ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ θα φτάσουμε; Η κυβέρνηση του Κούλη και του Δένδια έντυσε “τίγρη” Έλληνα αξιωματικό για να… διασκεδάσει τους ΝΑΤΟϊκούς φίλους της (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
tiger

To περιστατικό έλαβε χώρα στην 116 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Αράξου. Όπως είναι λογικό όλοι προσπάθησαν να δουν εάν η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι προϊόν photoshop, κάτι που θα ήταν και το πιο λογικό.

Μόνο που δεν είναι. Γιατί σε αυτή την χώρα η λογική εκλείπει.

Πράγματι, κατά την επιθεώρηση των αεροπόρων που συμμετέχουν στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση, συμμετείχε και η τίγρης-μασκότ της φωτογραφίας.

Και συμμετείχε καθώς η πολυεθνική Αεροπορική Άσκηση Μεσαίας Κλίμακας φέρει τον τίτλο «NATO Tiger Meet 2022».

Πόσο πιο κάτω μπορούν να μας φτάσουν;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΕΠΟΠ θα ηταν ρε
    Σιγά μη καταδέχονταν εύελπης να ντυθεί έτσι

    1. Οι … ευέλπιδες όμως ως μελλοντικοί ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί μια χαρά καταδέχονται την προδοσία, την υποτέλεια και την υπαναχώρηση.

  2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ; ΤΣΙΡΚΟ MEDRANO ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

  3. Ο απόλυτος εξευτελισμός των Ε.Δ…Και δυστυχώς, εγώ τουλάχιστον, δεν βλέπω φως στο τούνελ…Και για όσους δεν το είδαν, ”υπηρετεί” στον Ε.Σ. πακιστανός κανονικός…Ανήκουστο…Για τους αλβανούς είναι γνωστό…Ας όψονται οι ολετήρες ανθέλληνες που τους έδωσαν κανονική ιθαγένεια, την οποία σκοπίμως και δολίως ταύτισαν με την υπηκοότητα…

  4. Πιο ξεφτίλα πεθαίνεις. Ντροπή και σε αυτόν που το δέχτηκε

  5. Πόση ξεφτίλα, πόσο πιό κάτω θα πάμε; Ντροπή για τους Έλληνες που επιτρέπουμε σε μια συμμορία υπόπτων, ανώμαλων, ηλιθίων, ανίκανων και προδοτών να ξεφτελίζουν τις ένοπλες δυνάμεις μας. Οι αξιωματικοί, η ηγεσία του στρατού πού είναι; Όλοι ακρωτηριασμένοι με κούφια παντελόνια.

Comments are closed.