ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ουκρανοί στρατιώτες εκτελούν αστυνομικούς κατά την διάρκεια ελέγχου! – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

Κοινοποίηση:
3000-1-2048x983

Δείτε βίντεο από την εκτέλεση Ουκρανού αστυνομικού ο οποίος μαζί με συναδέλφους του σταμάτησε ένα όχημα με Ουκρανούς στρατιωτικούς για έλεγχο, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 20 Απριλίου.

Το συμβάν έγινε έξω από την περιοχή της Βινιτσκά η οποία βρί9σκεται νοτιοδυτικά του Κιέβου.

Το συμβάν επιβεβαίωσε και η Διοίκηση του ουκρανικού Στρατού, λέγοντας ότι οι στρατιώτες ανήκαν όντως σε μονάδα του Στρατού και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Από το συμβάν σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και ακόμη ένας τραυματίστηκε σοβαρά.

Η εισαγγελία της Βίνιτσα ελέγχει την εμπλοκή δύο στρατιωτικών στη δολοφονία του αστυνομικού.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα της Γενικής Εισαγγελίας.

Το γραφείο του εισαγγελέα αναφέρει ότι στις 20 Απριλίου, περίπου στη 01:40 π.μ., κοντά στο χωριό Yalanets, στην περιοχή Haisyn, στην περιοχή Vinnytsia, αστυνομικοί του τμήματος Νο. 1 της περιφερειακής διοίκησης Haisyn σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο.

Κατά τον έλεγχο οι επιβάτες του αυτοκινήτου χρησιμοποίησαν πυροβόλα όπλα. Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε και ένας δεύτερος τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρει η εισαγγελία ελέγχεται και η εμπλοκή στη διάπραξη του εγκλήματος δύο στρατιωτικών.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι δύο ύποπτοι που ελέγχονται υπηρετούσαν στην 28η ανεξάρτητη μηχανοποιημένη ταξιαρχία και τώρα υπηρετούν σε άλλη στρατιωτική μονάδα.

Η ουκρανική Αστυνομία ανέφερε ότι ο 20χρονος Maksym Zaretskyi σκοτώθηκε κατά τη νυχτερινή επίθεση.

Προσοχή οι εικόνες του βίντεο είναι πολύ σκληρές

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: