ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ Ουκρανοναζί – Βομβάρδισαν το κέντρο του Ντόνετσκ κι έπληξαν την τελετή κηδείας της ηρωίδας αξιωματικού Κόρσα – Σκοτώθηκαν 8 άτομα – 5 οι τραυματίες. Νεκρή 12χρονη μπαλαρίνα(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Αιματηρή πρόκληση από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις χτύπησα την κηδεία ηρωίδας του Ντονμπάς 5 νεκροί. Το πρωί της Πέμπτης βομβάρδισαν το κέντρο του Ντόνετσκ.

Η πλατεία Λένιν, το Δραματικό Θέατρο, η Λεωφόρος Πούσκιν και το Θέατρο Όπερας και Μπαλέτου, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ο αποχαιρετισμός στην αξιωματικό του στρατού του στρατού της Λ Δ Ντόνετσκ με την κωδική ονομασία «Κόρσα», δέχθηκαν πυρά.

Η “Korsa” η Kachura Όλγα Σεργκέεβνα, ηρωίδα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της αποναζιστικοποίησης στις 3 Αυγούστου 2022.

Από τον βομβαρδισμό έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και θάνατοι, ενώ σε ορισμένα σπίτια έχουν σπάσει τα παράθυρα. Η σειρήνα των ασθενοφόρων ακουγόταν συνεχώς στην πόλη.

Οι πρωινοί βομβαρδισμοί στις 04.08.2022 των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στοίχισαν τη ζωή σε πέντε κατοίκους του Ντόνετσκ

Ο βάρβαρος βομβαρδισμός μιας νεκρικής πομπής στο Ντόνετσκ από Ουκρανούς οδήγησε σε πολυάριθμα θύματα στον άμαχο πληθυσμό.

«Ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Voroshilovsky του Ντόνετσκ, ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 5 άτομα, άλλοι 6 άμαχοι τραυματίστηκαν», αναφέρει το Αρχηγείο της Εδαφικής Άμυνας της DPR.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας στο Ντόνετσκ, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας άνοιξαν πυρ κατά του κτιρίου του Θεάτρου Όπερας και Μπαλέτου, όπου έγινε ο αποχαιρετισμός στην ηρωίδα της ΛΔ Ντόνετσκ και της Ρωσίας Όλγας Κατσούρα.

Αυτή η τρομοκρατική επίθεση στο κέντρο του Ντόνετσκ από τον ουκρανικό στρατό στη μέση της τελετής κηδείας της Korsa σύμφωνα με άλλη πηγή σκότωσε οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων ένα 12χρονο κορίτσι που ονειρευόταν να γίνει μπαλαρίνα και είχε πάει στο θέατρο για μάθημα και τη γιαγιά της, και τραυμάτισε πέντε.

Το πρωί της 4ης Αυγούστου, ενώ το DPR (Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ) αποχαιρετούσε την αξιωματικό Όλγα Κασούρα, γνωστή ως Korsa, που είχε σκοτωθεί την προηγούμενη μέρα, ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε την περιοχή του κέντρου της πόλης όπου γινόταν η τελετή κηδεία, αφήνοντας οκτώ νεκρούς (συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού) και πέντε τραυματίες.

Διαμελισμένο το 12χρονο κορίτσι:

 


η Όλγα

Στις 3 Αυγούστου 2022, η θρυλική Korsa (Όλγα Κατσούρα το πραγματικό της όνομα), υψηλόβαθμη στρατιωτικός της Λαϊκής πολιτοφυλακής του DPR, διοικητή μονάδας πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας αποστολής μάχης μετά από οκτώ χρόνια που πολεμάει τον ουκρανικό στρατό.

Η Korsa άρχισε να πολεμά τον Απρίλιο του 2014 στο Σλαβιάνσκ και από τότε δεν σταμάτησε να υπηρετεί τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή της ΛΔΔ και να πολεμά ενάντια στους Ουκρανούς ναζί στους οποίους προκάλεσε μεγάλες απώλειες με τη μονάδα πολλαπλών εκτοξευτών πυραύλων Grad. Η Korsa τραυματίστηκε πολλές φορές από βομβαρδισμούς, αλλά συνέχισε να πολεμά κατά τη διάρκεια αυτών των οκτώ και πλέον ετών πολέμου.

Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της βρίσκονται υπό διερεύνηση, αλλά οι πληροφορίες που έχουμε θα έδειχναν δύο πιθανές εκδοχές: είτε το Niva της προσέκρουσε σε νάρκη κοντά στη Novobakhmutovka, είτε χτυπήθηκε από αντιαρματικό πύραυλο, δηλαδή μια ομάδα σαμποτάζ. Η Korsa απειλούνταν τακτικά με θάνατο από τους Ουκρανούς και οι ομάδες δολιοφθοράς-αναγνώρισής τους προσπάθησαν αρκετές φορές να την εξοντώσουν στην Γκορλόβκα.

Στην Korsa απονεμήθηκε μετά θάνατον ο τίτλος του Ήρωα του DPR και του Ήρωα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Είχε λάβει και τον Σταυρό του Αγίου Γεωργίου Β’ τάξης κατά τη διάρκεια της ζωής της.


η 12χρονη

Και σαν να μην έφτανε η δολοφονία της, ο ουκρανικός στρατός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την τελετή της κηδείας που διοργανώθηκε το πρωί της 4ης Αυγούστου για να διαπράξει σφαγή βομβαρδίζοντας το κέντρο του Ντόνετσκ όπου ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να αποχαιρετήσει την Κόρσα. Ο βομβαρδισμός πραγματοποιήθηκε με βλήματα μεγέθους 155 χιλιοστών ΝΑΤΟ, τα οποία εκτοξεύτηκαν από το Pervomayskoye. Η επίθεση είχε στόχο την όπερα όπου γινόταν η τελετή της κηδείας, καθώς και το κοντινό ξενοδοχείο Donbass Palace.

Τα βίντεο που τραβήχτηκαν στο χώρο είναι συγκλονιστικά και μιλούν από μόνα τους.

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε ότι η γυναίκα που σκοτώθηκε κοντά στο ξενοδοχείο επέζησε λίγα δευτερόλεπτα πριν πεθάνει από τα τραύματά της. Μόλις ο δημοσιογράφος που βιντεοσκοπούσε μπήκε στο ξενοδοχείο, περαστικοί έσπευσαν να την βοηθήσουν και να ελέγξουν τον σφυγμό της γυναίκας. Τότε ήταν που πέθανε και το σώμα της έπαθε σπασμούς, κάτι που οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν κυνικά για να το κάνουν να μοιάζει με ηθοποιό.

Παρά αυτήν την τρομοκρατική επίθεση από τον ουκρανικό στρατό, η Korsa θάφτηκε στο δρομάκι των ηρώων του μεγάλου νεκροταφείου του Ντονέτσκ, όπου βρίσκονται οι διοικητές Motorola, Guivi, Joga και Alexander Zakharchenko.

Αυτή η επίθεση στο κέντρο του Ντόνετσκ από τον ουκρανικό στρατό στη μέση της τελετής κηδείας του Korsa σκότωσε οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων ένα 12χρονο παιδί και τη γιαγιά της, και τραυμάτισε πέντε, συμπεριλαμβανομένου ενός οπερατέρ του RT (Alexei Dokoutchaev).

Αυτό το 12χρονο κορίτσι που ονειρευόταν να γίνει μπαλαρίνα, σκοτώθηκε από τον τρομοκρατικό βομβαρδισμό του ουκρανικού στρατού εναντίον του κέντρου του Ντόνετσκ, ενώ πήγαινε στο θέατρο για μάθημα. Δεν θα πετύχει ποτέ το όνειρό της.

Ένα ακόμη παιδί που είχε τη ζωή της μπροστά της και που δολοφονήθηκε από τον ουκρανικό στρατό κατά τη διάρκεια ενός βομβαρδισμού που στόχευε μια καθαρά αστική περιοχή. Ακόμη χειρότερα, ο ουκρανικός στρατός βομβάρδισε όπως κάνει από το 2014 το κέντρο της πόλης αυτή τη φορά εν μέσω της τελετής της κηδείας, δείχνοντας ότι αυτοί που απαρτίζουν αυτόν τον στρατό είναι μόνο τρομοκράτες και όχι στρατιώτες.

Απολίτιστοι δυτικόδουλοι βάρβαροι δεν σέβονται ούτε τα ταφικά έθιμα.

παιδί 8 χρονών που τραυματίστηκε στον βομβαρδισμό από τις δυνάμεις ΝΑΤΟ ΕΕ που πρωτοστάτησαν στον βιονομισμό της υγειονομικοκρατίας επιβάλλοντας υγειονομικά γάντια υγειονομική μάσκα καραντίνα μεσαίωνα για να διασώσουν το υπέρτατο αγαθό της ζωής όπως διακήρυσσαν.. ΩΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δυστυχώς στον Δήμο Πειραια μαζεύουν ρούχα και άλλα είδη, πίσω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.Ο Δήμος στέλνει απορριματοφόρα και μαζεύει τόνους παιχνιδιών, ένδυσης και υπόδησης που δίνει ο ταλαιπωρημένος Ελληνικός Λαός και πετιούνται από τους Ουκρανούς που έχουν κατσικωθεί στη χώρα μας.Τα αρκετά μοιράζονται εδώ και αλλά κατευθύνονται σε άγνωστη κατεύθυνση.Τελευταία επιασαν φωτιά αρκετές από αυτές τις δωρεές ισως γιατί ο κόσμος κατάλαβε τι γινόταν.Με αυτά που σας δηλώνω , νιώθω ότι κινδυνεύω να χάσω τη ζωή μου μιας και οι Ουκρανοί και οι ναζιστές φίλοι τους που κυβερνούν είναι ικανοί για τα πάντα.Πάρτε το χαμπαπρι.Οπλοι αυτοί οι ξένοι που έχουν έρθει εδώ δεν είναι θύματα.Απλώς εποφθαλμιούν να αρπάξουν τις ζωές μας και τις περιουσίες μας.

  2. Στή ναζιστική Ουκρανία δέν είναι μόνο τά τάγματα Αζόφ αδίστακτοι φονιάδες αλλά όλος ό ουκρανικός στρατός έχει ναζιστικές αντιλήψεις.Η ζωή τών Ρώσων δέν αξίζει ούτε μισή δεκάρα.Ο πρόεδρος Πούτιν τό έχει τονίσει πολλές φορές.”Η ειδική στρατιωτική αποστολή στήν Ουκρανία έχει έναν κύριο σκοπό.Τήν αποναζιστικοποίηση τής Ουκρανίας.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.