ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ! 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ – Ο ΚΑΤΣΑΓΑΝΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΦΑΝΤΑΣΜΑ” ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΕ… ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗ!

Κοινοποίηση:
σταθης

Ακόμη και 100.000 ευρώ εκτιμάται ότι πληρώθηκε το συμβόλαιο θανάτου για τον 54χρονο τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη, σύμφωνα με αξιωματικούς που έχουν άμεση εμπλοκή στις έρευνες για τη στυγνή δολοφονία στο Ψυχικό. Παράλληλα, στο επίκεντρο των ερευνών μπαίνουν τα οικονομικά του κατηγορούμενου 44χρονου και το πρώτο βήμα είναι ότι ανοίγουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί. Όλα αυτά προκαλούν ερωτηματικά. Γιατί τόσο ακριβό συμβόλαιο για έναν τοπογράφο με λευκό ποινικό μητρώο;

Σύμφωνα με όσα έχουν περιέλθει ήδη ως πληροφορίες στους αστυνομικούς, ο κατηγορούμενος φαίνεται να είναι μέτοχος σε διάφορες εταιρείες και μία από αυτές βρίσκεται στο Αγρίνιο. Ο 44χρονος έχει καταγωγή από τη Ναύπακτο. Αστυνομικοί μετέβησαν στο Αγρίνιο για να ελέγξουν αν πράγματι υπήρχε εταιρεία, ωστόσο αποδείχθηκε «φάντασμα».
Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε η μηχανή μεγάλου κυβισμού που κατείχε ήταν στο όνομα άσχετου προσώπου, που φέρεται μάλιστα να είναι τοξικομανής.

Ο κατηγορούμενος, το βασικό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε το είχε κλειστό τις επίμαχες ώρες της δολοφονίας, ενώ κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει και οι δολοφόνοι του Γιώργου Καραϊβάζ. Πρακτικά, δεν το είχε μαζί του για να μην τον εντοπίζουν οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας. Οι αστυνομικοί πάντως, περιμένουν σημαντικά στοιχεία για τις έρευνές τους από τα τηλέφωνα που κατείχε ο κατηγορούμενος και τα οποία έχουν κατασχεθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ακόμα και 100 δις να του έδιναν δεν σκέφτηκε ότι κάποια στιγμή θα τον βρουν, θα άφηναν τέτοια δολοφονία να περάσει στην πλάκα?

Leave a Response