Ο πολίτης καταγγέλλει: Απάτη με συμβάσεις στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Κοινοποίηση:
makeleio2

Μια απίστευτη καταγγελλία για το ελληνικό δημόσιο και συγκεκριμένα για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, μάς έκανε αναγνώστης μας. Η καταγγελλία αφορά σε προσλήψεις στο ΕΑΠ φίλων, συγγενών και… άλλων μελών της διοίκησης.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Σας στέλνω αυτό το μήνυμα για να καταγγείλω μία ακόμη ΑΠΑΤΗ που γίνεται μέσα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΕΑΠ).

Πριν δύο χρόνια προσέλαβαν 30 άτομα με σύμβαση ορισμένου χρόνου ΙΔΟΧ. Όταν έληξε τους τις ανανέωσαν για έναν ακόμα χρόνο.

Όλα τα άτομα είναι φίλοι συγγενείς και ερωμένες μελών ΔΕΠ μελών της Διοίκησης και υπαλλήλων του πανεπιστημίου που είναι ήδη μέσα πάρα πολλά χρόνια. (γιος πρώην πρύτανη, γκόμενα μέλους ΔΕΠ, γκόμενα προισταμένου και πολλά ακόμα φυντάνια)

Επειδή τώρα μετά τα 2 χρόνια δεν μπορούν να ανανεώσουν τις ίδιες συμβάσεις ως ΙΔΟΧ, εβγαλαν προκήρυξη η οποία είναι φωτογραφία των ατόμων αυτών.

ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ και δουλεύουν ακόμα μέσα στο πανεπιστήμιο καθώς η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΚΕΙ.

Έψαχναν να βρούνε τρόπο για να τους βολέψουν και έβγαλαν τώρα αυτή τη προκήρυξη.

Κάποιοι από αυτούς έχουν γραφτεί και στον ΟΑΕΔ και παίρνουν και επίδομα ανεργίας.

Η αγανάκτηση είναι μεγάλη.

Παιδιά με πτυχία μεταπτυχιακά και τόσα άλλα προσόντα δουλεύουν για 400-500 ευρώ 12 και 14 ώρες την ημέρα, οι περισσότεροι δεν βρίσκουν δουλειά και ζουν με δανεικά, άλλοι πεινάνε πραγματικά, άλλοι ξενιτεύονται και άλλοι αυτοκτονούν. Και αυτά τα τεμπελόσκυλα πληρώνονται εις διπλούν (βάλε και τον ΟΑΕΔ) και κάθονται όντας βολεμένοι.

Η προκήρυξη είναι φωτογραφία. Στα 85 μόρια δίνουν 36 στην εμπειρία σε εξ αποστάσεως εκπαίδευσης φορέα που είναι μόνος ένας στην Ελλάδα, το ΕΑΠ. και για να μην σπάσει ο διάολος το πόδι του και κάνει αίτηση κάποιος από την Κύπρο έβαλαν και άλλα 15 στην συνέντευξη.

Γραμματέας ΔΕ και θέλει εμπειρία σε εξ αποστάσεως εκπαίδευσης φορέα, αν είναι δυνατόν!

Γνώση Η/Υ και αγγλικών κάποιοι δεν έχουν καθόλου! αλλά είναι γκόμενα ΔΕΠ που την έφερε από το ΔΠΘ!

αλλά είναι γιος πρώην πρύτανη!

αλλά είναι η γκόμενα του Διευθυντή!

Γράφει και μισθό επάνω η προκήρυξη. ΓΙα να βάλουν μέσα και τους δύο μήνες που δεν έχουν σύμβαση αλλά δουλεύουν μέσα (ξύνονται) και τα παίρνουν και από τον ΟΑΕΔ.

Γράψτε τα για να τα μάθουν όλοι!

Να μην ελπίζουν άδικα τα παιδιά του κόσμου.

Είναι κρίμα να κάνεις όνειρα και να σου τα σακατεύουν.

Στέφανε βγάλτα στην φόρα!

Και πήγαινε μέσα στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο να δεις και τι άλλες βρωμιές γίνονται”.

Δείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Όταν όμως έγιναν οι προσλήψεις επί ΣΥΡΙΖΑ άχνα δεν έβγαλες γιατί σε έκαναν προϊστάμενο…

 2. Ναι ρε Δημοσθένη μάγκα, προϊστάμενε της καρδιάς μας…. καλά τους τα πες, τους έβαλες στη θέση τούς

 3. Διοίκηση “λαμόγιων”
  Στέφανε ψάξε λίγο να βρείς το ρόλο του νομικού απο το μεγάλο νησί, το ρόλο της κύπριας, το ρόλο του αντιπροέδρου απο το κέντρο και του Μαϊμού Αν. Διευθυντή…

 4. υπαρχει κατι στο ανυπαρκτο απατεωνικο κρατος της ελλαδας που να μην ειναι σαπιο, γεματο ψευτιες, απατεωνιες, σαπιλα και ελληνικοτητα??? με τηις υγιες σας….. αμα αναλαβει ο τουρκος θα σας ξεβρωμισει……. τελεικα δεν υπαρχει σωτηρια για την ελλαδα οσο οι κατοικοι της μενουν στο τοπο αυτο.

 5. Μιζοτακη θελατε και Novartis…δεν σας εκανε ο Αλεξης που αφησε στα ταμεια 37Δις
  Ας προσεχατε…

 6. Ωχ μάλλον εσένα δεν σε ανανέωσαν γι’ναυτο σκούζεις… αν ησουν μάγκας θα έκανες καταγγελία προ διετίας επι ΣΥΡΙΖΑ που προσελήφθησαν και όχι τώρα !!!
  Μπεεεεεεε

Leave a Response