Ο υπουργός, ο παιδοβιαστής καθηγητής και ο παρουσιαστής! Το τρίγωνο του αίσχους και τα χαμένα λεφτά του δημοσίου!

Κοινοποίηση:
Eurokinissi - Vouli - Bouli

Ο υπόδικος παρουσιαστής αποκάλυψε τις στενές σχέσεις που διατηρούσε με αρκετούς κυβερνητικούς, πλην όμως του συγκεκριμένου υπουργού.

Ένα πουλάκι μας είπε ότι ο εν λόγω υπουργός, ήταν αυτός που προώθησε σε σημαντική δημόσια θέση τον καθηγητή που τώρα κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο, εκτός Ελλάδος.

Ο παρουσιαστής συνδέεται όμως ναι τον καθηγητή. Με τον εύλογο τρόπο που υποθέτει ο κοινός νους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει δημοσίως τουλάχιστον σχέση του παρουσιαστή με τον υπουργό.

Υπάρχει όμως ένα σκοτεινό σημείο. Το υπουργείο που ανέλαβε ο υπουργός, το χτυπούσε ανελέητα ο παρουσιαστής. Επειδή ο υπουργός – προκάτοχός αποκάλυψε μεγάλο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον συγκεκριμένο τύπο.

Άξαφνα, με το που ανέλαβε ο καινούργιος υπουργός, τα χτυπήματα μετατράπηκαν σε «αποθέωση» τόσο για τον υπουργό, όσο και για την «γραμματέα».

Ο νέος υπουργός μέχρι σήμερα έχει αποφύγει να δώσει εξηγήσεις για το τι εκανε με την υπόθεση του παρουσιαστή, που κατά πολλούς ήταν η αιτία για να απομακρυνθεί ο έντιμος προκάτοχός του.

Ελπίζουμε τώρα η ΑΑΔΕ με τους στοχευμένους ελέγχους που θα διεξάγει σε παρόμοιες περιπτώσεις, να ρίξει άπλετο φως. Και να απαντήσει εντέλει εάν ο παρουσιαστής εισέπραξε λεφτά από το υπουργείο, με ευθύνη του νέου υπουργού. Ώστε να διαπιστώσουμε και εμείς, εάν αυτά τα περίεργα σημεία συνδέονται και σχηματίζουν τα γνωστά «τρίγωνα»….

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΤΙ ΓΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΙ ΓΥΦΤΟΚΙΤΣ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ ΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο “ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ”

Comments are closed.