ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ οι Γερμανοί; Lidl: Η Κοροϊδία Προκλητικά, Μπροστά Στα Μάτια Μας!

Κοινοποίηση:
fil2-3

Όταν είδαμε το νέο φυλλάδιο προσφορών του Lidl, πρωτοσέλιδα διαβάσαμε κάτω από την επισήμανση: ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ & ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Την διαφήμιση για Κοτόπουλο Cordon bleu, συγκεκριμένης συσκευασίας 600 gr, ότι προσφέρεται +25% δώρο. Μόνο που αντί για 150 gr, που είναι το 25% των 600 gr, είδαμε να αναγράφονται 120 gr! Η πρώτη σκέψη ήταν πως έγινε λάθος στο φυλλάδιο, έτσι, συνεργάτης μας μετέβη σε κατάστημα Lidl, για να σιγουρευτούμε. Όμως, αυτό που έγραφε το φυλλάδιο λανθασμένα υπήρχε και στην ετικέτα τού προς πώληση προϊόντος: 600 gr. + 120 gr.

Συμπέρασμα: Έχουμε μια ξεκάθαρη προκλητική κοροϊδία του καταναλωτή, που συνεχίζεται χωρίς να μπορεί να κρυφτεί!

argolidaplanet.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Πρέπει να είσαι τέρμα στόκος για να αγοράζεις τρόφιμα από το συγκεκριμένο σουπερμάρκετ όταν κάθε λίγο και λιγάκι διαβάζουμε για ανακλήσεις προϊόντων για διάφορους υγειονομικούς λόγους.

 2. ΠΟΙΟΣ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ?
  ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΟΥΤΕ 200% ΔΩΡΟ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑ.
  ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!

 3. Ποιος μπορεί να τα βάλει με τους πανίσχυρους Εβραίους του lidl,του Merlin,του ΙΚΕΑ,της Μersentes,της Οpel,της Νissan,της Fiat,της Scoda,της lada……ο κατάλογος είναι μακρυς.

 4. Κοροϊδεύουν τους κουμπούρες, ας ήξερες γράμματα για να καταλάβεις την απάτη… Αν και εδώ που τα λέμε η κλεψιά είναι οτι πριν από 2 βδομάδες αυτά είχαν 4.6 ευρώ.

 5. έτρωγαν βελανίδια, ο δικός μας Ζήκος (Κ. Χατζηχρήστος) έλεγε : «θα πάμε κόντρα στη στρογγυλοποίηση;».

  Οι ενώσεις καταναλωτών, είναι σαν τις meeτούδες : αντί να καλέσουν τον κόσμο σε μποϋκοτάζ (να πέσουν οι τιμές, να ανεβεί η ποιότητα), μούγκα στη στρούγκα είναι. Υπερασπίζονται τις ξένες αλυσίδες και τα ξένα κονσόρτιουμ (όπως καλή ώρα οι μιτούδες κόπτονται για τις μαντηλοφορούσες κατσαροδόχρωμες μουσλίμες) κι αφήνουν τον κοσμάκη στην τύχη του.

  Και μη μου πείτε – με την ευκαιρία – ότι έχετε δει αλλοδαπούς να ψάχνουν στο τέλος της λαϊκής για τίποτα αξιοποιήσιμο και φαγώσιμο … μόνο οι Έλληνες. Οι αλλοδαποί, έχουν τζάμπα φαΐ, στέγη, iPhone 13, χαρτζιλίκι και ακαταδίωκτο από την ελληνική δικαιοσύνη.

  Θα τα πούμε στις εκλογές ….

 6. Και η αρμόδια υπηρεσία γιατί δεν τους πάει στα δικαστήρια αφού είναι τόσο καραμπινάτη απάτη?

Leave a Response