ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΨΥΧΑΚΙΑΣ;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΟΥΛΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ “ΜΠΟΛΙ” – ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ÃfiÌıÏ· ÙÔı –Ò˘ËıÔıÒ„Ô˝  ıÒÈ‹ÍÔı ÃÁÙÛÔÙ‹ÍÁ ÒÔÚ ÙÔıÚ ÔÎflÙÂÚ „È· ÙÔ ‰Â˝ÙÂÒÔ Í˝Ï· ÙÁÚ ·Ì‰ÁÏfl·Ú ÙÁÌ –›ÏÙÁ 22 œÍÙ‚ÒflÔı 2020. (EUROKINISSI / √—¡÷≈…œ ‘’–œ’ –—Ÿ»’–œ’—√œ’ / ƒ«Ã«‘—«” –¡–¡Ã«‘”œ”)

«Τζαμπατζήδες της…  ανοσίας» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,  όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε απειλητικός, σε όσους δηλώνουν ότι στέκουν «σκεπτικιστές» απέναντι στα πειραματικά εμβόλια  (κυρίως τεχνολογίας mRNA) λέγοντας ότι δεν θα κλείσει η χώρα ξανά για αυτούς και ότι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους!

Είναι σαν να λέει: «Αφού δεν θέλουν να σωθούν όπως το εννοώ εγώ, να πάνε να καούν»!

Με μια φρασεολογία, σαν να έχει ανοίξει μια ιδιότυπη «βεντέτα» με όσους αμφισβητούν τις κυβερνητικές εξαγγελίες για εμβολιασμό, ένα ποσοστό τουλάχιστον 40% περίπου επί των ενηλίκων, ο Κ.Μητσοτάκης λέει ουσιαστικά ότι θα τους εγκαταλείψει στην τύχη τους, επειδή φοβούνται για τη ζωή τους.

Είναι η πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία που ένας πρωθυπουργός μιλά τόσο απαξιωτικά και με τόση εμπάθεια για τους συμπολίτες του, επειδή δεν υπακούν στις κυβερνητικές εξαγγελίες.

Διαβάστε τι αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός:

Δημοσιογράφος: Έχουμε κολλήσει. Ο εμβολιασμός κτυπά σε ένα τοίχος απροθυμίας

Πρωθυπουργός: Καταρχάς αυτό που περιγράφετε είναι παγκόσμια πραγματικότητα. Δεν είναι μια ελληνική ιδιαιτερότητα. Θα έλεγα ως προς την προθυμία του εμβολιασμού η Ελλάδα είναι κοντά στο μέσο όρο. Υπάρχουν χώρες πολύ πιο απρόθυμες, και χώρες οι οποίες είναι πολύ πιο πρόθυμες.

Όλες οι χώρες όμως αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Και εμείς πράγματι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου  όσοι με ενθουσιασμό προέτρεξαν να εμβολιαστούν ή ήδη έχουν σχεδιάσει τον εμβολιασμέ τους και τώρα καλούμαστε να απευθυνθούμε σε αυτούς που ενδεχομένως να είναι πιο καχύποπτοι ή πιο σκεπτικοί για την ανάγκη του εμβολιασμού.

Και αυτοί δεν είναι ένα ομοιογενές σύνολο. Υπάρχουν αυτοί που είναι φιλοσοφικά αρνητές στο εμβόλιο, που είναι πάρα πολύ δύσκολο να πειστούν στην πράξη για την ανάγκη του εμβολιασμού.

Υπάρχει όμως μια μεγάλη κατηγορία ατόμων, που μπορεί να είναι ακόμη καχύποπτοι, ή κάποιοι που κατά την άποψή μου η συμπεριφορά τους είναι εξαιρετικά κατακριτέο που λένε “δε βαριέσαι ξέρω ότι δουλεύει, άσε να το κάνουν οι άλλοι να ξεπεραστεί η πανδημία έτσι ώστε να μην χρειαστεί να το κάνω”.

Αυτούς θα τους χαρακτήριζα ως τους «τζαμπατζήδες» της ανοσίας. Το τζάμπα πέθανε όμως.

Δημοσιογράφος: Το ερώτημα είναι πως τους παρακινούμε αυτούς

Πρωθυπουργός: Πρώτον πρέπει να επιμένουμε ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες στα σκληρά επιστημονικά δεδομένα και στα στατιστικά στοιχεία που έχουμε πια στη διάθεσή μας σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Ανέτρεξα και βρήκα τα στοιχεία για τους τρεις μήνες Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο για την ηλικιακή κατηγορία 60 με 80. Και πράγματι είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά: Χάσανε τη ζωή τους 2245 συμπολίτες μας. Από αυτούς εμβολιασμένοι ήταν μόνο 22. Από αυτούς 2.223 ήταν ανενδοίαστοι. Ήταν δηλαδή συμπολίτες μας οι οποίοι θα μπορούσαν να είχαν εμβολιαστεί και δεν το έπραξαν.

Άρα εάν είσαι ευάλωτος εξ ορισμού και δεν εμβολιάζεσαι αναλαμβάνεις ένα τεράστιο ρίσκο.

Αλλά να πω και κάτι: Δεν μπορώ να πιάσω κανένα από το λαιμό, δεν μπορώ να καταστήσω τον εμβολιασμό υποχρεωτικό, αλλά όλοι αναλαμβάνουν πλέον τις συνέπειές τους.

Η χώρα δεν θα ξανακλείσει για να προστατευθούν λίγοι ανεμβολίαστοι (σ.σ. το 40 και πλέον % είναι λίγοι κατά Μητσοτάκη)  και να πληρώσει το μάρμαρο η μεγάλη πλειοψηφεί του ελληνικού πληθυσμού.

Δημοσιογράφος: Και σε περίπτωση έξαρσης;

Πρωθυπουργός: Η έξαρση θα αφορά κατά κανόνα τους ανεμβολίαστους.

(σ.σ. Δεν ισχύει αυτό. Τα μοντέλα του Ισραήλ και τη Βρετανίας  με τους μαζικούς εμβολιασμούς δείχνουν ακριβώς το αντίθετο. Η έξαρση αφορά όλους)

Δημοσιογράφος: Ναι αλλά αυτό θα έχει κόστος για το σύστημα Δημόσιας Υγείας…

Πρωθυπουργός: Το ΕΣΥ είναι αυτό που είναι. Έχουμε διπλασιάσει τα κρεβάτια, δεν μπορούμε να τα πενταπλασιάσουμε.

Δημοσιογράφος: Όταν είναι οι ανεμβολίαστοι είναι γύρω στο 40% του ενήλικου πληθυσμού, χωρίς να υπολογίζουμε τοις ανηλίκους

Πρωθυπουργός: Πριν πάμε στο κακό σενάριο να πάμε στο καλο σενάριο, γιατί εμένα μου αρέσει να βλέπω το ποτήρι μισογέμάτο.

Τι βλέπουμε, βλέπουμε μια σημαντική επιτάχυνση του ποσοστού εμβολιασμών την τελευταία εβδομάδα σε όλες τις ηλικίες,. Και τις κατηγορίες και ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί.

Δε μου αρέσει η λέξη, ούτε κίνητρα, ούτε διευκολύνσεις. Θεωρώ ότι ο εμβολιασμένος απολαμβάνει δικαιώματα τα οποία απορρέουν…

Δημοσιογράφος: Ας πούμε ότι απολαμβάνει τις ελευθερίες που στερήθηκε τόσο καιρό

Πρωθυπουργός: Αυτός είναι ο λόγος, ο ποιο σωστός λόγος για αυτό και το αποκαλέσαμε επιχείρηση «Ελευθερία». Και για το ζήτημα του πάσου Ελευθερίας που δώσαμε στη νεολαία.

Δεν καταλαβαίνω αυτοί που μας κατηγορούν ότι πάμε να εξαγοράσουμε τη νεολαία.

Να την εξαγοράσουμε με τι όφελος;

Πιστεύει κάποιος πραγματικά ότι σε δύο χρόνια που θα γίνουν οι εκλογές θα θυμάται κάποιος ότι δώσαμε 150 ευρώ για να μας ψηφίσει;»

«Δεν μπορώ να πιάσω κανέναν από το λαιμό…».

Αυτά είναι…λόγια πρωθυπουργού χώρας:

 

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

112 Σχόλια

  1. Ρε πρωθυπουργέ ότι και να πω είναι λιγα μόνο που ασχολείσαι με τα εμβολια ,μόνο που έχετε ψηφίσει το ακαταδιοκτο μόνο που απειλείς τον κόσμο για να τρυπηθη γιατί θα χάσει την δουλειά του μας προκαλείς αηδία εμετο δεν παλεύεται να σε βλέπω με τα χεράκια σου να τα κουνάς……….!!!!!

  2. Τζαμπατζηδες της ανοσίας χαρακτήρισε ο Δράκουλας με τα γουρλωτηρια μάτια όσους δε θέλουν να εμβολιαστούν.
    Ο αρχηγός της ΑΝΟΗΣΙΑΣ προσπαθεί να φέρει ανοσία!!
    Ξέρει κατά βάθος ότι η ΑΝΟΗΣΙΑ είναι μεταδοτική και προσπαθεί να τη περιορίσει εντός του στενού οικογενειακού του κύκλου!!

  3. Θα έλεγα το αντίθετο για εσένα απο πάνω , άκου λοιπόν τελειομενο παπαρακι…μορφωμένο σίγουρα δεν είσαι…τραγι του κερατά σίγουρα! Όποιος είναι νοήμων ,μορφωμένος και κοινωνικα ενεργός εμβολιάζεται…αν δε γουστάρεις να εμβολιαστεις τραβά στο λαγούμι σου με τη μειοψηφία που έχει τα πιστεύω σου. Και να Σάι σίγουρος βλαχαδερο βρωμοποδαρο ότι με 0,20 λεπτα ζεις μόνο εσύ και τα κάνεις και μασουρακι Τσίπη χαφιέ, αστοιχειωτο απολοιφαδι που θα κρίνεις κ τη νοητική η οικονομική κατάσταση του καθενός…ουστττ

  4. παλιοπραμα μητσουτακη και σια παρεακι ΑΠΟ ΤΟΥς ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥς θα την βριτε

  5. Θα στείλουμε τα μουνοσκυλα σπίτια τους!!Κανείς δεν αντέδρασε,τους έχουν όλους αγορασμενους!!Θα ψηφίσουμε νέους και άγνωστους,μόνον όσους μιλήσουν ειλικρινά για το bullying που δεχόμαστε από τους πουλημενους!Ελευθερία ,δημοκρατία όχι στην Χούντα της Νέας Τάξης!!;!

  6. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!…ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΒΕΡΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΩΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΒΕΡΚΩΜΑ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ…ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ!!!

  7. KOULIS BASTARDO… Η ΚΑΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ… ΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΗΣ… ΔΥΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ… ΣΑΠΙΛΑ ΤΑΦΟΥ ΟΛΟΙ.. ΔΥΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ….. ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ… ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝ ΖΩΗ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ… ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Η ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ….. ΞΕΒΡΩΜΙΖΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ

  8. σκύλε ιέ τράβα στο διάολο

  9. ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ? ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ, (ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΧΙΤΛΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΤΕ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ), ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ, ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ. ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΩΛΟΣΟΓΟ

  10. Ό ποιο ελεεινός που βγήκε ποτέ σε αυτήν την ευλογημένη Χώρα. Ο Μέγας Ραγιάς της ΕΕ και Κομισιόν. Η Μεγαλύτερη Πουστρ@ όλων των εποχων. Τι ψυχή θα παραδωσης ? ? ρε Δολοφονε του Ελληνικού Λαού…

  11. Κουλα οι τσαμπατζήδες σου δινουν τους φόρους. Πρόσεξε λούγκρα μη ψάχνεις για λεφτά

  12. Τέτοιους πρωθυπουργούς δεν θέλει η Χώρα μας!!! Ο λαός σε ψήφισε για ένα καλύτερο αύριο με αξίες, ειρήνη κ όχι με εμφύλιο πολεμο που πάτε να κάνατε με τα μέτρα που ανακοινώνετε στον λαό. Έχετε τρελάνει τον κοσμο, εμβολιασμενοι και ανεμβολιαστει πλακώνονται στις μπουνιες για τα εμβόλια κ εσύ γελάς μαζί με τους υπουργούς σου. Δωροδωκεις τους νέους κ κλείνεις στα σπίτια με μέτρα τους ανεμβολιαστούς επειδή δεν κάνουν το εμβόλιο Τους αποκαλείς ηλιθιους που δεν το κάνουν ενώ αυτοί που το κάνουν κ πεθάινουν από τις παρενεργειες δεν λέτε τίποτα η είχαν πρόβλημα υγείας πριν το εμβόλιο κ τώρα τους κλαίνε οι οικογένειες τους!!!Έχετε τρομοκρατησει τον κόσμο σταματήστε επιτέλους με τις απειλές σας, αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζουν καθημερινα. Έλεος πια!!!!

  13. Ο Μητσοτάκης είναι καλύτερη απόδειξη ότι τελικά το εμβόλιο έχει παρενέργειες και μάλιστα σοβαρές… Η κατάστασή του κάθε μέρα γίνεται όλο και χειρότερη…

  14. Μιλάει ο κοπριτης για τζαμπατζηδες που δεν ξέρει τι σημαίνει δουλεια και ζουν εις βαρις της κοινωνιας.Ρε σάλτα και γαμ@@ου παλιολουγκρα.Αιντε παλιοκηφηνες.

  15. 0.2% θνησιμότητα…”επενδυτες” στο απυροβλητο και η νεα Δημοκρατία μιλαει για τζαμπατζηδες..παμε πολυ καλα!

  16. Τι είναι αυτά που λες εισαι και πρωθυπουργός της χώρας!!!!Ο ελληνικός λαός σε ψήφισε για ένα καλύτερο αύριο.εχεις τρελάνει τον κόσμο με αυτά που κάνεις,τους έχεις βάλει εμβολιασμενους-ανεμβολιαστους να πλακώνονται στις μπουνιές για τον αν θα πρέπει να εμβολιαστούν ή όχι κ εσύ τους βλέπεις κ γελάς μαζί με τους υπουργούς σου,στις αρχές που βγήκε το εμβόλιο είπες ότι δεν είναι υποχρεωτικό κ τώρα βγάζεις μέτρα για τους ανεμβολιαστους ότι δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους.Αποκαλεις ηλίθιους τους ανεμβολιαστους που δεν το κάνουν κ όσοι πολίτες το έχουν κάνει κ έχουν πεθάνει απο τις παρενεργειες κ τους κλαίνε οι οικογένειες τους εκεί δεν μιλατε μαλλον θα είχαν πρόβλημα υγείας πριν κάνει το εμβόλιο φαίνεται!!!!Για αυτο προσεχετε τι λετε κ τι κανετε γιατι ο λαος ειναι αυτος που αποφασιζει κ οχι εσεις γιατι θα γυρισει ο τροχος κ μετα θα τρεχετε πανικόβλητοι!!!!Ο λαός θέλει πολιτικούς με αξίες που να ενδιαφέρονται για την χώρα καθώς και ειρήνη κ όχι εμφύλιο πόλεμο γιατι από ότι βλέπω δυστυχώς εκεί το πατέ και δεν θα βγει σε καλό!!!!!

  17. ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ…. ΕΡΠΕΤΟ… ΜΕ ΑΜΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ

  18. Ρε άντε βρείτε φάρμακα για τον καρκίνο κοπριτες. Ο κορωνοιος προκαλεί πνευμονια σε οργανισμούς με αδύναμο ανοσοποιητικό. Καινούργια αρρώστια είναι η πνευμονία ρε απατεώνες;

  19. Το φθινόπωρο που θα ξαναπάει σε lockdown και θα τα ρίχνει στους ανεμβολίαστους να θυμάστε αυτά που λέει τώρα, ότι το επόμενο lockdown δεν θα είναι για τους ανεμβολίαστους.

  20. Ο ποιος δουλοπάροικος πολιτικός είναι ο Τσίπρας τον είδαμε πόσο σκυλάκι της Μέρκελ είναι τα ξεase ο κόσμος

  21. ΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΖΩ ΜΕ 50€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ . ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ!

  22. Τα λέγε η Μαρίκα για το χαζό μούλικο εγγόνι της….Αυτός δεν κάνει για πολιτικός… Ακόμη και τώρα που τον βλέπω απορώ….

  23. Τζαμπατζής είσαι εσύ και το κωλόσογό σου παλιό κηφήνα που δεν ξέρεις τι θα πει μεροκάματο. Ουστ κοπρόσκυλο που έχεις το θράσος να απειλείς αυτούς που σε ταίζουνε.

  24. Θα στρώσει το μούλικο μολις δει κόσμο έξω απο το σπιτι του

  25. που εισαι ρε χριστοδουλε που τα ελεγες…….

  26. Άντε γαμηθητε παλιομούναροι πολιτικοί.
    Είναι λίγα τα ψωμιά σας. Να σας κλείσουν όλους
    Φυλακή με τα λαθρομαϊμουνια να σας κάνουν
    Την κωλοτρυπηδα ανεμόμυλο. ΜΑΛΑΚΕΣ

  27. ρε μαγκα μου τη δινει το εμπορικο κομματι Που φτιαχνουν στο παζλ τα εμπορικα ελληνικα σημαιακια που πουλαν αργεντινη γραφουν φυσικη ρετσινη ,,,λεει πολλα οι Σικελοι πουλησαν ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ αργεντινη ,,,, δεν ξυπναν κατι εχει παθει ο εγκεφαλος τους ,,,,,,εΧουμε την ενωση των δυο σικελων το δουκατο καλαβριας προς το παρων απο εξω και ερχομαστε απο Πατρα μεχρι θριασιο παραδοσιακα εμπορικα ανηκε στους Σικελους ,,,,,,,1860 η Βαβαροι αυστριακοι δινουν το προτο σχεδιο πολεως στην περιοχη πως θα μπρουσε να αναπτυχθει να εχουμε τουρισμο με μεγαλα αλση σαν το ζαπειο τελειως διαφορετικο απο αυτο που γνωριζεις συνορο εδωσε το νερακι για δυο μεγαλες πολεις να συνηπΑΡΧΟΥΝ μαζι με ενα χωριο ,,,οι βυζαντινοι που εστειλαν τα αλλαξαν ολα ΕΔΙΩΑΞΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΥΘΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΤΗς ΕΠΑΥΛΕΙς ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 υρωπαιους πολιτες που ειχαν φερει οι αρβανιτες ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακομα και ο Τιτανας αναφερει στην ιστορια του οτι για Να δημιουργισει στην περιοχη επρεπε πρωτα να ερθει σε ΣΙμφωνια με τους σικελους η θρησκεια φτεει για τα παντα σημερα που ΘΑ ειμαστε το μεγαλυτερο δουκατο τς ΕΛΛΑΔΑς ,,,,,ΛΕς ΓΙΑ ΤΗΝ βΡΑΖΙΛΙΑ στειλε ΙΣΤΟΡΙΚΟΥς 1804 60 ΚΙΒΩΤΙΑ ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗς ΑΚΤΕς ΤΗς ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗς ΕΛΛΔΑς ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

  28. Απαράδεκτος. Δεν είναι λόγια πρωθυπουργου δημοκρατικής χώρας αυτά. Και δεν είμαι φιλοσοφικά αρνητής των εμβολίων. Μεγάλο λάθος κάνει. Στα παιδιά μου έκανα όλα τα εμβόλια. Ακόμα και αυτά που δεν κάλυπτε το απίστευτο ιατρικό μας σύστημα και ανάγκασε γονείς να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη. Το μπολι όμως αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουμε. Ούτε εμείς, Και περισσότερο ούτε τα παιδιά μας. Πάνω από το πτώμα μας. Επίσης να πει- γτ ειναι και βλάκας και του ξεφευγουν- οι 22 εμβολιασμενοι γτ πέθαναν; Μου εγγυάται ότι αν εμβολιαστω δεν θαμαι ο 23;
    Ρε άντε από κει γελοίοι

  29. Τα λέει σωστά ο Κούλης. Δε γίνετε μια μάζα ανεγκεφαλων βρωμιαρεων αρνητών να παίρνει στο λαιμό οσους εμβολιαστηκαν! Η να προσαρμοστούν οι αρνητές του κώλου στη κοινωνία η να πάνε να ζήσουν στα λαγούμια τους. Αμτε και στο δια πια καφροκεφαλοι μερικοι

    1. ΑΦΟΎ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΑ ΛΈΕΙ ΣΩΣΤΆ Η ΨΕΚΑ… ΈΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΤΟ DNARNA ΣΟΥ

    2. εσύ ηλίθιε μπολιασμένε-ψεκασμένε προφανώς ζεις με τα 0,20 λεπτα, εμεις οι αρνητές ξέρεις είμαστε πολλοί καο ανεξάρτητοι και με δουλειές και με μόρφωση
      Εσείς τα χάπατα γίδια που είστε μόνο για το μαντρί και τις κοπριές φάτε μπόλια

    3. Και επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, όπως λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, μέσα στη θλήψη μου για όσους τρέχουν να πάρουν μέρος στο πείραμα αυτό, σκέφτομαι πως σε 2-3 χρόνια, όλοι αυτοί οι πειθήνιοι, υποταγμένοι, γλύφτες, οσφυοκάμπτες, άνοοι, πληρωμένοι, μισάνθρωποι και ό,τι άλλο τους ωθεί να εμβολιαστούν, δε θα υπάρχουν πια ή θα πνέουν τα λοίσθια.
      Θα έχει επέλθει σε μεγάλο βαθμό μία κατά κάποιον τρόπο κάθαρση. Θα έχει διαχωρίσει η ήρα από το σιτάρι. Θα έχουν εκλείψει σε μεγάλο βαθμό τα πρόβατα.
      Οι φατρίες βέβαια θα παραμείνουν, γιατί αυτοί φυσικά εμβολιάστηκαν με το Placebo, αλλά πόσο εύκολα θα μπορούν να κάνουν τα αίσχη τους, όταν θα έχουν απέναντί τους πια μόνο σκεπτόμενους και με…ούμπαλα ανθρώπους;;;;

    4. λίγες είναι οι μέρες σου με το εμβόλιο που έκανες. Ο βελζεβούλης σε περιμένει

  30. Οτι ό γουρλομάτης είναι ψυχάκιας δέν υπάρχει αμφιβολία.Είναι όμως λίαν επικίνδυνος διότι καθοδηγείται από τήν ανθελληνική εβραική λέσχη Μπίλτερμπεργκ ,ή οποία έχει απώτερο σκοπό τόν αφανισμό τού μισητού Ελληνισμού.Ο εξόφθαλμος είναι πράκτορας τών Εβραίων καί εκτελεί τάς διαταγάς των.Μόνο ό αφανισμός του μπορεί νά εμποδίσει τόν αφανισμό τής πατρίδας μας.
    Γιάννης Λάκων

  31. Όταν οι γονείς των σημερινών αντεμβολιαστων κάναν τα εμβόλια στα βλαστάρια τους υπήρχαν οι ψεκασμενοι της εποχής οι οποίοι λέγαν να μην γίνονται εμβολιασμοί.οι γονείς των αντιεμβολιαστων δεν είχαν social κ άκουσαν τους γιατρούς κ κάναν τα μπόλια της εποχής τους στα βλαστάρια.τα βλαστάρια χάρη στα μπολια μεγάλωσαν, η παιδική θνησιμότητα μειώθηκε σε απίστευτο βαθμό.τα βλαστάρια γίναν ενήλικοι ανθρωποι κ τώρα κάνουν πόλεμο να μην κάνουν το μπολι της δικής τους εποχής γιατί ακούνε τους ψεκασμενους των social κ όχι το 99.9 των επιστημόνων παγκοσμίως (πλην Φαίδωνα Βοβολη, Κούβελα κ Ιωαννίδη κ αντίστοιχων στις άλλες χώρες της αλλοδαπής). Το λες κ παράλογο.

    1. Τα λέει σωστά ο Κούλης. Δε γίνετε μια μάζα ανεγκεφαλων βρωμιαρεων αρνητών να παίρνει στο λαιμό οσους εμβολιαστηκαν! Η να προσαρμοστούν οι αρνητές του κώλου στη κοινωνία η να πάνε να ζήσουν στα λαγούμια τους. Αμτε και στο δια πια καφροκεφαλοι μερικοι

      1. ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ…. ΤΡΑΒΑ ΨΩΦΑ

    2. Ποσα χρονια ειχαν δοκιμαστει ρε χαπατο τα εμβολια που καναν τα παιδακια τοτε ξερεις???????

      Τρεχα ρουφα τ’ αβγο σου και κανε και στα παιδακια σου εμβόλιο μαλακα δοκιμασμενο στο κωλο σου πανηλιθιε που εχεις και αποψη. Γελειε!
      Ουτε εγω ουτε τα παιδια μου θα κανουμε κανενα σκατο εμβολιο εσυ αν θες βαρατο ακομα και στο ματι σου καραγκιοζη!!

    3. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΝΤΑΝΙΕ(ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ AIDS) ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΟΡΔΑ,ΣΥΨΑ ΚΑ.ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ MEGA K ΣΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΧΟΝΤΡΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ .

    4. Άσχετο ..αυτά τα εμβόλια έχουν παραχθεί έπειτα από πολύχρονες διαδικασίες και τεστ για την ορθότητα τους και έχουν γίνει αμέτρητα πειράματα ,δυστυχώς δε ζώα ,που τα αποτελέσματα έχουν διασταυρωθεί και επεξεργαστεί από ανεξάρτητες αρχές …Δεν μπορεί μέσα σε τρεις μήνες να βγήκε εμβόλιο με εγγύηση για χρήση σε ανθρώπους …για αυτό το λένε οι ίδιοι πως είναι πειραματικό ενέσιμο ρηχά και έλαβε έκτακτη άδεια χρήσης και συμπληρώνουν πως δεν γνωρίζουν το παρενέργειες άμεσες η έμμεσες θα εμφανίσουν οδοί το λαμβάνουν ως εμβόλιο κατά ιού .Αν εσύ με αυτά νιώθεις πως κανείς ασφαλή επιλογή να το κάνεις κάντο αλλά μην κατηγορείς άλλους για ψεκα διότι η ιστορία δείχνει πως και για άλλα έτσι λέγανε σαν κσιβρδσνσ κάποιο και δύο τελος έτριβαν τα μάτια τους ..

    5. Επειδή μιλάς, αλλά δε λες τίποτα, σκέψου έστω λίγο. Αν έχουν την τεχνογνωσία για να παράξουν εμβόλιο, γιατί δε φτιάχνουν πρώτα το φάρμακο για…να μας σώσουν;;;;
      Και μετά θα έχουν όλο τον καιρό στη διάθεσή τους, να κατασκευάσουν εμβόλιο, το οποίο θέλει τουλάχιστον 10 χρόνια μελετών και πειραματισμών για να θεωρηθεί ασφαλές για χρήση σε ανθρώπους.
      Έχεις δίκιο λοιπόν, τα…σόσιαλ…κάνουν πολύ κακό, μήπως να τα ελάττωνες;
      Ευτυχώς, εμείς εδώ, επικοινωνούμε σε χώρο εφημερίδας!!

  32. Το αποφασιζωμε και διαταζουμε εχει περασει εδω και πολυ καιρο ,το εαν εμβολιστει ο καθενας ειναι δικο του προβλημα και οχι το πρωθυπουργου πλεον προσωπικη αποφαση ολα τα αλλα περι κλιδωματος κλπ θα καταραευσουν απο των ιδιο των λαο των Σεπτεμβριο ,,,κανενα πολιτικο κομμα δεν εχει εξουσια επανω στων λαο αυτο θα πρεπι να το συνηδιτοποιησουν ,,,,,,,Τ Ο ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙΕΙ ΤΩΝ ΛΑΟ,,,το να εισαι στην ολιτικη σκηνη σαν τζακι ανω τα 100 χρονια δεν παει αλλο πλεον ως εδω

  33. Ενα ΠΟΥΛΑΚΙ μου ειπε Μητσοτακη…οτι δεν τελειωσες το ”harvard” αλλα το ”university of masapoytses”… κι αν κρινω απο τις πραξεις και τα λεγομενα σου…μαλλον ειναι αληθεια !!! Εσυ το ΠΟΥΛΑΚΙ το διαψευδεις… ??? Ενημερωσε μας στο επομενο διαγγελμα σου…αφου χωνεψεις !!! πρωτα μη μας πνιγεις…και τι θα κανουμε χωρις εσενα.. Προφητη Μωυση!!!.

  34. Δεν είναι 40% είναι πάνω από 50 αν προσθέσουμε και αυτούς που έκαναν το μπόλι με την απειλή της απόλυσης.Και δεν είναι λίγοι.

    Όταν έχεις το σύνολο των καναλιών με το μέρος , να σε λιβανίζουν όλη μέρα ότι μαλακία και αν κάνεις ότι και αν λες , όταν τα πρόβατα κάθονται αποχαυνωμένα όλη μέρα βλέπουν Ευαγγελάτο και του ομοίους του , όταν έχεις τη δικαιοσύνη όχι με το μέρος του λαού αλλά με το δικό σου , ναι μπορείς να κάνεις ότι θες .
    Ας ελπίσουμε ότι τα πρόβατα θα κλείσουν κάποια στιγμή την τηλεόραση και θα αρχίσουν να σκέφτονται και ότι η δικαιοσύνη θα ξυπνήσει και θα σκεφτεί ποιον υπηρετεί. Έναν δικτάτορα ή το λαό.

  35. Εμείς παλι πολυ ευχαρίστως θα σε πιαναμε από το λαιμό. Αρχίσατε τις μπαρουφες με τις μεταλλάξεις, αφενός για να καλύψετε τις παρενεργειες των εμβολιασμενων, αφετέρου δε για να τρομοκρατησετε όσους έχουν μείνει ανεμβολιαστοι. Τί ψυχή θα παραδωσεις;

    1. Κτ πήρε το μάτι μου για μετάλλαξη Κάππα. Ωσονουπω θα σκάσει κιαυτο

  36. Κατ’ αρχάς το εμβόλιο είναι πανάκεια!
    Από τότε που εμφανίστηκε ο Κοβιτ, εξαφανίστηκαν ΟΛΕΣ οι άλλες ασθένειες. Ο κόσμος πεθαίνει ΜΟΝΟ από Κοβιτ (εκτός από τους εμβολιασμένους που αυτούς τους βγάζουν να πεθαίνουν από τελείως διαφορετικές ασθένειες).
    Τώρα έχουμε το ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ αυτό εμβόλιο (αφού αναπτύχθηκε μέσα σε 3 μόνο μήνες) -και φυσικά το καλυτερότερο είναι αυτό της…μητερούλας Μέρκελ/Πφάϊζερ- και εμείς οι κακοί και ανεύθυνοι που θέλουμε να ζήσουμε πάνω από 2 μόνο χρόνια (γιατί εκεί θα γίνει το μεγάλο πατιρντί), δημιουργούμε προβλήματα!!!
    Έτσι λοιπόν θα εμφανίσουν μεταλλάξεις (όλο το ελληνικό αλφάβητο Δ,Ε,Ζ κλπ), ώστε να πηγαίνουμε συνεχώς σε αποκλεισμούς και όταν ο Κούλης πάει σε εκλογές, να κάνει πάσα το μπαλάκι που κατέστρεψε την Ελλάδα (γιατί αυτές είναι οι διαταγές του), σε εμάς τους αποκαλούμενους αρνητές!!
    Χαζός λοιπόν δεν είναι. Απελπισμένος είναι που ψάχνει αποδιοπομπαίο τράγο!!!

  37. Θα πεσει το ψευτορωμεικο θέλουν δεν θέλουν οργανωθείτε να τελιωνουμε

  38. Ρε, άντε μου στο διάολο αρχιαλήτη, με πάσα “μεγαλοπρέπεια”!!!

  39. Τρεμουν μηπως και διαδοθει, οτι οι Λαθρομεταναστες (ΣτΕ), βρισκονται εσκεμμενα εκτος του οποιουδηποτε, Υγειονομικου προγραμματος! Παρ’ ολο που και καθ’ ομολογια τους, αποτελουν κινδυνο για την Δημοσια Υγεια! Σας διαβεβαιω! Γι’ αυτο καλο θα ηταν, να αρχισει το θεμα, να παιρνει διαστασεις! Κι’ εκει θα διαπιστωσετε, οτι ακομα δεν εχουμε δει τιποτα, απο τον Κουλη – Μωυση!

  40. Δεν ντρέπεσαι ρε ψυχάκια καραγκιόζη λίγο; Το βρωμοκόμμα σου έχει χρέος 342,9 εκατομμύρια ευρώ, εσύ προσωπικά χρωστάς στις τράπαζες 1,36 εκατομμύρια ευρώ και τολμάς να λες τους πολίτες τζαμπατζήδες;

  41. Κακό ψόφο πούστη και συ και όλοι του σιναφιού σου. Εμβόλιο δεν κάνουμε που να χτυπιέσαι κάτω. Ότι και να κάνεις. Μέχρι να πάρεις πόδι ή να μπεις φυλακή.

  42. Μακριά από τα πουστροφαρμακια που προωθεί ο Κικης και το κακό συναπάντημα του
    Μην πιστεύετε τίποτα από ότι λέει
    Μάλλον ακόμα καλύτερα μην ακούτε καθόλου όταν μιλάει

  43. Μίλησε για τζαμπατζήδες ο ανεύθυνος και ο άνθρωπος που το κόμμα του το 2016 είχε 200 εκατ. χρέος και τώρα το 2021 έχει 342 εκατομμύρια ευρώ!!!!!!!
    (Βάλτε και τα άλλα κόμματα και φτάνει να κάνουν ένα σωρό νοσοκομεία!!!)

    Αυτό το μάρμαρο κύριε Μητσοτάκη δεν μας πειράζει να το πληρώνει ο Ελληνικός λαός?

  44. Ο λεγόμενος Πατριωτικός χώρος υπάρχει μόνο στα πληκτρολόγια. Ο Εθνικισμός υπάρχει μόνο στα βιβλία. Στην πράξη όλοι γίνονται καπιταλιστές και κοιτάν να κονομήσουνε. Είτε αριστεροί είτε δεξιοί. Μόνη λύση η ένωση δεξιάς και αριστεράς υπό το πρίσμα του Εθνικού Σοσιαλισμού.

  45. Ακόμα και οι αναποφάσιστοι μετά απο την καφρίλα και την υποτίμηση που δείχνει αυτό το σκουλήκι τώρα αποφάσισαν και δεν θα το κάνουν. Οι παρενέργειες, οι θάνατοι των εμβολίων και οι επιστήμονες που δεν λαδώθηκαν δεν είναι ψέματα, είναι η αλήθεια. Ο τζάμπας πέθανε, για φτύσε τα μούτρα σου άχρηστε κηφήνα. Εσύ ψόφησες και βρώμισες. Εσύ είσαι ο τζάμπας, ο εγκληματίας, ο ανεύθυνος που απάλλαξε και όλους τους μιζαδόρους απο τις ευθύνες τους. Έπρεπε η Μαρίκα να σε κάνει έκτρωση, έκτρωμα!

  46. Όταν έχει 158 έδρες, με ανύπαρκτη αντιπολίτευση, χωρίς πατριωτικό κόμμα με μεγάλο ποσοστό προς ανάχωμα, λογικά θα μας χοροπηδάει όσο θέλει. 40% χτυπάει στις δημοσκοπήσεις, εκτόπισε τον εθνικισμό, βούβανε την αντιπολίτευση. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα

  47. Μην αγχώνεστε….τους έχει πάει το σκατό στην κάλτσα….μετράτε αντίστροφα,θα φύγουν ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ!!!

  48. Που να γαμιεσαι ρε μαλακα δεν θα το κάνουμε….. μας έπρηξες τ αρχιδια .

  49. Αφου το graphenoxid το οξιδιο του γραφιτη ειναι αυτο που προκαλει ολα τα συμποματα του διθεν κορονοιου
    ενας ιος που συμπεριφερευται σαν οξιδιο του ανθρακος.
    Πως ειναι δυνατον να καταπολεμηθει το οξιδιο του ανθρακος με ενα εμβολιο
    και μαλιστα το οπιο αποτελειται απο 98 % graphenoxid.
    Ουτε η ομοιοπαθιτικη να ητανε.
    ρε Μιτσο ποιους κοροιδευεις ,υπαρχουν επιστημονες που ανελυσαν εμβολια, μασκες ,τεστ ,κορονοιο
    και βρηκαν οτι ολα αυτα εχουν κοινη βαση το οξιδιο του γραφητη ,γιαυτο και μαγνητιζουν οι εμβολιασμενοι
    και τσεκαροντε λες και ειναι κοτοπουλα αναλοσημα.
    Ως ποτε θα κοροιδευεις καραγκιοζη τον Ελληνικο λαο.
    Με τετοιες επιστημονικες αποδειξεις καταδικαζεσαι ως εγκληματιας ενος ολοκληρου λαου.
    τους λαθρο γιατι δεν τους εμβολιαζεις ;

  50. Αφού οι “ειδικοί” λένε ότι οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό …άρα και στους ανεμβολίαστους γιατί οι ανεμβολίαστοι είναι “τσαμπατζίδες”??

    Λιγναδοκούλη, ειδικοί στο τζάμπα είναι η βρωμοοικογενειά σου και εσύ που μάθατε να ζείτε μια ζωή με το δημόσιο χρήμα και με “χορηγίες”….

  51. Αφου το graphenoxid το οξιδιο του γραφιτη ειναι αυτο που προκαλει ολα τα συμποματα του διθεν κορονοιου
    ενας ιος που συμπεριφερευται σαν οξιδιο του ανθρακος.
    Πως ειναι δυνατον να καταπολεμηθει το οξιδιο του σανθρακος με ενα εμβολιο
    και μαλιστα το οπιο αποτελειται απο 98 % graphenoxid.
    Ουτε η ομοιοπασθιτικη να ητανε.
    ρε Μιτσο ποιους κοροιδευεις ,υπαρχουν επιστημονες που ανελησαν εμβολια, μασκες ,τεστ ,κορονοιο
    και βρηκαν οτι ολα αυτα εχουν κοινη βαση το οξιδιδιο του γραφητη ,γιαυτο και μαγνητιζουν οι εμβολιασμενοι
    και τσεκαροντε λες και ειναι κοτοπουλα αναλοσημα.
    Ως ποτε θα κοροιδευεις καραγκιοζει τον Ελληνικο λαο.
    Με τετοιες επιστημονικες αποδειξεις καταδικαζεσαι ως εγκληματιας ενος ολοκληρου λαου.
    τους λαθρο γιατι δεν τους εμβολιαζεις ;

  52. Ίσα μωρη φλομπα που θα μας πεις και τζαμπατζηδες…. Δύο χρόνια έχουμε πει το ψωμί ψωμάκι με μειωμένα ενοίκια, ανεργία,αλλά οι φόροι και οι φορο υποχρεώσεις καλά κρατούν….από εμάς στέκεται ακόμη η οικονομία από που στέκεται;από εσένα τον μην έχων ούτε ένα ένσημο; ή τον Κο Άδωνη;;;;;;;

  53. τσιπακι βαλανε στο μπολι του. Το περφιφημο A.I του ανομαλου Κ. Τεσλα τη;ς παρεας των Big Tech

  54. Συγνωμη! Περιμενατε κατι αλλο, απο τον Αλλογενη, Ελληνοφωνα, Ανθελληνα; Παραβλεπετε το γεγονος, οτι προκειται για Ο.β.ριο, που μοναδικο σκοπο εχει, την Γενοκτονια του Ελληνικου Λαου; Επρεπε ηδη, να τον/ τους εχουμε πεταξει στον Καιαδα!
    Και οχι να συζηταμε, τα της Γενοκτονιας μας! Χωρια που κατεχει το αξιωμα, παρανομα! Με νοθεια εγινε προεδρος της Ν.Δ και με νοθεια εγινε πρωθυπουργος! Μπορειτε να το εμπεδωσετε και να μην μας παιρνετε στον λαιμο σας;

  55. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΟ, ΤΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ. ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΔΕΥΤΕΡΟ, ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΧΡΥΣΟΠΟΙΚΙΛΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΤΟΥΡΑ; ΧΑΣΤΟΥΚΑΚΙ ΘΕΟΥ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ…
    ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ, ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΙΣΙΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ.

  56. Πάνω από 500.000 Έλληνες νέοι, οι πιο εκπαιδευμένοι, και οι πιο ικανοί και έξυπνοι, έφυγαν τα τελευταία χρόνια για το εξωτερικό.

    Εδώ έμειναν οι λιγότερο εκπαιδευμένοι και ικανοί.

    Αυτοί που έφυγαν αντικαταστάθηκαν, από αμόρφωτους και απολίτιστους ως επί το πλείστον νέους που ήρθανε από την Κεντρική Ασία και την Αφρική.

    Αυτοί, θα πρέπει να κάνουν αυτό που είχε πει πριν από 15 περίπου χρόνια η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Διαμαντοπούλου. “Το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα θα λυθεί με το σπέρμα του Χασάν”.

  57. Πόσο δίκιο έχει ο Χατζηστεφάνου. Ο άνθρωπος έχει ξεκάθαρα πρόβλημα στο νοητικό. Από έναν προβληματικό άνθρωπο τι περιμένετε. μόνο μαλακίες μπορεί να λέει

  58. Τζαμπατζήδες είναι οι 301 που πληρώνονταν κανονικά. Τον λαό τον καταστρέψατε. Αλλά επειδή και οι πλασιέ των εμβολίων, θα έλεγαν κάτι για τις παρενέργειες και εσείς δεν λέτε τίποτα, το μπόλι δεν θα το κάνουμε. Έχετε ακαταδίωκτο και εσείς(σαν τους λοιμοξιολόγους) αλλά πλέον σας μισεί όλη η ελλάδα, ακόμα και οι εμβολιασμένοι. Τους μετανάστες, τους φίλους σας, γιατί δεν τους εκβιάζετε με το μπόλι όπως εκβιάζεις εμάς; σε λίγο θα ψηφίσετε κσι τα μνημόνια των πρεσπών και θα καταλάβουν και οι τελευταίοι πόσο νοιάζεστε για την ελλάδα και τους έλληνες. Σήμερα το 39% έχει κάνει το μπόλι και αν δεν εκβιάζονταν πολλοί από τους εργοδότες, ούτε 20% δεν θα ήτανε. Μπόλι με τίποτα πείτε στα αφεντικά σας.

  59. Η μεγαλη πλειοψηφεια ειναι εμβολιασμενη;
    Τι λες ρε βλακα γουρλοματη;
    Αληθεια…αφου εισαι τοσο αγαπητος στον λαο…γιατι δεν κυκλοφορεις μια μερα χωρις συνοδεια;
    Αντε ρε “εξυπνακια”…να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος…!

  60. Όταν γίνει νεκροψία/νεκροτομή στους 2.223 νεκρούς από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ θα εμβολιαστεί όλη η Ελλάδα . Συμφωνείτε ;

    1. Όχι το αντίθετο, οι ψεκασμένοι κλανιάριδες εμβολιασμένοι θα πάνε να βγάλουν το φαρμάκι που τους μπόλιασαν. Αλλά θα είναι αργά…….. RIP…….

  61. Ειναι γεγονός ότι η κυβέρνηση των πλασιέ των “εμβολίων”- Φρανκεστάιν είναι σε απόγνωση και θα εξαντλήσουν όλα τα μέσα για να αναγκάσουν με ψευτοδιλλήματα και εκβιασμούς τους πολίτες να τρυπηθούν. Αυτό αποδεικνύεται μ’εσω του κυβερνητικού https://emvolio.gov.gr/vaccinationtracker στο οποίο φαίνεται η πτώση των εμβολιαστικών κινήσεων ανά ημέρα μέσα από την γραφική παράσταση που παρουσιάζεται. Συγκεκριμένα , από τα περίπου +85000 ολοκληρωμένα εμβόλια / ημέρα πριν 5 – 6 μερες ΚΑΙ μετά από πτωτική πορεία τώρα έχει πέσει στα + 38.971 και συνεχίζεται. Οι πολίτες δεν δείχνουν καμιά εμπιστοσύνη στα εμβόλια και στους κυβερνητικούς πλασιέ τους. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και πιάνεται , λένε στο χωριό μου. Κοντός ψαλμός αλληλούια ! Τελειώσατε κύριοι.

  62. Να συμπληρώσω πως πληρώνουμε ολοι το μαρμαρο κάθε καλοκαίρι που αφήνεις να μπαίνουν μέσα τα🐼όλα.
    Το προηγούμενο καλοκαίρι έκανες το λάθος και το επαναλαμβάνεις και τώρα με τη μετάλλαξη Δ που λέτε.
    Άμα είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα έπρεπε να μην ανοίξεις καν.
    Ή είναι τόσο σοβαρά τα πραγματα και σας ενδιαφέρει μόνο το χρήμα και δε σας καίγεται καρφί, ή δεν είναι και μας δουλεύετε για να εξυπηρετησετε άλλο σκοπό.

  63. Για την ώρα καλά είναι. Οκ κόψαμε το γυμναστήριο και μετά τις 15 τις εξόδους σε καφετέριες, ταβέρνες, σινεμά. Γιατί ραπιντ τεστ δε σκοπεύω να κάνω προκειμένου να πάω. Οκ οκ μικρό το κακό. Το προβλημα ειναι η εργασία όμως και εκεί θα λυγισουν πολλοί.

    1. Κοβεις και την εργασια αν χρειαστει , ενωνεσαι με αλλους σαν εσενα και πατε για δωρεαν ψωνια ολοι μαζι καθε εβδομαδα , τι δεν καταλαβαινεις , αυτο που θα γινει θα τριβουν τα ματια τους τα παλιολαμογια

    2. Και εμένα με πίεζαν από την δουλειά. Τους ζήτησα να μου υπογράψουν ένα χαρτί ότι αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για ότι μου συμβεί με τεράστια αποζημίωση, από τότε κο κο κο

      1. Άψογος..αυτό λέω στους γνωστούς μου και αν δεν το κάνουν οι εργοδότες και επιμένουν σε απόλυση τους κάνει ο εργαζόμενος καταγγελία στον ΟΑΕΔ και άντε να ξεπλέξει ο βλαξ εργοδότης …

        1. Να επανελθω στο θέμα εργασία. Εγώ είμαι άνεργη και με ρώτησαν σε συνέντευξη αν έχω κανει το εμβόλιο. Είπα όχι και φυσικά δεν πήρα τη δουλειά. Και επέμεναν να μου λένε ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Κ δε βλεπω να ξαναδουλευω πουθενά…

  64. Ο Σωτήρης που είναι;;;;Τι τον έκανες;;;Τον έριξες στα θηρία;;;
    Σε αυτόν έχω πιο πολύ εμπιστοσύνη και θα στο δικαιολογήσω το γιατί.
    Είχε πει οποίος πεθαινε από διαφορα εμείς τον γράφαμε ότι πήγε από κοβιντ και καλά πράξαμε.
    🤔Τώρα δεν ξέρω αν όντως ήθελε να τα πει ή του ξεφυγαν, μπορει κάποιος νσατανας νοσοκόμος να του άλλαξε κάνα εμβόλιο για γρίπη που έκανε πριν με τον όρο της αλήθειας και άρχισε να Κελαϊδαει 😆

  65. Ερχετε το τεταρτο κυμα με την μεταλλαξη δελτα και δελτα πλας απο αυγουστο θα γινει χαμος! .και λατινικη αμερικη εχουμε εξαρση με την μεταλλαξη λαμδα.
    Να πουμε οτι πολλες χωρες μιλανε για εκρηξη κρουσματων λογω και της μεταλλαξεις αλλα και λογω του οτι δεν ανεπτυξαν αρκετα αντισωματα απο της δυο δοσεις του εμβολιου και για αυτο αρχισαν και τριτη δοση αμεσα με διαφορετικο εμβολιο.
    Ολοι μασκες η χωρα εχει ανοιξε τα συνορα σε τουριστες και η ασχετη προτειναν να βγαλουμε της μασκες σε εξωτερικους χωρους μην τους ακουτε φορεστε μασκα….σε ολες της χωρες εχουμε επαναφορα πχ στο ισραηλ.

    1. Προφανώς, οι μόνες μαζί με πλύσιμο μέθοδοι προστασίας που απέμειναν από όλους τους μεταδοτικούς, κυρίως τους εμβολιασμένους για τους οποίους πλανάται και η φήμη ότι γεννούν τις μεταλλάξεις. Ενώ ταυτόχρονα καμμία κινητικότητα δεν παρατηρείται στην παραγωγή φαρμάκων…

    2. Κανένα 4ο κύμα, καμιά “φοβερή” μετάλλαξη, καμιά έξαρση. Τα γνωστά παραμύθια που κατάντησαν πλέον γραφικά και βαρετά. Από τα 💉 κανένα αντίσωμα, το μόνο σίγουρο ποικίλες και απροσδιόριστες ακόμα παρενεργειες.

  66. Ρωτάς;;; ΨΥΧΑΚΙΑΣ!!! Τζαμπατζής της γαμ@ζωής που ακόμη του χαρίζεται… Αφορισμένο ΟΡΝΕΟ!!!

  67. Όσο πλησιάζουμε προς Σεπτέμβρη θα τους πιάσει παράκρουση. Στο τέλος θα βγάλουν το στρατό να μας μπολιάσει με το ζόρι. Θέλουν να μας δολοφονήσουν, αυτό είναι βέβαιο πλέον.

  68. να μας δωσει ακριβη στοιχεια για τα υπερ και τα κατα και τι μελλοντικες παρενεργειες θα εχουμε αν εμβολιαστουμε και σε περιπτωση που καποιοι παθουν κατι θα αναλαβει αυτος την ευθυνη?εγω πειραματοζωο δεν γινομαι για κανεναν κοπανο

  69. Πρωθυπουργός είσαι εσύ ή πλασιέ εμβολίων?

  70. Μην σαs νοιαζει αδερφια τα γεγονοτα αρχιζουν..πιο πολυ θα σε νοιαζει να βρειs ενα σακκουλακι φακιεs στο μαρκετ..απο το οτι δεν θα σε αφηνουν να πιειs φρεντο καπουτσινο…δεν προλαβαινουν τιποτα…3Α ΑΡΝΗΣΗ-ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

  71. είναι δικός μας λογαριασμός αν θα κάνουμε το εμβόλιο ή όχι δεν του πέφτει λόγος τι θα κάνει ο καθένας ας κοιτάει την πάρτη του και ας μας αφήσει να αποφασίσουμε μονοι μας στο κάτω κάτω δεν ξέρει αυτός κι ούτε τον ενδιαφέρει πιστέψτε με πως την περνάμε οικονομικά εμείς και αν έχουμε δουλειά και υποχρεώσεις που τρέχουνε και έχουμε και αυτό να μας ζητάει φόρους και να κάνουμε και το εμβόλιο

  72. Όποιος πιστεύει πως ρίχνοντας ένα γαμωχαρτο σε ένα κουτί επιρρεαζει τις εξελίξεις είναι τουλάχιστον ηλιθιος.
    Μαριονέτα και αχυρανθρωπος είναι όπως όλοι.

  73. Γιατί δεν δοκιμάζει να μας πιάσει από όπου θέλει; Σιγά μην είναι λίγοι οι ανεμβολιαστοι.

  74. Έτοιμος να μας γαμησει είναι ο Μητσοτάκης.
    Πήρε πόζα!!! Ο φυσιολογικός ορός του τον έριξε όμως.
    Από τότε έχει να γαμησει.

    1. Μην το λες, στον κύκλο του γ@μημ@νου μπ@σταρδου κυκλοφορούν κάργα εναλλακτικές, 😋!

  75. Η σιγανοπαπαδια τι κάνει;; Σταύρωσε τας χείρας;;

  76. Ποιοι είναι οι “λίγοι”;;; Η πλειοψηφία;;; Ρε μη μασάτε από τις παπάτζες που σας πετάνε, πλύση εγκεφάλου μας γίνεται καταλάβετέ το.
    Έχουν φουσκώσει αγρίως τα νούμερα για να δείξουν πως “τάχα μου” λίγο πάνω από τους μισούς ‘Ελληνες έχουν τρυπηθεί – μπαρούφες!! Μην τους ακούτε και μην κλείσετε ραντεβού με το Χάρο!!

Comments are closed.