Ο πολίτης καταγγέλει: Ταλαιπωρούν έγκυο γυναίκα για μια… υπογραφή

Κοινοποίηση:
makeleio2

Αναγνώστης μας, μάς έστειλε την περιπέτεια της συζύγου του, η οποία είναι αναπληρώτρια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση στην Κω, και λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορεί να ταξιδέψει.

Διαβάστε αναλυτικά:

“Έχει οριστεί η γυναίκα μου αναπληρώτρια στην 1βαθμια της Κω είναι έγκυος στον 5ο μήνα και γιατρός της Απαγορεύει να ταξιδέψει λόγω εγκυμοσύνης ζητάμε να κάνει Ανάληψη υπηρεσίας ηλεκτρονικά χωρίς φυσική Παρουσία και δεν μπορούν να μας βρούνε λύση επιμένουν ότι χρειάζεται φυσική Παρουσία και ότι αν δεν δεχτεί τη θέση θα μπορέσει να ξανά να μπει στους πίνακες αναπληρωτών μετά από τρία χρόνια.

Για τρία χρόνια Δηλαδή δεν θα έχει δουλειά επειδή τυγχάνει να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και να μην μπορεί να μετακινηθεί για να βάλει μία υπογραφή στην πρόσληψη.  είναι τραγικό το 2021 να τιμωρούν μία νέα κοπέλα θέλει να κάνει οικογένεια και να μην της επιτρέπουν ηλεκτρονικά να υπογράψει την πρόσληψή της για να μπορέσει να μεγαλώσει το παιδί της και να την αφήνουν άνεργη για τρία χρόνια.

Επειδή έτσι λεει ο κανονισμός. Παρακαλώ να λυσετε αυτή την αδικία για να βρεθεί μία λύση γιατί δεν είναι η μοναδική που ταλαιπωρείται γιατί εγκυμονεί”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. live strem Κ.Στέφανος Χίος, επειγόντως Πατριωτική👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

Leave a Response