ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ! Πατρινοί αναρχοάπλυτοι “γλείφουν” τα αλβαναριά την ώρα που τα φιλαράκια τους σκοτώνουν πατριώτες [ΦΩΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

Κοινοποίηση:
μακελειο

Ξαφνικά γίναμε φιλαράκια με τους Αλβανούς μετά και την βοήθεια που παρείχαμε ως χώρα στον καταστροφικό σεισμό που ισοπέδωσε τους γείτονες.

Την ίδια ώρα, οι Αλβανοί φονιάδες σκοτώνουν πατριώτες (βλέπε Κατσίφα), καταστρέφουν οτιδήποτε χριστιανικό στη Β. Ήπειρο και έχουν κάνει Σικάγο όλη την Ελλάδα με τους μαχαιροβγάλτες που μας έχουν κουβαλήσει. Παρόλα αυτά, οι Έλληνες διασώστες της ΕΜΑΚ που ξεσπιτώθηκαν για ολόκληρες μέρες από τα σπίτια τους για να σώσουν Αλβανούς, έπραξαν το καθήκον τους καθώς αυτές τις διαταγές δέχτηκαν. Άραγε, οι Αλβανοί θα έκαναν το ίδιο για εμάς αν -κούφια να είναι η ώρα- πάθουμε το ίδιο;

Όλα αυτά αφήνουν αδιάφορους τους ανθέλληνες αναρχοκομμούνες της χώρας που συνεχίζοντας την έμμισθη προπαγάνδα τους εκμηδενίζουν τον ελληνισμό και τον ξεφτιλίζουν.

Διαβάστε λοιπόν τι συνέβη στην Πάτρα σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστριας και φρίξτε:

“Επισκεπτόμενη την Πάτρα λόγω και της γιορτής του Πολιούχου της, Αγ.Ανδρέα είπαμε να βολτάρουμε και λίγο στις πλατείες της αλλοτινά ..ακμαίας πόλης! Και να που στην Πλατεία Γεωργίου όπως αποκαλούν οι Πατρινοί την κεντρική τους πλατεία κι όχι Βασιλέως Γεωργίου του Α’ που είναι σωστό, προφανώς τους πειράζει το Βασιλέως (!) πέσαμε πάνω στο ΕλληνοΑλβανικό αδέλφωμα! Εκεί στο ωραιότερο κτίσμα που τους έχει απομείνει επι εποχής Τσίλερ το γνωστό Θέατρο Απόλλων είδα κρεμμασμένη σαν πανό.. την τιμημένη μας Γαλανόλευκη Σημαία αντάμα με το αιμματικό σύμβολο των ουτσεκάδων Αλβανών ! Το τι έγραφε φαίνεται ολοκάθαρα….Μόνο που ατύχησαν τα “αλληλέγγυα” της όλης προσπάθειας..γιατί μπορεί να βοηθήσαμε τους Αλβανούς σε μια δύσκολη στιγμή τους…αλλά δεν μας ρώτησε κιόλας κανείς! Απλά με τους φόρους μας γίνεται το εκάστοτε Ανθελληνικό μας Κυβερνείο …αλληλέγγυο και φιλεύσπλαχνο! Σε ποιούς?Στους Αλβανούς που και στα σχολικά τους ακόμα βιβλία παρουσιάζουν την “Μεγάλη” Αλβανία με κομμάτια της Ελλάδας μέσα…Δυστυχώς ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ..γι’αυτό και παθαίνουμε ότι παθαίνουμε ειδικά στα ΕΘΝΙΚΑ μας θέματα…..με Προδότες πάντα στην Εξουσία….”

Δείτε και την σχετική φωτογραφία που μας έστειλε και τα σχόλια δικά σας:

20191201_122712_teliko

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Αυτοί κατάφεραν και ξανά έκαναν τον Γιωργάκη βουλευτή, σ΄ αυτά θα κολλήσουν.
    Πατρινό καρναβάλι…….

  2. Καλά, είναι γνωστή στο πανελλήνιο οι κατάντια τους! Ό,τι χειρότερο!! Και από πολιτικής και από κοινωνικής πλευράς. Σκέτο καρναβάλι!!!!

Leave a Response