27/07/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

ΠΑΝΣΤΡΑΤΙA ΚHΡΥΞΕ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ: «ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ»

Κοινοποίηση:
PUTIN

Η απάντηση του Ρώσου προέδρου στην αποστολή γαλλικών στρατευμάτων στην Ουκρανία

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κήρυξε πανστρατιά και απευθυνόμενος στο ρωσικό λαό είπε ότι «ο καθένας θα πρέπει να εργάζεται σαν να βρίσκεται στις πρώτες γραμμές των μετώπων»!

Αυτό σημαίνει ότι προετοιμάζει τους Ρώσους για ολοκληρωτικό πόλεμο με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα.

«Όλοι πρέπει να νιώθουν σαν να βρίσκονται υπό επιστράτευση» πρόσθεσεγια να καταλήξει«Η Ρωσία διέρχεται μία ιστορική φάση»!

Πρώτη φορά ο Ρώσος πρόεδρος προχωράει σε τέτοιες δηλώσεις που σημαίνει ότι βλέπει τον πόλεμο στην Ουκρανία να γενικεύεται και να εξελίσσεται σε ευρύτερη σύγκρουση με την Δύση, μετά την απόφαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, να αποστείλει γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία υπό το «καμουφλάζ»» των «συμβούλων-εκπαιδευτών».

Μόνο που μία τέτοια σύγκρουση θα προκαλέσει και την εμπλοκή άλλων δυνάμεων στο μέλλον, όπως της Κίνας και στο τέλος η κατάληξη της νομοτελειακά θα είναι να μετατραπεί σε πυρηνική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

  2. Αμα το πατησεις Βλαδιμηρε αυτο θελει κι ο ζαρντιερας Σβαμπ! Να οριστικοποιηθεις σαν αρχιδολοφονος και αιτια του great restart! Ετσι σαψαλονεοταξιτη των ΗΠΑ?

  3. Πανστρατιά; Έλα ρε. Εσύ που σε 3 μέρες θα έφτανες στο Κίεβο; Πάτε στον θάνατο ρωσάκια.

    1. Αν δεν έμαθες τα νεα κουλοψηφοφορε έχει φτασει ήδη στο κιεβο…Για την ώρα κάτι ναζιστακια ουκρανογοβατοι σκοτώνονται και παρακαλάνε για επιπλέον βοήθεια…μια χώρα εναντίον 60 του ΝΑΤΟ και τους πάει γαμιοντας….εμβολιασμενοι λοατκιδες γιωταδες κάνουν ακόμη όνειρα πως θα κερδίσουν την ρωσια…ΧΑ ΧΑ ΧΑ…

  4. Και νομιζει ο Πουτιν οτι θα πανε με χαρα οι ρωσοι στον πολεμο, θα χασουν την βοτκα, τα πειρατικα καναλια και τις γκομενες, να πανε να πολεμησουν σε ενα πολεμο που μονο τον πουτιν ενδιαφερει; Ειχε καμια ορεξη ο καθε ρωσος να μπλεξει με την ουκρανια; Υποτιθεται ξαναψηφισαν τον Πουτιν ( πολυ αμφιβαλλω ). Ο πουτιν πρεπει να πεσει απο μεσα, για να σωθει ο κοσμος. Δεν θελουμε τρελους κυβερνητες. Α, ρε πουτιν γερασες και μυαλο δνε εβαλες, δε μπορεις να τα βγαλεις περα με τις γκομενες και ειπες να κανεις κανα πολεμο να φανεις τζοβενο νταβραντισμενο πολεμησιαρικο; Σιγα μην διαβαζει ο πουτιν μακελειο δηλαδη να τα δει αυτα που γραφω.

  5. Θα τους μαζέψει όλους ο Πούτιν, τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τους ανισόρροπους.

  6. Είναι αλήθεια ότι τον Πούτιν τον έχουν απαγάγει οι εξωγήινοι?

  7. ….ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!…!…ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ???….ΜΕ ΤΑ ΓΟΝΙΠΕΤΗ ΝΕΟΤΑΞΑΚΙΑ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΟΚΑΣΕΛΑΚΗΔΕΣ ??

  8. Εγώ στέφανε είμαι κατά του πολέμου και κατά τον επιτιθέμενων σε ένα άλλο κράτος δηλαδή υπέρ της ειρήνης

  9. Άλλος ένας ένας κυβερνήτης παρανοϊκός παλαβός και φονιάς .

Comments are closed.