ΠΑΡΕΑ με τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ στη ΔΕΘ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. “ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΣ κ’ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ απ’ τον ΕΒΡΑΙΟ ΜΠΟΥΡΛΑ. Κυβερνητικοί χρηματίζονται με εκατομμύρια από την πολυεθνική PFIZER”. Ποιος πληρώνει τον πιο ακριβό επικοινωνιολόγο του πλανήτη για να κάνει “φροντιστήριο” στον Μητσοτάκη; Σόρος- Γκέιτς, Σιωνιστές και λέσχη Μπίλντερμπεργκ για να σώσουν τον υπαλληλάκο τους

Κοινοποίηση:
exofillo13-9

teaser13-9

Tεύχος 1999, 6 χρόνια και 8 μήνες αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της ΔΕΥΤΕΡΑΣ  13-9- 2021 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος.

opisthofyllo13-9

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Θέλω να πω ξανά για τον ΟΑΕΔ.
    Το κράτος αναλαμβάνει σταδιακά χρέη εργοδότη με αντάλλαγμα την υπακοή ΠΑΝΤΟΥ;;;;;
    Μειώνει το επίδομα ανεργίας από 1 χρόνο στους έξι μήνες και τα δίνει μαζί με το Ταμείο Ανάπτυξης σε αύξηση 50% των επιδοτούμενων θέσεων εργασίας και σεμινάρια κατάρτισης;;;;;;;;;;
    Περιμένετε και θα δείτε.
    Σιγά σιγά βέβαια . Η προηγούμενη agenda τελείωνε 21 και είδατε τι έγινε. Αυτή τελειώνει 30. Από το 25 περιμένετε τη καινούργια. Αυτή θα τη πιστέψουμε ΠΛΗΡΩΣ από την αρχή όσο ΜΗ συνωμοσιολογικό ταμπεραμέντο κι αν έχουμε!

  2. Εαν…δεν τους μαζεψει..η δικαιοσυνη….
    Και επειδη εσκεμμενα…εξοντωνουν την Ελληνικη Οικογενεια..
    Τοτε δικαιουμαστε…(κατα…Νομο)…ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΡΡΥΓΙ…
    Σε αυτους, και τις οικογενειες τους…
    Τερμα τα παραμυθια της χαλιμας…

  3. Ο Άδωνις ενα χέρι ξύλο χρειάζεται.
    Η πλήρης κατάντια της άκρας Δεξιάς.
    Η άκρα Αριστερά είναι αθώα «Περιστέρα» μπροστα τους

  4. Εδω τον πρόδωσε το ίδιο του το παιδί Θάνος Πλεύρης τον ΈΛΛΗΝΑ Κωνσταντίνο Πλεύρη δε θα τον πρόδιδε ο Άδωνις;;; Την έχει στο αίμα του την προδοσία.
    Ήδη έχει προδώσει και τη γυναίκα του πηγαίνοντας με διάφορες νυχτερινές σταρλετ «καποιας» ηλικίας.
    Ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση.

  5. Ρίξτε τον αλήτη,σε λίγο δεν θα υπάρχει υγιής Έλληνας !

  6. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Συνουσι@ζεσαι!!!
    Εσύ έκανες φυσιολογικό ορό αντί για εμβόλιο όπως δείχνουν ξεκάθαρα οι φωτογραφίες. Εμείς, γιατί να κάνουμε το κανονικό εμβόλιο;

  7. Επι τη ευκαιρια, να συμπληρωσω οτι ο Αδωνις Γεωργιαδης, ηταν μαρτυρας υπερασπισης του Πλευρη, στην δίκη του τελευταιου!

    ● 4 Αυγούστου 2007

    Δίκη Κώστα Πλεύρη και «Ελεύθερου Κόσμου» για αντισημιτισμό στις 5 Σεπτεμβρίου 2007.
    Ο Κώστας Πλεύρης προχώρησε σε έγκληση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση και σειρά αγωγών κατά των στελεχών του ΚΙΣ και του ΕΠΣΕ, καθώς και κατά του «Ιού» της «Ελευθεροτυπίας».
    Μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση θα είναι ο Κώστας Πλεύρης,ο(βουλευτής του ΛΑΟΣ και συνεκδότης του βιβλίου του Κ. Πλεύρη) Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και οι εκδότες.
    Κατά την κατάθεσή του στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης,στις 21 Ιουνίου 2007, ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης είχε δηλώσει ενόρκως πως θεωρεί το περιεχόμενο των μηνύσεων των κατηγορούμενων σε βάρος του Κώστα Πλέυρη «άκρως ψευδές και συκοφαντικό για το πρόσωπο του μηνυτή [Κώστα Πλεύρη]που θίγει την τιμή και την υπόληψή του».
    Στην κατάθεσή του υποστηρίζει το βιβλίο του Κώστα Πλεύρη και τη σε αυτό «αμφισβήτηση» του Ολοκαυτώματος, ενώ ισχυρίζεται ψευδώς ότι «σε κανένα σημείο του βιβλίου ο μηνυτής δεν εγκρίνει ή προτρέπει άλλους ανθρώπους σε βίαιες ενέργειες εναντίον των Εβραίων, ούτε δικαιολογεί παρόμοιες πράξεις που έχουν κάνει άλλοι κατά το παρελθόν.»
    Θεωρεί δε «ψευδές και συκοφαντικό το περιεχόμενο των μηνύσεων» των στελεχών του ΕΠΣΕ και του ΚΙΣ κατά του Κώστα Πλεύρη.
    Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, στο πόνημα του,εκφράζει τη συμπάθεια του και τις ευχαριστίες του σε ένα και μοναδικό πρόσωπο:”Ευχαριστώ τον Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε το θάρρος να παρουσίαση το βιβλίον στην τηλεόρασιν”…
    Οταν ήρθε η ώρα της εκδίκασης απουσίαζαν όλοι οι μάρτυρες κατηγορίας: ο Κώστας Πλεύρης,ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και οι εκδότες.Κατόπιν αυτού,το δικαστήριο αναγκάστηκε να αναβάλει την εκδίκαση για τις 22 Μαΐου 2013 και καταδίκασε για λιπομαρτυρία τους αδικαιολόγητα απόντες μάρτυρες Άδωνι Γεωργιάδη και τους εκδότες.
    Και διέταξε τη βίαιη προσαγωγή τους κατά την επόμενη δικάσιμη.

    ● 25 Μαΐου 2013

    ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ; Ή ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;
    Πρόκειται για την αναβληθείσα δίκη που επρόκειτο να γίνει τον Δεκέμβριο του 2012: Ο Κώστας Πλεύρης,μετά την αθώωσή του από τις κατηγορίες των Σιωνιστών του Κ.Ι.Σ,τους καθίζει στο σκαμνί!!!
    Πόσοι όμως γνωρίζουν πως ένας από τους μάρτυρες κατηγορίες είναι ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ;
    Πόσοι επίσης ξέρουν ότι τον περασμένο Δεκέμβριο εκείνος απουσίαζε,με αποτέλεσμα το Δικαστήριο να τον κηρύξει λιπομάρτυρα (σαν να λέμε λιποτάκτη!!!) και να διατάξει την βίαιη προσαγωγή του την επόμενη φορά;;;
    Τον καρφώνουν τα πρακτοράκια του ανθελληνικού «Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι»:
    Μετά από όλα αυτά, τίθονται τα εύλογα ερωτήματα:
    – ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ ο «πατριώτης» Γεωργιάδης; Ή ΘΑ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;;;
    -Αν τελικά δεν πάει, θα εφαρμόσει το Νόμο το Δικαστήριο, προσαγάγοντάς τον βίαια;
    Περιμένουμε να δούμε τη στάση που θα τηρήσει ο συγκεκριμένος λαοπλάνος πατριδοκάπηλος, που τόσα χρόνια πούλαγε στον κοσμάκη «αντιεβραϊλίκι» και τώρα που είναι στην σιωνιστική ΝΔ, κάνει τον χαζό!

    ● Ο Άδωνις διαφημίζει το κατάπτυστο βιβλίο του Πλεύρη
    http://www.youtube.com/watch?v=ZJ9bYnrnCNE&feature=player_embedded

  8. Από περισυ χρησιμοποιείτε όπως και πολλοί συνάδελφοι σας το γνωστό baking powder με άρωμα εκλογών για να μας τα διογκωσετε με αέρα κοπανιστο.
    Το είπατε για περισυ την Άνοιξη, για φέτος το καλοκαίρι, για φέτος το φθινόπωρο και τέλος για την επόμενη Άνοιξη . Μέχρι στιγμής όλοι και συνεχώς πέφτετε έξω.
    Δε θα πω περισσότερα γιατί τη γνώμη μου τη ξέρετε .
    Φυσικά κάποια στιγμή θα γίνουν στο απώτερο μέλλον και τότε θα πείτε!!! Σας τα λέγαμε εμείς.
    Η παρουσία του επικοινωνιολόγου δε σημαίνει αποκλειστικά εκλογές. Πάντα είναι παρόν έστω και δια της απουσίας του.Μπορει να συναντήσει όποιον θέλει όπου θέλει ότι ώρα θέλει. Δεν είναι ανάγκη να καρφωθεί με τη παρουσία του στην έκθεση ώστε να το κάνει αυτό αν θέλει. Κανέναν δεν συμφέρει να γίνουν εκλογές τώρα.
    Το ότι εσείς δεν πειθεστε όταν το λέει ο ίδιος ο πρωθυπουργός πρόβλημα σας. Ο κ.Τσιπρας ο οποίος ζητά ως 🦃 εκλογές πριν τη σφάξουν θα μπορούσε άνετα να ρίξει την κυβέρνηση αν δεν ψηφίσει τα Σκόπια Μνημόνια.
    Όλοι ξέρουν ότι θα τα ψηφίσει όμως!!
    Οπότε Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

  9. Αυτό που είναι σαν γερασμένο τραβέλι, είναι η σύζυγος;;;;; Μαμά θα το φάω τελικά, όλο μου το φαί.

  10. Ο Μαρινακης χτυπάει και ασχολείται με αυτόν με τον οποίον κάνει τις δουλειές.
    Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ!!
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ.

  11. Στέφανε οί Εβραίοι κυβερνουν τήν Ελλάδα.Λύνουν καί δένουν καί κανείς δέν κανείς δέν τούς λέει ώς εδώ καί μή παρέκει.Τό Μηταράκι ή μισοχισιά ό κοντοστούπης ό Εβραίος υπουργός τών λάθρων απειλεί τούς Ελληνες πατριώτες στόν Εβρο:”θά σάς φέρω άμα θέλω 10.000 χιλιάδες μετανάστες” καί δέν τόν πέταξαν δυστυχώς στό Εβρο.Ο γουρλομάτης καθοδηγείται από τήν εβραικη μισελληνική λέσχη Μπίλτερμπέργκ.Η απερίγραπτη υπουργός Παιδείας Κεραμέως είναι φοιτήτρια τού Γερμανοεβραίου Καρλ Σβάμπ.(η μεγάλη επανακκίνηση τό ευαγγέλιο τού γκαβού).Αυτό τό λαμόγιο ή Κεραμέως διέλυσε καί γκρέμησε τήν Ελληνική Παιδεία.
    Οί Εβραίοι είναι ή συμφορά τής Ευρώπης είπε τό 1879 ό Γερμανός πολιτικός καί ιστορικός Χάινριχ φόν Τρειτσκε.
    Γιάννης Λάκων

  12. Η Μαρέβα αλήθεια ως τί πήγε; Ως βοηθός ψεύτη;

  13. γνωστη ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, με υπαλληλικη σχεση ΣΟΡΟΣ, ΒΙLDERBERG,ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΣΩΝΕΙΑ.

  14. Ο Στάνλεϋ Γκρήνμπεργκ, Εβραίος, είναι όντως διάσημος επικοινωνιολόγος, αλλά με τον επί έτη εποκοινωνιολόγο της οικογενείας Μητσοτάκη , Ζαν Κοέν,τι γίνεται;
    Λέγεται ότι τον έχει προσλάβει ο Άδωνις εξ ου και οι μετάνοιες και γονυκλησίες του στους Εβραίους.

    1. Για να λέει τέτοιες επικοινωνιακές μπαρουφες ο Άδωνις ωραίος επικοινωνιολόγος θα είναι

Comments are closed.