“ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΚΕΝΕΝΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ”. ΕΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ – ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
antoniadis-xios

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, το μεσημέρι της Τετάρτης, μετέβη ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης και κατέθεσε, όπως είχε προαναγγελθεί, μηνυτήρια αναφορά του δημοσιογράφου Στέφανου Σ. Χίου, κατά της συζύγου του πρωθυπουργού και επιχειρηματία, Μαρέβας Γκραμπόφσκι και κατά του ανηψιού του πρωθυπουργού, δικηγόρου, Γρηγόρη Δημητριάδη, κατονομάζοντάς τους ως ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας φόνου εναντίον του.

Στη μηνυτήρια αναφορά, προσεκομίσθησαν, βίντεο, στοιχεία και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μαρτύρων τα οποία καταδεικνύουν τα δύο πρόσωπα, ως “ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του, το ξημέρωμα της 27ης Ιουλίου 2020, ενέργεια που συνετελέσθη με πυροβόλο όπλο και με δύο σφαίρες που έπληξαν το θύμα στον λαιμό και το μέρος του θώρακα”. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο θύμα στο νοσοκομείο ΚΑΤ στο οποίο διεκομίσθη τη νύχτα των πυροβολισμών – θύμα το οποίο τελικώς επέζησε- από την Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Χ. Σπηλιωπούλου, ” η πρώτη σφαίρα τον έπληξε στο μέρος του λαιμού και από θαύμα δεν εβλήθη η καρωτίδα ενώ η δεύτερη σφαίρα έπληξε το μέρος του θώρακα, χιλιοστά από την καρδιά”.

—-Νίκος Αντωνιάδης: « Πράττω το καθήκον μου. Ακόμα και τον δολοφόνο του Κένεντι θα βρείτε, αλλά όχι του Χίου»

«…Στη συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά του Στέφανου Χίου κατά Μαρέβας Γκραμπόφσκι και κατά Γρηγόρη Δημητριάδη στο τμήμα ανθρωποκτονιών της υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (ΥΔΕΖΙ), στη Γ.Α.Δ.Α. προσήλθα χθες το μεσημέρι, 17 Μάιου 2023», ανέφερε στην εφημερίδα μας , ο κύριος Αντωνιάδης. «Έχοντας σχετική εντολή από τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο. Την κατέθεσα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών του ΥΔΕΖΙ, κατά της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, και του ανιψιού του, δικηγόρου Γρηγόρη Δημητριάδη, για τους οποίους ζητά να διερευνηθεί η συμμετοχή τους στην απόπειρα δολοφονίας του την 27η Ιουλίου 2020, με βάση το περιεχόμενο της γνωστής πλέον στο πανελλήνιο συνέντευξης στον εντολέα μου, του αξιωματικού ε.α. Σπυρίδωνα Νίνου, στην οποία συνέντευξη υποδεικνύονται τα ανωτέρω φυσικά πρόσωπα ως ηθικοί αυτουργοί της απόπειρας σε βάρος του. Η κατάθεση έγινε ενώπιον δύο αστυνομικών της ΥΔΕΖΙ, στους οποίους γρήγορα προστέθηκαν οι αξιωματικοί Γιώργος Δροσίνης, διευθυντής του τμήματος, και ο κ. Ζαχαράκης, παλιός γνώριμος. Αμφότεροι διάβαζαν με …πολύ ενδιαφέρον την αναφορά… Η αναφορά αυτή κατατέθηκε στο πλαίσιο της “διερεύνησης” της προ τριών ετών εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του δημοσιογράφου. Η λέξη “διερεύνηση” τίθεται όχι τυχαία εντός εισαγωγικών, χαρακτηριστικό είναι δε το σχετικό απόσπασμα της αναφοράς: “Επί της ποινικής διαδικασίας που κινήθηκε κατόπιν της απόπειρας ανθρωποκτονίας που τελέστηκε σε βάρος μου την 27/07/2020, μετά από 34 μήνες χωρίς κανένα αποτέλεσμα και με τους δράστες να παραμένουν ασύλληπτοι, σε μία προεκλογική μάλιστα περίοδο όπου εμφανίζεται η ΕΛ.ΑΣ. να «εξιχνιάζει» τη μία μετά την άλλη τις ανοιχτές υποθέσεις, αλλά που όπως φαίνεται στο τέλος θα ανακαλύψει και ποιος δολοφόνησε τον …Κένεντι, αλλά οι δράστες, ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί, της απόπειρας της δικής μου δολοφονίας θα παραμένουν ασύλληπτοι,  υποβάλλω συνημμένα ψηφιακό δίσκο με το βίντεο της συνέντευξης που παραχώρησε σε εμένα ο αξιωματικός ε.α Σπυρίδων Νίνος την 26/04/2023, στην οποία κατονομάζει ως ηθικούς αυτουργούς της απόπειρας δολοφονίας μου, την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, και τον δικηγόρο Γρηγόρη Δημητριάδη, ανιψιό του πρωθυπουργού”. Τέλος, στον επίλογο της αναφοράς εξηγείται και ο λόγος της καθυστέρησης τριών εβδομάδων από την επίμαχη συνέντευξη, για την υποβολή της αναφοράς…: “Σκοπίμως υποβάλλω τα στοιχεία αυτά τρεις εβδομάδες μετά την επίμαχη συνέντευξη. Πιστεύω ότι είναι ικανό διάστημα για να πειστεί και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας για την επιλεκτική ευαισθησία των εισαγγελικών αρχών του Αρείου Πάγου και του Πρωτοδικείου Αθηνών”, καταλήγει ο Νίκος Αντωνιάδης.

 

Τι είχε αποκαλύψει ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ στον Στέφανο Χίο

Παραθέτουμε τα επίμαχα αποσπάσματα (που δεν είναι μόνον αυτά, αφού υπάρχουν κι άλλα εξίσου ενδιαφέροντα τα οποία και θα δημοσιοποιηθούν) , του αξιωματικού ε.α της ΕΛ.ΑΣ, επί 12 και πλέον έτη, επίλεκτου σωματοφύλακα της οικογένειας Μητσοτάκη , στελέχους της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Μάρτυρας: Για το θέμα το δικό σου μίλησε κανείς; Τι έχουνε βρει; Μόνο τις δικογραφίες, τα αποτυπώματα αλλάζανε, το DNA αλλάζανε, έπαιρναν τους φάκελους και τους έκαναν βόλτα τους φάκελους. Αντί να βρούνε την υπόθεση και να είναι μπλεγμένοι πολιτικοί; Να πληρώσουνε. Δε το κατάλαβα γιατί; Γιατί είσαι ένας από τους έγκυρους δημοσιογράφους  και τους πιο απόλυτους  και αυτό πρέπει να το μάθει ο κόσμος να το ακούει και να μη λένε «Α, ο Χίος είναι τρελός, πολύ ρομαντικός κλπ». Όχι είσαι απόλυτος, σωστός και Έλληνας και αυτό μετράει.

 

Στ. Χίος: Τον κ. Γρηγόρη Δημητριάδη λοιπόν , τον ξέρετε αρκετά χρόνια.

-ΜΑΡΤΥΡΑΣ:        Πάρα πολλά χρόνια.

–         Τι άνθρωπος είναι; Γιατί έχουν ακουστεί πάρα πολλά για αυτόν.

–         Καλό παιδί ήταν στην αρχή, φαινόταν και έδειχνε, αλλά στην ουσία δεν ήταν καλό παιδί από ότι αποδείχτηκε. Επειδή με είχε καλέσει πολλές φορές, πήγαινα στο γραφείο του στη Μασσαλίας, το παλιό γραφείο και μου είχε κάνει προτάσεις για να κάνω κάποια «ντοπαρίσματα», τα λέγαμε εμείς της υπηρεσίας.

–         Δηλαδή;

–         Να εκτελέσουμε ανθρώπους.

–         Να εκτελέσετε ανθρώπους;

–         Ναι ,ναι.

–         Ένα λεπτό. Μιλάμε για τον Πρωθυπουργικό ανιψιό.

–         Ναι, ναι, ναι.

–         Πριν την ανάληψη της κυβέρνησης;

–         Πριν την ανάληψη της Κυβέρνησης

–         Μάλιστα. Είχε το θάρρος να σας πει τέτοια πράγματα;

–         Ε, βέβαια είχε το θάρρος αφού με είχε ζήσει και ήξερε ποιος είμαι. Και στο θέμα της εκπαίδευσης, του είχε πει ο Σπύρος, ο συγχωρεμένος ο πατέρας του, αλλά γενικά με ήξερε. Ήμουν από τους καλούς.

–         Ναι, είχε έρθει λοιπόν και σας είχε πει τι; Σας είχε κάνει δηλαδή πρόταση να πάρετε χρήματα για να σκοτώσετε ανθρώπους;

–         Ναι.

–         Να εκτελέσετε συμβόλαια θανάτου;

Ναι, ναι. Να βρούμε ανθρώπους, να κάνουμε τη δουλειά, μου είχα κάνει πρόταση

–         Κύριε Νίνο δε θέλω να ανοίξω το κεφάλαιο της δικής μου υπόθεσης, αλλά ξέρετε…

–         Ναι είναι σημαντική και πρέπει να την ανοίξεις και όπως τη ψάχνω τόσα χρόνια, θα τη βρω την άκρη και το έχω ψάξει.

–         Πείτε μου κάτι, ξέρετε ποιος διέταξε την απόπειρα εναντίον μου;

–         Την απόπειρα; Την απόπειρα την διέταξε, γυναίκα την έχει διατάξει, ο Δημητριάδης βρήκε τους ανθρώπους και έγινε το μπέρδεμα.

–         Γυναίκα.

–         Βέβαια.

–         Είναι η κυρία Γκραμπόφσκι;

–         Γκραμπόφσκι.

–         Η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι;

–         Ναι , ναι, ναι.

–         Είστε σε θέση να το γνωρίζετε;

–         Βέβαια.

–         Με απόλυτη πληροφόρηση;

–         Με απόλυτη πληροφόρηση. Από πληροφορία καλή, έχω δικούς μου και μέσα στο σπίτι τους έχω.

–         Άρα έδωσε αυτή την εντολή;

–         Ναι και ο Δημητριάδης είναι εκτελεστικό όργανο.

–         Ο Δημητριάδης βρήκε τους ανθρώπους να έρθουν να με σκοτώσουν;

 

–         Ναι βρήκε τους ανθρώπους βέβαια.

–         Μάλιστα.

–         Βρήκε τους ανθρώπους.

–         Γιατί τι έχω κάνει στη κ. Γκραμπόφσκι;

–         Ε γενικά τι έχεις κάνει στην οικογένεια Μητσοτάκη. Τους χαλάς όλο το σχέδιο.

–         Πως είστε τόσο σίγουρος ότι αυτή έδωσε την εντολή ;

–         Είμαι σίγουρος. Σε μια άλλη εκπομπή.

–         Δε μου λέτε κ. Νίνο, δηλαδή είπε η κ. Γκραμπόφσκι, έτσι να μου λύσετε την απορία και εγώ για να πάω σπίτι μου το βράδυ ξέρετε ότι κοιμάμαι και αργά, τρώω τα κουλούρια μου, πείτε μου κάτι, δηλαδή τι είπε «Αυτόν το π@@στη, ας πούμε σκότωσέ τον;»

–         Ε βέβαια.

–         Γιατί;

–         Γιατί να μη πει; Γιατί χαλάς τη δουλειά τους. Όταν βγαίνεις και βγάζεις όλα τα άπλυτα αυτά πάνω στη δημοσιότητα και τα γνωρίζει ο κόσμος που δεν θέλουν αυτοί να τα γνωρίζει ο κόσμος, θέλουν να είναι πρόβατα ο κόσμος. Δυστυχώς αυτοί εντολές δίνουνε.

–         Δηλαδή έδωσε η Μαρέβα και είπε και αυτός πως το έκανε δηλαδή έχει το σθένος να το κάνει;

–         Γιατί δεν έχει το σθένος ;

–         Που ξέρει τις διασυνδέσεις αυτός;

–         Κακώς που έκανε επιχειρήσεις στον Στέφανο γιατί και ο Στέφανος ο Χίος έχει ανθρώπους μέσα που δεν γνωρίζουνε, δε γνωρίζουνε. Και πάλι το λέω, δε γνωρίζουνε. Νομίζουν ότι ο Στέφανος ο Χίος είναι μόνος του. Έχει στρατό πίσω ο Στέφανος ο Χίος , ας το μάθουνε αυτό το πράγμα.  Και πολύ στρατό και έχεις φτιάξει μια πυρηνική, αμυντική ομπρέλα που δεν ξέρουνε τι τους γίνεται.

 

–         Ξανά λέω για το θέμα της Γκραμπόφσκι, πως είστε σε θέση να γνωρίζετε πως αυτή έδωσε την εντολή; Το ρωτάω 3η φορά.

–         Ναι.

–         Δε θέλω να μου αποκαλύψετε τις πληροφορίες σας .

–         Δε μπορώ να το πω αυτό. Αλλά είναι αυτή που έδωσε την εντολή και ο Γρηγόρης σαν πιόνι την εκτέλεσε.

–         Το ξέρετε;

–         Το ξέρω. Ναι . Και αυτή έστειλε και τον Δημητρακόπουλο να πάρει τα λεφτά.

–         Α και αυτή έστειλε τον Δημητρακόπουλο 36 ώρες νωρίτερα..

–         Για να καθαρίσει την  υπόθεση.

–         Θεωρείτε ότι ήταν..

–         Μπας και σου βουλώσουν το στόμα, μπας και σε μαζέψουνε, μπας και και και..

–         Θεωρείτε πως τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα;

–         Ναι. Και γιατί να μην είναι; Να σε εκθέσουνε. Να μη λέμε όλες τις απόψεις μας δε χρειάζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Αν δεν βγεί έξω ο στρατός να τους αρπάξει όλους και να τους xώσει μέσα και τους 300 με μπουνιές και κλωτσιές δεν γίνεται απολύτως τίποτα.Μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας.Με μαφία έxετε να κάνετε και ΟΧΙ με την μάγια μέλισσα.Θα συλλάβουν την γυναίκα του Κούλη;Δεν γίνεται αυτό γιατί με βάση την λογική ούτε μπορούν ούτε το επιθυμούν και φοβούνται φυσικά κιόλας μην επισκευτούν τον Elvis Presley.Διότι ο Εισαγγελέας που θα μιλούσε για σύλληψη θα ήταν στον άλλο κόσμο.Οι προδότες οι απατεώνες οι ληστές οι απόλυτοι κλέφτες οι ανώμαλοι οι παιδεραστές οι Gagsters οι προσκυνημένοι κυβερνούν την ιερή αυτή γη με το όνομα Ελλάς εδώ και μισό αιώνα.Ο Έλληνας δεν διαθέτει θάρρος ούτε τόλμη να αντισταθεί και τον αρέσκεται σε επιδόματα των 20 ευρώ.Δεν γίνεται απολύτως τίποτα αν δεν επέμβει ο στρατός που και αυτός φυσικά κατάντησε Playmobil.

 2. Αυτό που μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση εκείνη την ημέρα που έγινε γνωστή η απόπειρα εναντίον του Χίου, είναι ότι όσες φορές και αν προσπάθησα να αναδημοσιεύσω στο Facebook και άλλα μέσα δικτύωσης την είδηση, μου απαγορευόταν λες και ήταν σχεδιασμένο ταυτόχρονα να μπει φρένο στην μετάδοση της είδησης. Είχαν οργανώσει ήδη πολλαπλές καταγγελίες για fake news και ήταν προκαταβολικά μπλοκαρισμένο εκείνο το διήμερο; Δεν το ξέρω, πάντως δεν μπορούσα πουθενά να κοινοποιήσω για να μάθει ο κόσμος. Τα ηλεκτρονικά ίχνη όμως μένουν, η προπαγάνδα και η διαστρέβλωση της αλήθειας ήταν πραγματική.

 3. https://www.documentonews.gr/article/xios-emplekei-to-onoma-ths-marebas-gkrampofski-stis-syzhthseis-me-ton-mixalh-dhmhtrakopoylo/?

  Διάβασα μόλις τώρα στο ντοκουμέντο το άρθρο που έγραψε το 2020 για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας σου και τους διαλόγους που είχες με τον κύριο Δημητριάδη Κύριο δηλ.ο Θεός θα το κάνει
  Το 2020 βλέπω ασχολήθηκε ο Μπαξεβάνης μαζί σου τώρα προεκλογικά δεν τον παίρνει να ασχοληθεί
  Χίο παίζεις το κεφάλι σου στο πίνακα ο Αντωνιάδης όσο καλός φίλος σου και να είναι λίγο σαν δικηγόρος κανονικά η μηνυτήρια κατάθεση έπρεπε να γίνει και εναντίον του Δημητρακοπούλου έπρεπε όλους τους εμπλεκόμενους μία και έξω να τους μηνυσετε ώστε να τους καλέσουν για απολογία δεν μου αρέσει κάτι στον τρόπο που χειρίζεται αυτός ο δικηγόρος στην υπόθεση σου μπορείς να διαβάσεις και εσύ το άρθρο .συγκλονίστηκα με αυτά που σου είπε για τη μαρέβα και ότι όντως τώρα το μακελειό θα γινόταν πρώτο θέμα αν εσύ δεχόσουν εκείνη τη μέρα τη δωροδοκία για κάποιο λόγο δεν τη δέχτηκες για κάποιο λόγο έγινε η απόπειρα δολοφονίας εναντίον σου αλλά για κάποιον λόγο τώρα 2023 προεκλογικά κανένας δεν σε στηρίζει σωστά και φοβάμαι για σένα αυτό

  1. Λες στην αρχή μόνο ο στρατός θα μας σώσει και στο τέλος ότι ο στρατός δεν μπορεί να μας σώσει, θεώρησες χρήσιμο δηλαδή να μοιραστείς μαζί μας την απαισιοδοξία σου!Και σε ευχαριστούμε πολύ που μας ενημέρωσες ότι δεν έχουμε να κάνουμε με τη μάγια τη μέλισσα αλλά ούτε και με τον Μπόμπο τον κλόουν,δε το ξέραμε!.. και δες και τη τηλεφωνική παρέμβαση του Νίκου Αντωνιάδη στους ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ για τη μήνυση αυτή που κατέθεσε,πριν βιαστείς να σχολιάσεις! Εδώ το βίντεο https://youtu.be/e03monjmpL8

 4. Η Αιτνα ξύπνησε έχει απανωτές εκρήξεις και βγάζει λάβα η Ιταλοί αναρωτιουντε τη σιμβενει και ξύπνησε κλπ μήπως έχει σχέση με κορινθιακο λέω εγώ των σεισμό κλπ

 5. Είμαστε όλοι μαζί σου να το ξέρεις .Απλά μερικές φορές κάποιος που βλέπει μια υπόθεση απ’ έξω ίσως τη βλέπει πιο καθαρά γιατί ακριβώς δεν έχει έχει άμεση σχέση κ τα ζυγίζει όλα χωρίς συναίσθημα αλλά μόνο με τη λογική . Φοβόμαστε για σένα κ ταυτοχρονα αναρωτιόμαστε πώς θα πρέπει να είμαστε κ να νιώθουμε ότι θα ρθει η δικαίωση όταν δεν έχει κουνηθεί ούτε φύλλο να προσαχθούν στη Γάδα για κατάθεση οι κατηγορούμενοι .Μας τρομάζει η σιωπή. των υπολοίπων αντισυστημικων δημοσιογράφων για το συνάδελφό τους η σιωπή των αρχηγών των πατριωτικών κομμάτων η κ του ΣΥΡΙΖΑ .πως μπορούμε λοιπόν να νιώσουμε ότι θα αποδώσουν δικαιοσύνη .
  Σε τόσο περίπλοκες υποθέσεις χρειάζεται πιο περίπλοκη στρατηγική Είμαστε μαζί σου ..αλλά φτάνει αυτό άραγε ?.Μιλάμε για πληρωμένο συμβόλαιο κ κανένας δεν τολμάει να σε στηρίξει δημόσια .Ακόμη κ οι ” Έλληνες ” μίλησαν γενικά εστιάζοντας στο παρακράτος του Μαξίμου κάνεις σε εσένα .Εσένα πήγαν να δολοφονήσουν .Έλεος πια

 6. Θέλουμε να δούμε ΌΛΟ το μητσοτακέϊκο στη φυλακή

  1. Για να τους δεις όλους στην φυλακη μονο ένας τρόπος υπάρχει, τανκς έξω απ την βουλή και αρματαγωγα να μεταφέρουν κόσμο στην Γυαρο.

Comments are closed.