ΠΑΟΚ: Συμφωνία που θα βάλει «φωτιά» στην τούμπα!

Κοινοποίηση:
varela_xeirourgeio_feat

Από ότι φαίνεται οι διαπραγματεύσεις για τον ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Βαρέλα, γέρνουν θετικά στην παραμονή του, καθώς και ο ίδιος ο στόπερ δεν κοιτάζει για άλλες προτάσεις.

ΠΑΟΚ – Φερνάντο Βαρέλα: Μέρα που να περνάει και να μην υπάρχει κάποια, οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του έμπειρου στόπερ, δεν υπάρχει εδώ και καιρό στην καθημερινότητα του Δικεφάλου. Και δικαιολογημένα, αφού πρόκειται για τον κορυφαίο κεντρικό αμυντικό του ελληνικού πρωταθλήματος και έναν από τους αδιαμφισβήτητους ηγέτες των νταμπλούχων.

Έχουν χιλιογραφτεί και αναλυθεί δεόντως τα ισχύοντα και οι εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση από τον περασμένο Φεβρουάριο. Συνεχή και αλλεπάλληλα τα «πήγαινε-έλα» στις διαπραγματεύσεις. Από προφορικές συμφωνίες που δεν αποτυπώθηκαν (ακόμη τουλάχιστον) γραπτώς, από δημόσια μηνύματα συμπαικτών του, από δεδομένη στήριξη και πρόθεση παραμονής του εκ μέρους του Λουτσέσκου, πάντα κάτι βρίσκεται να προστεθεί στο σίριαλ.

Από τα τελευταία, που κατά κάποιον τρόπο ξεκαθάρισε και αρκετά το λόγο της τελευταίας, αλλά και διαχρονικής εμπλοκής, που θέλει τον ΠΑΟΚ να μην είναι διατεθειμένος να ικανοποίησει, πέραν του Αφρικανού στόπερ και τον ατζέντη του, αφού δεν συμφωνεί στο ποσό που αξιώνει ως προμήθεια. Τακτική που συνηθίζει εδώ και μερικά χρόνια ο Δικέφαλος προς κάθε ατζέντη ο οποίος δεν ανήκει σε ένα πολύ κλειστό (μα πάρα πολύ κλειστό) κύκλο ατζέντηδων με τους οποίους δεν συνεργάζεται ο σύλλογος.

Χθες, κυκλοφόρησε μια νέα φήμη που θέλει τον ΠΑΟΚ να έχει καταθέσει νέα, βελτιωμένη προσφορά στον Φερνάντο Βαρέλα. Συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει υπάρξει, από τον Φεβρουάριο και μετά, δύο φορές. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου γνωρίζουν επακριβώς τι πόσο ικανοποιεί τον παίκτη και δεν χρειάζεται να αυξήσουν την προσφορά τους.

Όσο και να φαίνεται… περίεργο, το θέμα είναι -και το επαναλαμβάνουμε- να αποτυπωθούν στο χαρτί, σε συμβόλαιο τα όσα συμφωνούνται προφορικά. Δεν έχει γίνει αυτό ως τώρα. Και το δεύτερο, να βρεθεί μια φόρμουλα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον στηρίζει ως τώρα, αλλά μένει να δούμε αν το κάνει, στην περίπτωση που δει… γραμμένα όσα έχει ακούσει προφορικά ως τώρα (και δεν τα βλέπει).

Ο ίδιος πάντως, χωρίς να υπάρχει καμία διάθεση πεσιμισμού προς τους φίλους του συλλόγου, εμφανίζεται απογοητευμένος από την πορεία των διαπραγματεύσεων, δεν το κρύβει, όπως άλλωστε δεν κρύβει -όπου σταθεί και όπου βρεθεί- πως θέλει όσο τίποτα να παραμείνει στην ομάδα και στη Θεσσαλονίκη. Γι’ αυτό και δεν δέχεται (ως τώρα τουλάχιστον) να ακούσει το παραμικρό για άλλες προτάσεις που κομίζει ο μάνατζέρ του, τον οποίο έτσι κι αλλιώς περιμένουν στην Τούμπα τις επόμενες ημέρες για μια οριστική(;) διευθέτηση των εκκρεμοτήτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response