“ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ” ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ: Εγκληματική οργάνωση διερευνά ο εισαγγελέας

Κοινοποίηση:
Diatrofi-sto-podosfairo-kai-symplhromata-Bakopoulos-diaitologos-athina

Εγκληματική οργάνωση, που ξέπλυνε τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο ευρώ μέσω παράνομου στοιχηματισμού, διερευνά ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος, όπως αποκάλυψε η “Δίκη στο Open”.

Πρόκειται για την υπόθεση του “πλυντηρίου” στοιχηματισμού, για την οποία συνέταξε πόρισμα ο πρόεδρος της Αρχής Ξεπλύματος επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, με αφορμή τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή στη Βούλα, το 2018.

Ο εισαγγελέας κ. Σπυρόπουλος έχει στα χέρια του το 200 σελίδων πόρισμα της Αρχής Ξελύματος, με τουλάχιστον 60 εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, παράγοντες και επιχειρηματίες και διερευνά το βαθμό συμμετοχής και το ρόλο τους σε μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις, προκειμένου στη συνέχεια να ασκήσει ποινικές διώξεις.

ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Παράλληλα, ο αθλητικός και ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, που μελετά την άσκηση ποινικών διώξεων, για την ελληνική εμπλοκή του διεθνούς κυκλώματος παράνομου στοιχηματισμού, προχώρησε σε κίνηση – “βόμβα”.

Ζήτησε την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών νέων προσώπων, που προέκυψαν από την έρευνα τουλάχιστον 30 εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Η ενέργεια του εισαγγελέα σηματοδοτεί το ενδεχόμενο της διεύρυνσης του κύκλου των εμπλεκομένων προσώπων στην υπόθεση.

Πηγή: dikografies.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: