«Πάγωσε» σε ζωντανή σύνδεση ο Κωστής Χατζηδάκης – Φανερά σε δύσκολη θέση…

Κοινοποίηση:
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

Έκδηλη ήταν η αμηχανία στη φωνή του Κωστή Χατζηδάκη, όταν κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον Real FM ρωτήθηκε για την κοστολόγηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως αποδείχτηκε τα στελέχη της ΝΔ δεν συνεννοούνται μεταξύ τους και το αποτέλεσμα ήταν ιδιαίτερα άβολο για τον πρώην υπουργό Εργασίας.

Ο Κ. Χατζηδάκης, υποστήριξε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ κοστολογείται στα 8,9 δισεκατομμύρια ευρώ σε βάθος τετραετίας και τότε ο δημοσιογράφος, Νίκος Στραβελάκης του επεσήμανε ότι ο Θεόδωρος Σκυλακάκης έδωσε άλλο νούμερο.

«Μα πριν από μερικές ημέρες ήταν εδώ ο κ. Σκυλακάκης και το κοστολογούσε 5,5 δισ. το χρόνο, επομένως 22 δισ. σε βάθος τετραετίας. Τι τελικά ισχύει;», διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος και ο Κωστής Χατζηδάκης αμήχανος έψαχνε τι θα απαντήσει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αυτον τωρα τον τρωμε χρόνια τωρα στη μαπα σαν πολιτικό;
    Στοιχηματιζω οτι δεν ξερει ουτε τα κορδόνια του να δεσει

  2. Κόσμος “εφυγε” όσο ποτέ άλλοτε, η ακρίβεια διαλύει τα παντα, τα σκάνδαλα βροχή, οι προδοσίες πολλές, Τεμπη, Ευβοια κτλ το σύνταγμα κουρελόχαρτο, υποκλοπες, πρόστιμα… αλλά όλα τα συγχωρεί ο ραγιάς, το κομματόσκυλο και η “πρεσβεία” …όλα

      1. αμα θελουν να κλεψουν μπορουν και μονοι τους, δε χρειαζονται τη σιγκιουλαρ. Ερχονται παλι 2,9% για καποια θυματα….

  3. Θέλετε να δείτε έναν πετυχημένο μαλακα; δείτε τον Χατζηδάκη…

Comments are closed.