ΠΥΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΕΛ.ΑΣ – ΜΑΦΙΑ – ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! Η ΠΟΛΥΚΡΟΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ REPORTES UNITED ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ MAKELEIO.GR – ΟΙ ΤΡΕΙΣ «ΝΟΝΟΙ», Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ – Η ΣΧΕΣΗ ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ AEGEAN OIL

Κοινοποίηση:
teaser22-4

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΕΛ.ΑΣ > ΜΑΦΙΑ> ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Η πολύκροτη και αποκαλυπτική δημοσιογραφική έρευνα που έκλεψαν οι Reporters United και την παρουσίασαν ως δική τους, με συρραφή στοιχείων από την εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» και το makeleio.gr. “H Greek Mafia και οι τρεις Πρόεδροι. Οι τρεις “Νονοί”, η παρακρατική αστυνομία κι ο αξιωματικός του Εκβιαστών. Ο δολοφονημένος Ζαμπούνης και η σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η Aegean Oil και η απάντηση της εταιρείας”

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Βλέπω Μαρινάκη και με το ερέθισμα αυτό γράφω ότι ΜΜΕ ενημερώσεως που ελέγχει βρίθουν κομμουνιστών.
    Σήμερα διαβάζω στην ιστοσελίδα που αγόρασε από τον χρεωκοπημένο ΔΟΛ του Λαμπράκη τον διευθυντή του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο να αναφέρεται σε νέο μακαρθισμό. Είναι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όπως και έτερος αρθρογράφος Παναγιώτης Σωτήρης.

Comments are closed.