ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ! Hurriyet: “Ο Μητσοτάκης είπε ότι Ελλάδα και Τουρκία έχουν τα ίδια συμφέροντα” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
3

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε δήλωσή του στον Τύπο στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τις σχέσεις με την Τουρκία και  έκανε σχόλια για το μεταναστευτικό πρόβλημα, γράφει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ.

Υποστήριξε ότι τα συμφέροντα της Τουρκίας και της Ελλάδας, ειδικά στο πρόβλημα των μεταναστών, είναι σε μεγάλο βαθμό παράλληλα, ο Μητσοτάκης επεσήμανε ότι υπήρχε μικρότερη ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας το 2021 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι πρέπει να αποφευχθούν εντάσεις στις διμερείς σχέσεις.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τον οπλισμό της Ελλάδας σε ορισμένα νησιά στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο και την αντίρρηση της Τουρκίας σε αυτό, ο Μητσοτάκης είπε: «Το δικαίωμά μας να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας είναι αδιαπραγμάτευτο», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνοντας ότι η Αθήνα θα συνεχίσει τη στρατηγική της για την προστασία των συνόρων της, ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε:

«Μπορούμε να επεκτείνουμε τον χαλύβδινο φράχτη που χτίστηκε στον Έβρο εάν είναι απαραίτητο».

Προκειμένου να αποτραπεί η παράτυπη μετανάστευση, η Αθήνα αύξησε το μήκος του χαλύβδινου φράχτη που εγκατέστησε στα χερσαία σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στα 40 χιλιόμετρα και η κατασκευή του φράχτη ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2021.

Επίσης ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δήλωσε ότι  η χώρα θα αυξήσει την αγορά των μαχητικών αεροσκαφών Rafale από τα 18 στα 24.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τό μήλο πέφτει τσάκ κάτω από τήν μηλιά.
    Ο σκατοψύχης ΄πατέρας του Κώστας Μητσοτάκης στόν Αλέξη Παπαχελά:”Η ελληνική υφαλοκρηπίδα θά μοιραστεί μέ τήν Τουρκία λογικά.Εμείς θά πάρουμε τό μεγαλύτερο μέρος καί όι Τούρκοι τό μικρότερο”
    Ο μπάσταρδος τό κωλόπεδο ό γιός του ό γουρλομάτης είναι χειρότερος από τό κάθαρμα τόν πατέρα του
    Γιάννης Λάκων

  2. ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΥΨΕΙ ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ Η ΑΛΛΗ Η ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…….ΕΙΝΑΙ……ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

Leave a Response