Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ πέθανε εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19, σύμφωνα με την οικογένειά του

Κοινοποίηση:
powell

Ο στρατηγός Κόλιν Πάουελ, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ υπό τον πρόεδρο Τζορτζ Γ. Μπους και πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, πέθανε εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του.

“Χάσαμε ένα σύζυγο, έναν πατέρα, έναν παππού σπουδαίο και στοργικό, και έναν μεγάλο Αμερικανό”, ανέφερε η οικογένεια του σε ανακοίνωση. Η οικογένειά του πρόσθεσε ότι ο Πάουελ ήταν πλήρως εμβολιασμένος ενώ ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό στο Εθνικό Ιατρικό Κέντρο Γουόλτερ Ριντ για τη φροντίδα που του πρόσφερε.

Ο Πάουελ ήταν ο πρώτος Αφροαμερικανός που έγινε αρχηγός του γενικού επιτελείου των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, προτού γίνει επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην κυβέρνηση του Μπους. Ήταν 84 ετών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Επασχε από πολλαπλό ομυωμα από τό οποίο προσβλήθηκε καί ή Ντόρα Μπαλογιαννη, με αποτελεσμα να μήν μπορέσει νά αντιμετωπισει τήν Covid-19 μόλυνση .

  2. Ο γκαντέμης υπογράφει αμυντικές συμμαχίες γιατί ετοιμάζονται για πόλεμο. Εμάς μάς ρώτησε ποιοι θέλουμε να είναι οι σύμμαχοί μας;

  3. Ο ΜΕΣΣΙΑΣ… ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ…. ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ #ΓΑΛΟΝΙΑ#… ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…

  4. Τώρα τελευταία για πολλούς διάσημους ακούμε για σοβαρότατα προβλήματα υγείας ή για θάνατο.

  5. ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΨΕΥΤΟΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΤΖΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ

  6. Κάντε το εμβόλιο μην ακούτε τους Ψεκασμένους θα σας δώσουν δώρο 100GB internet στο κινητό.
    Κουλα μ’ ακούς ΜΑΜΙΕΣΑΙ μωρή βρώμα.

  7. Μια ακομη αποδειξη οτι τα εμβολια δεν δουλευουν και το ξερουν. Αρα γινονται για αλλους σκοπους. Καποια μερα θα αποκαλυφθούν ολα, αρκεί να βρεθούν ανθρωποι με @…δια να μιλήσουν.

Leave a Response