ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΟΜΒΑ! ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ από τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΑΙΓΥΠΤΟΥ που ΣΩΖΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ! ΤΙΜΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ.

Κοινοποίηση:
sisi-630x400

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, μιλώντας στο Παγκόσμιο Φόρουμ Νεολαίας στο Σάρμ ελ Σεΐχ της Αιγύπτου διαμήνυσε τα ακόλουθα προς εκείνους που σχεδιάζουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη.

Όταν ρωτήθηκε πώς βλέπει το γεγονός ότι «αρκετές ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα σύνορά τους για όσους θέλουν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη», η απάντησή του ήταν εξαιρετικά απρόσμενη:

«Αντί να ρωτάτε γιατί η Ευρώπη, μας κλείνει την πόρτα, πρέπει να ρωτήσετε γιατί οι άνθρωποι στο Αφγανιστάν δεν ενδιαφέρονται να κάνουν τη χώρα τους καλύτερη.

»Το ίδιο ισχύει για το Πακιστάν, την Αίγυπτο, τη Συρία, τη Λιβύη, το Ιράκ, την Υεμένη και τη Σομαλία».

»Θεωρείται άδικο που ο Ορμπάν και οι άλλοι, δεν είναι πρόθυμοι να αποδεχθούν μετανάστες με τους όρους σας.

»Είναι γιατί οι ξένοι, που συχνά θέλουν να έχουν τα προνόμια μιας ευρωπαϊκής κοινωνίας, λανθασμένα πασχίζουν να διατηρήσουν τους πολιτισμούς τους που είναι διαφορετικοί από τον δυτικό κόσμο.

»Επιδιώκετε τη μετανάστευση μαζί και με τους πολιτισμού σας, και διατείνεστε ότι αυτό ανήκει στα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ένα Λάθος!

»Όταν μεταναστεύετε σε ένα άλλο κράτος δεν επιδιώκετε να το αλλάξετε, αλλά να ακολουθήσετε πλήρως τον νόμους, τις διαδικασίες, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό του.

»Αν δεν είστε διατεθειμένοι να το πράξετε, δεν πρέπει να μεταναστεύσετε. Να παραμείνετε στις χώρες σας και να επιδιώξετε να φέρετε εκεί την αλλαγή για τη βελτίωση της ζωής σας», κατέληξε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, όπως αναδημοσιεύουν οι Μικρές Εκδόσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Οπως ακριβως τα λεει , ετσι ειναι!!!! Δεν φτανει που ερχονται με το ετσι θελω γιατι βρηκαν ενα ξεφραγο αμπελι, αντι να ειναι σεμνοι και ταπινοι και να σεβονται την χωρα που τους φιλοξενει, αυτοι ειναι θρασεις και απαιτητικοι, λες και τους καλεσαμε και δεν τηρουμε τα…..συμφωνηθεντα!!!!! Η Ελλαδα ειναι Χριστιανικη Ορθοδοξη χωρα, οποιος δεν συμορφωνεται με τα ηθη και εθυμα και τον πολιτισμο της χωρας μας, να ξεκουμπιζεται, αυτοι θα προσαρμοσθουν με τα δεδομενα της χωρας και οχι εμεις με τις βρομοσυνηθειες τους!!!!!

  2. Πίσω από ιδεολογίες κρύβονται άλλα .Ξύπνα, δικτάτορας ο ένας, δικτάτορες και οι και καλά ιδεολόγοι,απλά με τον πρώτο μπορείς να ξεφύγει πιο εύκολα ,με τους “ιδεολόγους ” τραπεζίτες και το παγκόσμιο σύστημα δε ξεφεύγει εύκολα ,σε “έχουν” από παντού.Τον σίσι τον ξέρεις ,τους ιδεολογοφασίστες …δε τους βλέπεις πουθενά,παρά μόνο τις μαριονέτες τους τύπου τσίπρα, ποιός είναι πιο επικινδυνος ,εσύ τι λες?
    αν κατάλαβες κατάλαβες ,αν δε θες να καταλάβεις τότε απλά τρολλάρεις και τζάμπα χρόνο διέθεσα για να σου απαντήσω.

    άστα τα ψευδολογήματα ,η ψυχή μας παίζετε.

  3. ” Τα κράτη πρέπει να κυβερνώνται από τους γηγενείς και όχι απ’ τους επήλυδες (=μετανάστες και λαθρομετανάστες.)¨ (Ισοκράτης προ 2500 ετών.)

    ¨Ευχαριστώ τω θεώ που εγεννήθην άνθρωπος, Έλλην και άρρεν!¨ (Θαλής.)

    Γι αυτό και αυτό το νεοταξικομμουνιστικό μίσος προς την αρχαιοελληνική γλώσσα και παιδεία.
    Βγάζει μάτια γαρ.

    1. Εισαι πολλή σωστός Γνωστόν ότι ο αναρχοκουμουνισμος είναι κατά τις Πατρίδος

  4. αυτο το κειμενο πρεπει να το κάνουμε ολοι copy paste σε ολα τα μεσα που έχουμε λογαριασμούς, fb – twitter κλπ οσο περισσότεροι το δουν τοσοι θα σταματήσουν να τρώνε σανό ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

  5. Ένας επικίνδυνος δικτατορίσκος ο σίσι, δεν προκαλεί απορία που εκφράζει τέτοιες απόψεις και τον υποστηρίζει το “μακελειό”, γνωστό για τη λατρεία σου σε στρατόκαυλους και δικτάτορες.

    1. Αναρχικος αντιφασιστας δηλωνει ο αλλος! Σαν να λεμε…Εγχρωμος λευκος!
      Α ρε “νουμερα”που δεν νοιωθετε καν μια προταση σωστη να εκφερετε,θελετε να κανετε και σχολια τρομαρα σας!!

  6. Ο Σίσι σίγουρα γνωρίζει ότι η μετανάστευση γίνεται για την αρπαγή της Ευρώπης. Η Ε.Ε. είναι το πρώτο και ποιό πετυχημένο μέχρι στιγμής πείραμα παγκοσμιοποίησης. Είναι το δόγμα Μπρεζίνσκι για τον πόλεμο θρησκειών & πολιτισμών. Το είπε με τον τρόπο του βέβαια.

  7. O ανθρωπος ειπε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ,.,.,

    Ο δικος μας ο καραγκιοζακος μπορει αν οχι να τα ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ τουλαχιστον να τα ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ?

    1. πες τα βρε φιλε Ηρακλη! πεστα! τοσο απλα ειναι τα πραγματα και δεν χρειαζονται φιλοσοφικες… αναλυσεις!

Comments are closed.