ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ κ. Αγάλου! Πολίτης κατήγγειλε το Υπουργείο Συγκοινωνιών στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες” και ακόμα περιμένει απαντήσεις! Δεν βγαίνει στα τηλέφωνα η υπάλληλος του ροδοκόκκινου Χατζηδάκη

Κοινοποίηση:
ηλεκτρικο-λεωφορειο-BYD

Η κ. Μαρία κάλεσε στην εκπομπή του Ελλάδα 94.3 “Ραδιομακελάρηδες” να καταγγείλει ένα απίστευτο σκηνικό που συνέβη στις 28 Μαΐου. Και ως σήμερα, 4 Ιουνίου, προσπαθεί να βρει το δίκιο της…

“Στις 28 Μαΐου, στο λεωφορείο της γραμμής Καλογρέζα – Πανόρμου, σταμάτησε μια κοπέλα μπροστά από το λεωφορείο με αποτέλεσμα να φρενάρει απότομα ο οδηγός και οι όρθιοι επιβάτες βρέθηκαν όλοι στο πάτωμα, στα πόδια του οδηγού. Εγώ προσωπικά χτύπησα στο τζάμι που είχε μπροστά στο κάθισμα.

Κατέβηκε ο οδηγός, έβαλε τις φωνές στην κοπέλα και επέστρεψε για να φύγουμε. Τότε τον ρώτησα αν πήρε τα στοιχεία της και η απάντησή του ήταν “δεν τρακάραμε” και έβαλε μπροστά να φύγουμε. Σε όλη τη διαδρομή ρωτούσα και του εξηγούσα ότι κάποιοι έχουν χτυπήσει, αλλά το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να μας … ξεφορτώσει! Τραυματίστηκαν επιβάτες, αλλά η μόνη που μίλησα ήμουν εγώ.

Πήρα στο Υπουργείο και μου έδωσαν το τηλέφωνο στο τμήμα αποζημιώσεων, όπου μίλησα με την κ. Αγάλου. Μού ζήτησε ένα mail με όλο το περιστατικό και το έστειλα απευθείας. Ακόμα περιμένω να μου απαντήσουν αν έχουν λάβει το email. Το τηλέφωνο της κ. Αγάλου δεν απαντάει ποτέ και στη Γραμματεία δεν γνωρίζουν τίποτα.

Ο Στέφανος Χίος κάλεσε απευθείας τόσο την κ. Αγάλου όσο και στη Γραμματεία. Το μόνο που κατάφερε ήταν να βρει μια κυρία στην γραμματεία η οποία απλά είπε πως: “Έχουμε λάβει το mail και έχει προχωρήσει το αίτημα της κυρίας. Εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω αν έχει λυθεί”.

Όσες φορές κι αν επιχείρησαν οι άνθρωποι της εκπομπής να επικοινωνήσουν με την κ. Αγάλου, δεν τα κατάφεραν… Αναμένουμε…

Σε λίγο και το ηχητικό…

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οδηγούσαν τρακτέρ στα χωριά τους και ήρθαν να οδηγήσουν λεωφορεία στην Αθήνα. Οι πιο πολλοί με πολιτικό βισμα.

  2. Σύμφωνα μέ τήν Ελληνική νομοθεσία , σέ τέτοιες περιπτώσεις ΠΟΤΕ δέν “τήν πληρώνει” αυτός πού δημιούργησε εξ’ αρχής τό ατύχημα . Φερ’ ειπείν , εάν δέις έναν άνθρωπο στήν μέση τού δρόμου ή ένα αυτοκίνητο σού πεταχτεί ξαφνικά μπροστά σου κι εσυ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ προσπαθείς ν’ αποφύγεις τό ατύχημα , μήν σκοτώσεις κάναν άνθρωπο , αλλά αλλάζοντας πορεία ή φρενάροντας χτυπάς μέ άλλους καί θεωρείσαι πλέον ΕΣΥ ό δημιουργός τού ατυχήματος . Πολύ σωστά είπε ό οδηγός “δέν τρακάραμε” . Μόνον άν συγκρουστείς μ’ αυτόν (άνθρωπο ή όχημα) τότε φέρει ευθύνη κι αυτός . Είναι ένας ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ νόμος πού πρέπει ν’ αλλάξει επειγόντως , άλλωστε… ποιά ή δουλειά τής – εκάστοτε – κυβερνήσεως ; Αμάν , ξέχασα , γιά τήν Ελλάδα μιλούσαμε…Σόρρυ…

  3. Εχετε παρατηρήσει πόσο αποτομα φρεναρουν ή ξεκινούν οί οδηγοι τών λεωφορείων καί τρόλεϊ ; Εαν δεν είσαι δεμένος με ιμάντα στά χερούλια απογειώνεσαι ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ .

  4. “”Αναμένουμε…”” στο ακουστικο σας???? το ανυπαρκτο κρατος που το χρυσπληρωνετε αποκλειεται να σας απαντησει

Leave a Response