ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ. ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. Ο “ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ” ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΕ “ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΠΥΓΜΑΧΟ, ΧΑΡΗ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗ. ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ της ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ, οι ΕΝΟΠΛΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ και ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ

Κοινοποίηση:
exofillo9-12

teaser8-12

Tεύχος 2072, 6 χρόνια και 11 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

opisthofyllo9-12

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Τετάρτης 8-12-2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

alitheia-aima-banner

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ ! 

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Για το θεμα με την ΕΥΔΑΠ….
    Θέλει προσοχή και καταγραφή των μηνών γιατί λογαριασμοί πια δεν έρχονται λόγω σύγκρουσης ΕΛΤΑ με ΕΥΔΑΠ!!!
    Οπότε πρέπει όλοι να τηλεφωνείτε στην εξυπηρέτηση πελατών της ΕΥΔΑΠ και εκεί αφού δώσετε τα στοιχεία σας θα σας πουν και το ποσόν και πότε λήγει ο λογαριασμός!!!!
    Αλλιώς εσείς θα περιμένετε χαρτί στο σπίτι,τα ποσά θα αθροίζονται και τα νερά θα κόβονται….

    1. Πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες…Και σήμερα μάλιστα ρώτησα τον διαχειριστή πως και δεν έχει έρθει η ΕΥΔΑΠ…Τη περιμένω καιρό τώρα…Το μόνο που απάντησε “σιγά μη μας ξεχάσουν”…Δεν ήξερα για την κόντρα που λες

  2. Ο ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ

  3. Κατι τυποι σαν τον Αλβανο Δημα τα κονομησαν απο το δημοσιο χρημα με τις πλατες των πολιτικων που τους ειχαν για τροπαια και δεν εδωσαν τιππτα σ αυτο τον τοπο

  4. Αφού ήταν μαζί στην Εθνική στα βαριά αθλήματα ρε παιδιά.

  5. Και Έλληνας να είναι κάποιος, οταν μεγαλώνει στην αλβανία γίνεται χειρότερος απο αλβανό. Πόσο μάλλον όταν υπήρχε το καθεστώς Χότζα και Αλία. Μη γελιόμαστε 20 χρόνια μεγάλωσε ο κος Δήμας στην αλβανία του Χότζα και του Ραζίμ Αλία. Και η αλβανία του 70, 80 και 90 ξέρουμε πως ήταν

    1. κομμένα τα συνθήματα
      χάσαμε την αδελφή, την λένε Βόρειο Ήπειρο

  6. Ποτέ δε θα δώσουν μονοκλωνικά αντισώματα στους πληβείους γιατί είναι πανάκριβα.
    Ίσως τότε φέρουν κάποια άλλη πιο φθηνή θεραπεία όπως η ιβερμεκρινη .
    Όμως το σχέδιο τους γι’ απομείωση του πληθυσμού δε θα σταματήσει εκεί.
    Ο ΠΟΥ έφτιαξε ειδική οργάνωση που θα ελέγχει τις νέες τεχνητές πανδημίες που ετοιμάζει η ΕΛΙΤ μαζί με τα ασορτι εμβόλια τους. Οι Georgia Guidestones οι οποίες αποτελούν και το έμβλημα της παγκοσμιοποίησης αναφέρουν ξεκάθαρα ότι ο πληθυσμός της Γης πρέπει εν τω βάθει χρόνω να μειωθεί από τα 7δις που είναι τώρα στις 500.000 . Αυτό σημαίνει ότι η agenda εξόντωσης του ανθρώπινου γένους θα τρέχει παράλληλα με τους υποχρεωτικους εμβολιασμούς για πολλά χρόνια ακόμα.

  7. H απατεώνισσα ή Ούρσουλα φόν ντέρ Λάιεν ή πρόεδρος τής διεφθαρμένης ΕΕ έχει παραγγείλει στήν Pfizer τού Εβραίου Μπουρλά 1.8 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων αξίας 36 δισεκατομμυρίων ευρώ μεχρι τό 2023.Μετά τό 2023 όταν καταναλωθούν όλα τά εμβόλια ίσως νά δώσουν μονοκλωνικά αντισώματα.
    Γιάννης Λάκων

  8. Ο Τζανακης βγήκε και είπε ότι θα το πάνε σε δόσεις.
    50-40-30 …. 0-5.
    Και η πρωθυπουργός της Ν.Ζηλανδιας είπε ότι ακόμα κι αν τελειώσει η πανδημία κάθε έξι μήνες πρέπει να κάνουμε μια αναμνηστική.. Αν δεν πηγαίνουμε εμείς θα έρχονται να μας την κάνουν με το ζόρι αυτοί!!!
    Επ’ άπειρον μέχρι να δούμε τα ραδίκια ανάποδα!!!!
    Αφιερωμένο στον Κούλη:
    Ήσουνα ξυπόλυτος και γύρναγες στους δρόμους
    και τώρα που σε ψηφισα γυρεύεις ιπποκόμους
    Ήσουνα στην αγορά και μάζευες τους σπόρους
    και τώρα που σε ψήφισα ζητάς αεροπόρους
    Ήσουνα ξυπόλυτος και μάζευες κοσάρια
    τώρα που ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ!!

  9. Ο Πύρρος έφθασε από Τύρανα πάμπτωχος αλλά καλό παιδί με ελληνική συνείδηση. Εδώ διεφθάρη με αποτέλεσμα να φθάσει διορισμένος βουλευτής επικρατείας του εγκληματικού ΠΑΣΟΚ. Αρχιπροπονητής ο Ιακώβου και πρόεδρος της ομοσπονδίας Άρσεως Βαρών ο Σγουρός. Έγιναν τοτε κυριολεκτικώς δισεκατομμυριούχοι.
    Τα παιδιά τα στέλνει στο αμερικανικό κολλέγιο Ψυχικού, ενώ την μεγάλη κόρη την έχει εγγράψει στο Yale. Είναι πολλά τα λεφτά…!

    Η Ροκοφυλλου κόρη βουλευτού και υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

  10. ΜΑΚΕΛΕΙΟ for ever. Εκεί που λες ότι τα κάλυψε όλα τα θέματα της επικαιρότητας, ΜΠΑΜ κι άλλο ρεπορτάζ. Μπράβο!!!!

  11. Όλα τα στελέχη του ΣτΕ που εγκρινουν μνημόνια και υποχρεωτικους εμβολιασμούς τόσο υψηλά ιστάμενα πρόσωπα είναι;;; Ο χειρότερος είναι οπισθογεμης και ο καλύτερος γκάνγκστερ.
    Αυτοί αποφασίζουν για τις ζωές μας!!!

  12. Ένα διανοητικό πείραμα από έναν διανοητικά ανάπηρο πρωθυπουργό όπως επισημαίνουν βουλευτές αρχηγοί απο-κομματων έχει ως βάση το 100ευρω .
    Σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας το 100ευρω αποτελεί ορεκτικό για την εισπρακτική λαιμαργία των κυβερνώντων.

  13. ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΟΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΠΑΛΜ

Comments are closed.