ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ! Σουμάχερ: Γιατί η οικογένειά του πουλάει συνεχώς περιουσιακά στοιχεία;

Κοινοποίηση:
ΚΞΗΦΚΗ

Ο Σουμάχερ εκτός από ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών στην F1 ήταν και ένα από τους πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο. Η προσωπική του περιουσία το 2012 -στην τελευταία του σεζόν- ξεπερνούσε σε αξία το 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Ωστόσο η παραμυθένια ζωή του Σούμι και της οικογένειάς του θα άλλαζε ριζικά στο τέλος του 2013. Τότε ο Μίχαελ είχε το γνωστό ατύχημα στο χειμερινό θέρετρο της Μιραμπέλ, το οποίο του προκάλεσε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Έπειτα από έναν Γολγοθά θεραπειών, ο Μίχαελ επέστρεψε σπίτι του, σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο όπου τον παρακολουθεί επί 24ώρου βάσεως μία εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και νοσηλευτών.

Η οικογένεια του Σουμάχερ -με την σύζυγό του, Κορίνα στο τιμόνι πια- έχει κάνει τα πάντα ώστε να του παράσχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα αλλά και να τον προστατεύσει από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την υγεία του Μίχαελ. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι βρίσκεται στην Ελβετία και έχει κάποιου είδους βασική επικοινωνία με το περιβάλλον του.

Ωστόσο όλα τα παραπάνω κοστίζουν ακριβά στην οικογένεια Σουμάχερ. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica η οικογένεια Σουμάχερ πληρώνει περί τα 7 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για την φροντίδα του Μίχαελ!

Το αστρονομικό αυτό ποσό, σε συνδυασμό με την σημαντική μείωση των εσόδων της οικογένειας -καθώς ο Σούμι είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι εδώ και 11 σχεδόν χρόνια- την έχει αναγκάσει να προχωρήσει σε ρευστοποιήσεις αρκετών περιουσιακών της στοιχείων.

Από το ιδιωτικό τζετ και μια σειρά ιδιόκτητων κατοικιών στη Νορβηγία έως συλλεκτικά αυτοκίνητα και ρολόγια, η οικογένεια Σουμάχερ έχει αναφερθεί αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια σε δημοσιεύσεις σχετικά με δημοπρασίες. Και με το αστρονομικό κόστος για την φροντίδα του Σούμι να παραμένει, όλα δείχνουν ότι η τάση αυτή θα συνεχιστεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Λογικό μου ακούγεται, στο τέλος αφού τα ξεπουλήσουν όλα θα του τραβήξουν και την μπρίζα και τέλος ο σούμι…

    1. Έτσι όπως γίνεται και εδώ. Αν δεν έχει η οικογένεια σου για την αποκατάσταση θα τραβήξουν την πρίζα και τέλος.

      Σύντροφε μήπως γίναμε ΕΛΩΕ>ΤΙΑ ? …………….

Leave a Response