ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ! Στη φόρα τα ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των πολιτικών αρχηγών

Κοινοποίηση:
7_apr_2022_vouli_zelenski

Στην δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα (23.06.2022) τα 1.068 πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων και των αιρετών της Αυτοδιοίκησης.

Τα πόθεν έσχες (δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης) κατατέθηκαν στην Επιτροπή το 2021 και αφορούν την οικονομική χρήση του 2020. Συνολικά ανέρχονται σε 1.068.

Να σημειωθεί πως στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής υπόχρεοι κατάθεσης είναι και οι δικαστικοί λειτουργοί αλλά οι περιουσιακές δηλώσεις αυτών των προσώπων δεν δημοσιοποιούνται.

Δείτε το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δείτε το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Δείτε το πόθεν έσχες του Νίκου Ανδρουλάκη 

Δείτε το πόθεν έσχες του του Δημήτρη Κουτσούμπα 

Δείτε το πόθεν έσχες του Κυριάκου Βελόπουλου 

Δείτε το πόθεν έσχες του Γιάνη Βαρουφάκη

Οι δηλώσεις, το μεσημέρι θα αναρτηθούν και στο site της Βουλής. Οι δηλώσεις κατατέθηκαν στις 28 Φεβρουαρίου και ανέλεγκτες, δηλαδή, όπως τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.

Η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα ΜΜΕ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων» βάση του νόμου 3213/2003.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κι όμως! έχουνε μούτρα και κατηγορούν τους χουντικούς, που πέθαναν στην ψάθα!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!

  2. ΕΤΣΙ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΤΩΧΕΥΗ……………ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΙΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΑΙΤΙΑ Γ Ι ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΟΥΝ ΘΥΣΑΥΡΙΣΕΙ…….ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο Μ…ΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ….

  3. Δεν είναι πολιτικοί σας?????? Που αναφέρεται στον τίτλο σας ? Απλά είναι πατσαβουρες υπάλληλοι ξένων συμφερόντων.

Comments are closed.