«ΠΟΙΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΜΕ ΕΝΕΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ». Τι έγινε μία ώρα πριν πεθάνει στο αμαρτωλό «ΣΩΤΗΡΙΑ». Ποιος μπήκε και σκότωσε τον δημοσιογράφο; ΕΡΕΥΝΑ, ΘΡΙΛΕΡ και ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ προς τη Δικαιοσύνη για τους κακοποιούς του οργανωμένου εγκλήματος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ- ΛΑΒΡΑΝΟ. ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ από τον Νίκο Αντωνιάδη. Η πρωτοφανής ποινική δίωξη στο ίδιο νοσοκομείο: Εισαγωγή καρκινοπαθούς ήταν δήθεν εισαγωγή λόγω κόβιντ! Η κάθαρση ξεκινάει απ’ την Ελλάδα

Κοινοποίηση:
exofyllo30-9

im_teaser_30-09-2023

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

maktv-30-9

Στο φύλλο της  30ης–9- και 1-10- 2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

 STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

  Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

 KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

 ——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Προ ολιγου, περασε απο μπροστα μου μια ειδηση, που αφορα τον Κασσελακη! Τον επιασαν λεει, με γυναικα! Δεν προλαβα, να διαβασω περισσοτερα!

    Υ.γ. Προσωπικα, δεν θα εκπλαγω! Το εχουμε ηδη συζητησει και αυτο το σεναριο, με φιλους/ες! Απο την αλλη, δεν ειδα βρε παιδακι μου, ενα τιναγμα, ενα στριφογυρισμα, των χεριων του! Κατι τις, που να παραπεμπει σε γκει! Μεχρι και απο το πεταρισμα των βλεφαρων, τους παιρνω γραμμη! Τουτος εδω, μαλλον πρωτοτυπει!

  2. Πόσο περίεργο να πεθάνει διασωληνωμένος ανεμβολίαστος, μάλλον παχύσαρκος, ηλικιωμένος, ινσουλινοθεραπευόμενος διαβητικός από ιογενή πνευμονία με αναπνευστική ανεπάρκεια, ε; Μάλλον δολοφονία…

    1. το ανεμβολιαστος αναιρει με τη μια ολες τις μπαρουφες που μας ειπες!

    2. Τι ψάχνεις και που κοιτάς να βρεις λογική; Εδώ του δούλευε όλους, είχε δημιουργήσει αμύθητη περιουσία, κι ακόμα κάποιοι τον πιστεύουν

  3. Συμφωνα με το σεναριο περιγραφης σας , πρεπει να ειναι οι εκβιασθεντες απο τον θειο.Ποιος αλλος? Ο θειος ειχε την ιδιοτητα του ελληνα escobar,γιατι δεν δικαιολογουντα τα τεραστια ποσα και και πολλα πολυ ακριβα ακινητα που κατειχε.Το ΣΔΟΕ, ως συνηθως, κοιμαται…Ηταν και τσιγκουνης.Πηγε στο Σωτηρια μαζικα και την πατησε.Μπορουσε αμεσα να φερει το φαρμακο ,που πηρε ο Tramp,απο την Αμερικη και να την σκαπουλαρει.
    Μωραινει ο Κυριος ον βουλεται απολεσαι.

  4. Τωρα που μιλαμε θα τσιλιμπουρδιζει με γκομενες στο εξωτερικο ο πραγματικος μασωνοτραγκας

    1. ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΟΝΤΡΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΑΓΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ (ΒΛΕΠΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ)

  5. Μονο τον συγχωρεμενο φαγανε! εδω υπηρχε επαρχιακο νοσοκομειο που ειχε εκατο τοις εκατο θνησημοτητα στο covid. Δεν βγηκε ουτε ενας ζωντανος απο την εντατικη του.Σιγα μην αφηναν οι σαυρες του ζαβου τον θειο Τραγκα που ηξερε ολες τους τις βρωμιες.

  6. ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΑΦΥΛΑΚΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ

  7. Σιγά μην κλείστε την καμόρα του μιζοτάκη στη φυλακή,εδώ δεν μπορούν να κρατήσουν μέσα τους γύφτους,τον μιζοτάκη θα βάλουν;Δεν υπάρχουν δικαστές με κάκαλα,μόνο κάκαλα δικαστές

  8. Τον σκεπτόμουν σήμερα. Ότι αν ζούσε και τι δεν θα ‘λεγε για τον φλώρο της αριστεράς. Θα γελούσαν και τα τσιμέντα. Θεός σχωρέστον!

  9. σιγα μην εκτελεσαν τον ανθρωπο τους, με τα πολυτελη ακινητα σε ολο το κομσο

  10. Όπως και σε κάθε γιαφκα …
    Όταν γνωρίζεις μυστικά αλλά δεν είσαι καλά στην υγεία σου τότε σε περιμένουν οι εντολοδόχοι χασάπηδες των νοσοκομείων……

  11. Ο Τράγκας είχει την οικονομική δυνατότητα να έχει 1 & 2 ΜΕΘ στο ίδιο του το σπίτι.
    Γιατί τον πήγαν σε Δημόσιο σαν την Σωτηρία?
    Αν δεν κάνω λάθος εκεί “βασίλευε” η κ. Κάγκα?

  12. Και όχι μόνον αυτόν. Και άλλους για πολύ λιγότερα.

  13. Ο Τραγκας ηξερε πολλα, τους κραταγε, ειχε κανει και κομμα και μαλλον θα εμπαινε στην βουλη και για καποιον λογο που μονο αυτος ηξερε ενω ηταν πλουσιος και βολεμενος αποφασησε να τους παει κοντρα, ηταν ομως και ευαλωτος στην υγεια του, παχυσαρκος και διαβητικος, θα κολλαγε οπως κολλησαμε ολοι μας, εκει τον περιμεναν οι αντιπαλοι του, του την ειχαν στημενη και τον εφαγαν..

Comments are closed.