το “έκαψε” και αυτή! Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς “απελευθερώθηκε” από τον πατέρα της και ποζάρει τσίτσιδη στην κουζίνα της (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
BRITNEY-SPEARS-2048x1593

Η Μπρίντνεϊ Σπίαρς, μετά από πολύχρονη δικαστική μάχη κατάφερε να ξεφύγει από τον “ζυγό” του πατέρα της. Εκείνος διαχειριζόταν όλη τη ζωή της τραγουδίστριας (επαγγελματικά, οικονομικά, προσωπικά) γεγονός που την καταπίεζε. Μόλις πρόσφατα κατάφερε να λύσει δικαστικά την κηδεμονία του πατέρα της και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Μόνο που από ότι φαίνεται η πολύ ελευθερία τη “χτύπησε” στον εγκέφαλο. Είπε λοιπόν να βγάλει μερικές φωτογραφίες για να δείξει το πόσο… ελεύθερη νιώθει. Γυμνή στην κουζίνα, μόνο με τις κάλτσες της και καρδούλες στα επίμαχα σημεία..

britnay spears2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Ξέρει αυτή τι κάνει. Με την photo αυτή τα άρπαξε.
    Μην ξεχνάτε πως τα ονόματα αυτά παίρνουν εκ ευρώ από το διαδίκτυο τους σπόνσορες κτλ

  2. Αυτή έχει θέματα ψυχολογικά εδώ και χρόνια… Δεν μας ξαφνιάζει τίποτα πια από αυτήν! Britney bitch!🤪

  3. Κατά τα άλλα μας έφταιγε ο πατέρας της. Αφού ο άνθρωπος ήξερε ότι το παιδί του είναι καμένο.

  4. Είσαι τιτανοτεράστια μωρή Μπρίτνεη μας τα έδειξες όλα εκτός από τα μουνόχειλα σου έλεος

  5. Θα στην δακάσω την κοιλίτσα Μπρίτνεγια είσαι και πολύ μιλφάρα μανάρι μου !!!! Σε βλέπει ο Πορονοστάθης και ζηλεύει και σείεται to very inner core του Σύμπαντος Κόσμου μωρό μου! !! ! !

  6. Μια χαρά το πάει…Δεν τρελάθηκε. Με το τίποτε κρατιέται στην επικαιρότητα…Με το γυμνό που είναι κάτι που αφορά τους πάντες αυτήν το κάνει οικονονομικά αποδοτικό…Τίποτε δεν γίνεται στην τύχη…Έχει από πίσω της συμβούλους, επικοινωνιολόγους..δικηγόρους κτλ..

  7. Όλες αυτές δίνουν την ίδια απάντηση στη ερώτηση,τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις για να γίνεις σταρ?Η απάντηση είναι,τα πάντα.Μετα αναλαμβάνει ο δάσκαλος φωνητικής,πιανίστας,χοροδιδασκαλος,μετρ,ενδυματολόγος και άλλοι προκειμένου να τη μεταμορφώσουν σε σταρ.Ενοειται πως μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτό δέχεται σεξιστικές επισκέψεις από αναμένες ποδιτσες πάσης ηλικιας παρουσία καμερας.

Leave a Response