ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟ ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ; 3 πτώματα στο ναυτιλιακό φρούριο των ισχυρών του πλούτου κι ένας «αυτοκτονημένος» επιστάτης. Τα ματωμένα εκατομμύρια της εφοπλιστικής δυναστείας ΚΑΡΝΕΣΗ, καταράστηκαν αίμα και θάνατο. Μαζικό έγκλημα αμερικανικής προέλευσης , χτύπησε την πόρτα των καραβοκύρηδων του άκρατου καπιταλισμού. Είναι κίνητρο; Τα δύο από τα τρία θύματα της ομαδικής εξόντωσης, διεκδικούσαν 200 εκατ. ευρώ από τον αρχηγό της φαμίλιας

Κοινοποίηση:
1.indd

im_teaser_13-02-2024

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 opisthofyllo13-02

Στο φύλλο της ΤΡΙΤΗΣ 13-2-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ; 

 new-banner-300-x250

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

 STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Όταν ο Αιγύπτιος σκότωσε τους εργοδότες του που είχε αυτοκίνητο, καλή ζωή και σπίτι δίπλα στη θάλασσα, φανταστείτε τι θα σας κάνουν οι άλλοι επενδυτές που φέρνει το λαθρομεταναστευτικό τόξο που τους ποτίζουν τούρκοι δουλέμποροι και αλληλέγγυοι αριστεροί και με μίσος κατά των Ελλήνων. Σήμερα στη Λάρισα αλλοδαποί παρενοχλούσαν κοριτσάκια και τους συνέλαβε η Αστυνομία και λογικά αύριο θα είναι ελεύθεροι!

  2. Όχι και σκύλος.. ήρθε παράνομα καί τον βοήθησαν. Εάν ο Αιγύπτιος νόμιζε ότι τον υιοθέτησαν, άλλο αυτό. Σε σύνταξη πήγε! Το σπίτι ήταν μάλλον συνδεδεμένο όσο είχε την εργασία.
    Να νοίκιαζε μικρό δωμάτιο ή να επέστρεφε στην χώρα του όπως κάνουν και πολύ Έλληνες ηλικιωμένοι.

  3. Κανενας δεν τον έβαλε απλως ο άνθρωπος τους υπηρετούσε σαν σκύλος 40 χρόνια και αυτά τα τομαρια στα γεράματα του τον πέταξαν στον δρόμο….κ Έλληνας πιστεύω να ήταν το ίδιο θα έκανε όπως κ εγώ φυσικά…άσχημο πραμα η αχαριστία..,και όλα εδώ πληρώνονται..!!!

  4. Να σε πάρω να φύγουμε από το υπουργείο Παιδείας το βράδ να το πουλήσεις μπορείς να κάνεις κάτι πάρε την απάντηση που θα σας πάρω το βράδυ της Παρασκευής διαβάστηκε ειδική ευχή του Ιησού με την κουβέντα και το αυτοκίνητο μαζι το βράδυ της Παρασκευής διαβάστηκε φορές χωρίς ρεύμα και να το πουλήσεις να μην είναι υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα μπαίνουμε στο κλίμα Ε Μ ή το άλλο άκρο είμαι εγώ ο εαυτός σου στείλω τα παιδιά του και την Κυριακή της Ορθοδοξίας και Ελληνισμού της Μικράς Αγγλίας Όλα τα προϊόντα της ανατολής και δύσης του ηλίου και προσεύχονται για την περιπέτεια. Ο παισιος έλεγε ότι ο Χάραρι γαναρι τις μάνες σας. Θα τα βρείτε στο κατάστημα του και το ένα από το να μην το κάνεις ο κ το έλεγε ο Σοφιανόπουλος ήταν αλλά δεν το έχει δε σε δω να γελάς να μην το χάσετε το απόγευμα και μετά το πέρας του αγώνα θα διατίθενται από την άλλη μεριά και θα σας βοηθήσουν και το έπιασα το οποίο θα μπορούσε κανείς το μεγαλείο σου ζητάω πολλά του κόσμου να μην είμαι ο παισιος και οι φακοί για το θέμα του γηπέδου του και το ένα τρίτο της φυλής μας για το θέμα του γάμου της φυλής μας είναι και ο ίδιος δεν έχω ιδέα να τα αναθρέψει να μην το κάνεις αυτό είναι ένα φως και τη δημιουργία μιας και δεν μπορείς και με τη χρήση και θα σας βοηθήσουν και θα σας βοηθήσουν άτομα και για τους οποίους παντρεύονται το απόγευμα και στις άλλες με τον οποίο είναι και ο ίδιος εισαι. ΑΚΟΥΤΕ;;;;; ο παισιος

  5. ΜΑΚΑΡΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ

Comments are closed.