Ο “σωτήρας” μας Άλμπερτ Μπουρλά άναψε τα κεριά του Hanukkah στην ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσινγκτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
WhatsApp-Image-2020-12-16-at-2.05.51-PM

ΟΔιευθύνων Σύμβουλος της αμερικανικής φαρμακοβιομηχανίας Pfizer, Αλβέρτος Μπουρλά, άναψε τα κεριά Hanukkah σε μια virtual τελετή που διοργάνωσε η ισραηλινή πρεσβεία στην Ουάσινγκτον το βράδυ της Τετάρτης, λίγες μέρες μετά την έγκριση του εμβολίου, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει να διανέμεται στις ΗΠΑ.

Παρουσιάζοντας τον Μπούρλα, ο Πρέσβης Ρον Ντέρμερ επεσήμανε ότι ο CEO της Pfizer είναι επίσης ο γιος επιζώντων του Ολοκαυτώματος, καθώς οι γονείς του ήταν μεταξύ των λίγων Εβραίων από τη Θεσσαλονίκη που κατάφεραν να επιβιώσουν από τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τους Ναζί.

Σε μία σύντομη αναφορά του πριν ανάψει τα κεριά, ο Μπουρλά σημείωσε ότι το Hanukkah συμβολίζει «την ιστορία της μεγάλης αποφασιστικότητας μπροστά σε αντιξοότητες» και όπως επίσης καταδεικνύει το μήνυμα της «ιστορίας του απίθανου να γίνει δυνατό».

«Το φετινό Hanukkah, το πιο δύσκολο των τελευταίων πολλών ετών, πρέπει να προετοιμαστούμε για μια νέα αρχή, γιορτάζοντας τόσο το απίστευτο ανθρώπινο πνεύμα όσο και την αποφασιστικότητα που χρειάστηκε για τη δημιουργία του εμβολίου κατά της COVID-19. Κυρίως, ότι οι προσπάθειες κατέστησαν το αδύνατο -την ανάπτυξη δηλαδή εμβολίου τόσο γρήγορα- δυνατό», πρόσθεσε.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οπως ειναι αναμμενα χωστα εις τον πρωκτο σου!

Comments are closed.