ΠΕΦΤΕΙ το σύστημα! Ξήλωσαν σήμερα το “νούμερο 2” του τμήματος των υποκλοπών στην ΕΥΠ! Η αστυνομική υποδιευθύντρια Ε.Γ, “κολλητή” του Γρηγόρη Δημητριάδη “εξαφανισμένη” για 8 μήνες την “πλήρωσε” για να την γλιτώσουν άλλοι

Κοινοποίηση:
ευπ1

Ήταν αυτονόητο ότι σήμερα ή αύριο θα γινόταν!

Ότι ακουμπάει πλέον τον άλλοτε ισχυρό του Μαξίμου Γρηγόρη Δημητριάδη έχει την τύχη του. Η υποδιευθύντρια στο ευαίσθητο τμήμα της ΕΥΠ που ασχολείται με τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, αστυνομική υποδιευθύντρια στον βαθμό Ε.Γ. δεν έχει πλέον την καρέκλα που είχε.

Η αλήθεια είναι πως όλοι νόμιζαν πως είχε αναρρωτική άδεια αφού έλειπε επί πολλούς μήνες από το γραφείο της. Ευτυχώς η γυναίκα από ότι μάθαμε είναι καλά. Ίσως επισκεπτόταν το παράρτημα της υπηρεσίας στην Αγιά Παρασκευή!

Σημασία έχει ότι ο “αποκεφαλισμός” της είναι ο πρώτος για την υπόθεση αυτή και όπως φαίνεται ακολουθούν και άλλοι. Το γεγονός όμως ότι φεύγει υποδιευθύντρια και όχι η διευθύντρια δημιουργεί ένα ερωτηματικό που η απάντηση του θα πρέπει να δοθεί… πολύ σύντομα!

Όπως μαθαίνουμε στην θέση της επανέρχεται μετά από πολλά χρόνια βολέματος στο εξωτερικό ένας ‘”γνωστός” που είχε δημιουργηθεί θόρυβος κατά τον διορισμό του το 2000 εξαιτίας των “προσόντων” του.

edolio5.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: