“Ο υπουργός παιδεραστής” και η αποκάλυψή του, είναι Θέμα Συνειδήσεως…

Κοινοποίηση:
karamanlis- mousi

Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια, λέει ο λαός, εννοώντας πως κάθε πράγμα (που είναι να συμβεί) συμβαίνει στον καιρό του…

Το μείζον πολιτικό και ποινικής προέκτασης ζήτημα του φερόμενους ως “παιδεραστή υπουργού” είτε της Ν.Δ ήταν είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε οποιουδήποτε άλλου κομματικού μηχανισμού, αποτελεί ένα συνεχές πεδίο ρεπορτάζ, για να αντιληφθεί ο αποπλανημένος πολίτης, από τους βρωμερούς παρα-κοινοβουλευτικούς μηχανισμούς, τη σαπίλα, τη βρώμα, την ανωμαλία και την δυσωδία που επικρατεί και έχει διεισδύσει σαν το χτικιό στον οργανισμό της Δημοκρατίας τους. Γιατί τέτοια δημοκρατία, εμείς ούτε τη θέλουμε, ούτε τη ζητήσαμε ποτέ. Μια ελεεινή κάστα ανδρεικέλων, που άλλοι το παίζουν ψευτο-πατριώτες, άλλοι κονομημένοι τζιτζιφιόγκοι και άλλοι ουραγκοτάγκοι της ηθικής, κάνοντας πίσω απ’ την πλάτη του Λαού, κομπίνες της αρπαχτής και της παλιανθρωπιάς, χρησιμοποιώντας τη Βουλή, για έδρα ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Ο διάλογος που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ είναι χαρακτηριστικός:

–Εγκέφαλος: Έχω ένα παρτουζάκι 17 χρόνων να σου φύγει το μυαλό, για το ξύλο που θέλει δεν φαντάζεσαι.

—Πρώην υπουργός: Εμφάνιση, φωτογραφία.

—Εγκέφαλος: Θα σ’ το στείλω τώρα… Πώς το είδες;

—Πρώην υπουργός: Καλό, αλλά πολύ έκφυλο.

—Εγκέφαλος: Ρε μαλάκα, 17 χρόνων είναι.

–Πρώην υπουργός: Δεν είναι…

—Εγκέφαλος: Ακούς τι σου λέω εγώ; Πάει σχολείο.

—Πρώην υπουργός: Καλό είναι.

—Εγκέφαλος: Τέτοια παρτούζα δεν έχω κάνει. Τώρα είναι στη Λιβαδειά με τον πατέρα και τη μάνα της, μόλις γυρίσει θα το κανονίσουμε να κλείσεις ένα δωματιάκι να μας επισκεφτεί.

Υπό υγιείς συνθήκες δυναμικής και γενναίας πληροφόρησης, καθαρής σαν το νερό του ποταμιού, τα 1000 ΜΜΕ – τουλάχιστον- που κάνουν στην Ελλάδα δημοσιογραφία, θα έπρεπε να έχουν αποκαλύψει το όνομα του παιδεραστή υπουργού. Ουδείς τολμά. Επίσης, ρωτάμε τον πρώην πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή: Το θέμα το ξέρει; Έχει κάτι ακουστά; Ήταν υπουργός του, ο φερόμενος; Ή η υπόθεση Ζαχόπουλου, ακόμα τον ταλαιπωρεί, τον έρμο, τον μουγγό, τον καταπονημένο τεμπέλη; 

 Η ενημέρωση στη χώρα, είναι ξεπουλημένη. Η πολιτική-οι, μαγαρισμένη-οι. Μοιραία, το βάρος πέφτει πάλι στους ολίγους. Υπομονή…

ΜΑΚΕΛΕΙΟ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Η ηλικία συναίνεσης στη Ελλάδα όσον αφορά τα κορίτσια, σύμφωνα με το άρθρο 339ΠΚ είναι τα 15 έτη. Οπότε για ποια παιδεραστία μιλάμε? Όταν ακούμε για κοριτσάκια 12-13 χρονών να πηγαίνουν με 40 φεύγα άνρες και εις γνώση των μανάδων τους, μιλάτε για τις 17άρες? Για κάποιον παιδεραστή η 17χρονη είναι γριά, να ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε.

  2. ποιο ειναι το προβλημα; 17 ειναι. μια χαρα και νομιμο δεν ειμαστε αμερικη. τυχερος ο υπουργος. και καλη και η κοπελα που οικονομαει!

  3. Γιατι εχετε βαλει τον Καραμανλη στην φωτογραφια εχει καμια σχεση αυτος η καποιος γνωστος του ?

  4. Ποιος είναι ο σιχαμένος; Αλλά και η 17χρόνη απ’ ότι καταλαβαίνω το χει κάνει επάγγελμα και βγάζει γερό παραδάκι από αυτό.

  5. H ξεφτίλα ανήκει ολόκληρη στη κυβέρνηση του συριζα. Γιατι ρε σιχαμένοι δεν το βγάλατε αυτό όταν ήσασταν κυβέρνηση αλλά το κρατήσατε κρυφό τόσο καιρό. Γιατί απλούστατα ήσασταν σε αγαστή συνεργασία με τον Βούδα της Ραφήνας και δεν θέλατε να χαλάσετε την εικόνα του, γι΄αυτό.

  6. Ποιος είναι τελικά; Δεν ζούμε όλοι στην Ελλάδα και δεν βρίσκουμε το Μακελειό στα περίπτερα.

  7. Δεν βαριεσαι ρε Χιο,αφου θα τους ψηφισουν παλι, και παιδι δικο τους να βιασουν αν τους ταξουνε καμμια θεσουλα μπορει να παρουν και ματι και να το απολαυσουν,μιλαμε για οντα κατωτερα απο εντομα

  8. Όταν σε ένα κόμμα υπάρχουν εγκληματίες ας τους απομακρύνουν . Αν δεν έχουν δίκαιες δίκες και αποφάσεις τότε πρέπει εσείς οι δημοσιογράφοι να κοιτάτε και λίγο τους δικαστές. Να κοιτάτε σε όλα τα κόμματα τι κουμάσια έχουν γιατί όταν κοιτάτε μόνο ένα τότε ο άλλος καταλαβαίνει ότι μεροληπτείτε.

  9. Μας έσκασες ρε μακελειο. Ποιος είναι; να λογοδοτησει

  10. Σιγά μη σου πουν φιλέ , τέτοιοι ειναι οι μισοί και παραπάνω εκεί

  11. Παιδεραστής είναι και ο Μπένυ ο Τούρκογλου, του αρέσουν τα μικρά αγοράκια. Ναι αυτό το όρθιο λίπος, Ο χασάπης των ασφαλιστικών ταμείων, που τον έχουμε ξεχάσει και κανείς δεν τον μελετάει.

  12. Το καλύτερο επάγγελμα στην Ελλάδα είναι να δουλεύεις στην ΕΥΠ στο τμήμα με τους κοριούς. Το τι θα ακούνε οι τύποι δεν θα περιγράφεται. Τους βγάζω το καπέλο.

    1. ευτυχώς που δεν είσαι εσύ σε τέτοια δουλειά γιατί το λες με τεράστια κουτσομπολίστικη διάθεση λες και ακούω τις κατίνες στην γειτονιά μου!

  13. Είσαι ο γνωστός “πολίτης” του σιχάματος μπέου;
    Για να ξέρουμε ακριβώς με τι μούλο έχουμε να κάνουμε, λέσι…

  14. εδω χρειαζεται να γινει πραξη το σεναριο της ταινιας το μικρο ψαρι

    1. μιλάμε έχεις δίκιο ..και νομίζω κάπου στην Λιβαδειά δεν τους είχε πάει για προβατίνα και μετά τους εκτέλεσε στο τέλος της ταινίας;μεγάλε Οικονομίδη πρόβλεψες πάλι την σαπίλα μέσα απ’ την ταινία σου!

  15. Αν μάθαινε ότι του ξέσκισαν τα δίδυμα μούλικα θα μιλούσε ο ανεψιός του πουσταρχη;;;;;;;; Αλλά τι συνείδηση να περιμένει κανείς από απόγονο ανώμαλης αρρωστημένης οικογένειας…; Ας βρουνε την 17χρονη γύφτισσα να μιλήσει αυτή και οι γεννήτορες της

    1. ανηψιός του πουστάρχη αμφιβάλλω αν θά ‘κανε κι αυτό…

  16. Το ότι η ΕΥΠ τον κρύβει δεν είναι σκάνδαλο;

  17. μονο ο Στεφανος Χιος εχει τα balls νσ γραψει αυτες τις αληθειες…..ολα τα υπολοιπα εξαγορασμενα συστημικα ΜΜΕ το επνιξαν το θεμα

  18. Ξεπέτα 17 χρονών, τι παιδεραστία. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν… από τα 14!!!

    1. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 4

Comments are closed.