ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ;; ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ FOOD BLOGGER, ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ ΤΖΑΦΕΡΗ. “ΕΠΕΣΑ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΧΗ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ” – ΠΕΡΙΠΛΕΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Κοινοποίηση:
steftza-0

Η food blogger, η οποία εμφανίστηκε στο Twitter χτυπημένη, με μελανιές και πρηξίματα στη μία πλευρά του προσώπου της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου – Φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές ότι έπεσε και χτύπησε μόνη της και πως δεν επιθυμεί την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ούτε την ποινική δίωξη οιουδήποτε προσώπου


Περιπλέκεται, αντί να ξεδιαλύνει, το μυστήριο γύρω από την κακοποίηση που εμφανίζεται να υπέστη η food blogger Στεφανία Τζαφέρη, καθώς οι αναρτήσεις της στο Twitter είναι μάλλον αινιγματικές, ενώ και οι πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση που έδωσε στις Αρχές δεν «φωτίζουν», περαιτέρω, τα ήδη πολλά «σκοτεινά» σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΚΡΗΤΗ TV, την καταγγελία για το συγκεκριμένο περιστατικό έκανε χρήστης του Διαδικτύου μέσω του 112, η οποία ανησύχησε για την ψυχική και σωματική υγεία της Στεφανίας Τζαφέρη. Κάτι ανάλογο, άλλωστε, έγραψε και η ίδια στον λογαριασμό της:

 

 

Η κινητοποίηση, τόσο του αστυνομικού τμήματος Αγίου Νικολάου όσο και των εισαγγελικών αρχών, υπήρξε άμεση, με τους αρμόδιους να σπεύδουν με απόλυτα άμεσο και λεπτομερή τρόπο να ερευνήσουν την υπόθεση.
Όπως γράφει το neakriti, η food blogger, η οποία εμφανίστηκε στο Twitter χτυπημένη, με μελανιές και πρηξίματα στη μία πλευρά του προσώπου της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου εξετάστηκε σωματικά και ψυχικά, παρουσία ψυχολόγου, ενώ η ίδια φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές ότι έπεσε και χτύπησε μόνη της και πως δεν επιθυμεί την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ούτε την ποινική δίωξη οιουδήποτε προσώπου.

 

 

Η έρευνα της αστυνομίας, σε συνεννοήση με τις εισαγγελικές αρχές, ούτως ή αλλιώς, βρίκσεται σε εξέλιξη, χωρίς να προκύπτει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την εμπλοκή άλλου προσώπου στον τραυματισμό της κοπέλας. Πλέον, εναπόκειται στην ίδια, αν θέλει, να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις στις Αρχές για το περιστατικό του τραυματισμού της.

Οι αναρτήσεις της στο Twitter, ωστόσο, είναι μάλλον αινιγματικές, προκαλώντας απορίες και σε πολλούς χρήστες της πλατφόρμας, ενώ ακόμα περισσότεροι είναι εκείνοι που της συμπαραστέκονται. «Έπεσα. Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή» απάντησε σε μία follower που την ρώτησε, συμπληρώνοντας: «Αυτό δήλωσα επίσημα, αλλά ξέρουν τι έχει συμβεί, θα προσέχουν. Ήμουν πολύ ταραγμένη για να κάνω κάτι παραπάνω, μέχρι μπροστά σε ψυχίατρο μίλησα μαζί τους αστυνομικούς στο νοσοκομείο τον πήρανε αυτόφωρο, εμένα με πήγαν με το ΕΚΑΒ».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΦΑ…..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…
    Αντιρατσιστικο μαυρισμα το ματι της……δεν την λυπαμαι

  2. Το μόνο σίγουρο βλέποντας τη φωτό είναι ότι ο πυγμάχος είναι αριστερόχειρας.

  3. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….??? Ο ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ….!!!!

  4. Ηρεμίστε λίγο ρε παιδιά , θα το θυμηθεί και αυτή μετά από χρόνια ότι την παρενόχλησε ή την κακοποίησε ” ο άγνωστος χ ” .

  5. Η στάση της για πάρα πολλές ώρες στο Twitter ήταν επιεικώς ηλίθια. Δεν ξέρω καν αν μπορεί να δικαιολογηθεί από το σοκ. Τέτοιου είδους αδικήματα δεν διώκονται αυτεπάγγελτα και ανεξάρτητα από βλακώδες ισχυρισμούς του θύματος;

    1. Ενκι, φίλε, σε παρακαλώ πες μας τί εννοείς? Δεν χωνεύω ούτε με βιτριόλι τους Αντιφα!!
      Μπορείς νά δώσεις περισσότερα στοιχεία; Γιά νά μήν χάνουμε τόν καιρό μας…
      Δεν έχω twitter, facebook, κλπ..
      Ευχαριστώ,

    2. Αντίφα, ξαντίφα τον μουστερή τον μάζεψαν στο αυτόφωρο. Τίποτα για τα χαΐρια του ξέρεις να μάς πεις;

  6. Δεν θα πέτυχε κάποια συνταγή χα χα χα

  7. τσακωθηκε με τον κρητικο γκομενο αλλα δε θελει να τον χασει;

  8. Οτι να ναι η κοπελα.Απο τη μια ποσταρει τις μελανιες και δημιουργει θορυβο απο την αλλη λεει “επεσα” στις αρχες.Ειλικρινα δεν ξερεις τι να υποιεσεις για αυτα που κανουν

Comments are closed.