Ο πολίτης καταγγέλει: Κύτταρα ανθρώπινου εμβρύου από έκτρωση στο εμβόλιο της Οξφόρδης!

Κοινοποίηση:
emvolio

Μια επιστολή – καταγγελία λάβαμε πριν από λίγο, από φίλο αναγνώστη μας, ο οποίος αναφέρει ένα άρθρο που αναφέρει πως στο εμβόλιο της Οξφόρδης βρέθηκαν κύτταρα ανθρώπινου εμβρύου από έκτρωση.

Διαβάστε τι μας έγραψε:

“Οι Εισαγγελείς που οι χαρδαλιάδες και οι λοιποί τρομολάγνοι επισείουν ως φόβητρο για να φιμώσουν την ροή της πληροφορίας, θα χρειαστούν. Αλλά όχι για όσους διακινούν ειδήσεις που αποδεικνύουν καθημερινά τις δυσώδεις λεπτομέρειες της μπίζνας του «εμβολίου», αλλά για τους ίδιους που τους επικαλούνται.

Γνωρίζει για παράδειγμα η «επιτροπή των λοιμωξιολόγων» και ο σερίφης της «πληροφόρησης» ότι το εμβόλιο που παρασκευάζεται στην Οξφόρδη για τον κορωνοϊό, αυτό δηλαδή που θα αγοράσει η χώρα μας, περιέχει εμβρυικά κύτταρα από εκτρώσεις;

Η ΕΛΑΣΥΝ, το μοναδικό πατριωτικό κόμμα που τέθηκε από την αρχή επικεφαλής στον αγώνα της πληροφόρησης με έγκυρα στοιχεία και  με πρωτότυπη αρθρογραφία και έρευνα ώστε να μην επιτρέψει την τρομοκρατία να αλώσει τις συνειδήσεις των Ελλήνων,  ήταν η πρώτη που αποκάλυψε, πριν καν τα ειδησεογραφικά δίκτυα,  την απάτη της Astra Zeneca σχετικά  με την ρήτρα που την απαλλάσσει από ευθύνες για το εμβόλιο που παρασκευάζει, το οποίο και έγινε σχετική ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο από τον Ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή Γ. Λαγό.

Σήμερα, η ΕΛΑΣΥΝ παρουσιάζει με αδιάσειστα στοιχεία, που προέρχονται από τον Αυστραλιανό ειδησεογραφικό οργανισμό abc , την παραδοχή της παρασκευάστριας εταιρείας ότι πράγματι χρησιμοποιούνται εμβρυικά κύτταρα από εκτρώσεις στο εμβόλιο για τον covid -19!

Μεταφέρουμε αυτούσιο το κείμενο της ιστοσελίδας στα αγγλικά και μεταφράζουμε τα σημαντικότερα μέρη της έρευνας, η οποία περιέχει και συνεντεύξεις:

«Εμβρυικά κύτταρα χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του εμβολίου του κορωνοϊού. Αλλά προέρχονται από ένα έμβρυο του 1973»

«Θρησκευτικοί ηγέτες θέτουν ηθικά διλήμματα για ένα εμβόλιο κορωνοϊού  πρωταρχικής ελπίδας για την Αυστραλία, επειδή οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν εμβρυικά κύτταρα για την παρασκευή του. Παρασκευαστές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και της φαρμακευτικής εταιρείας Astra Zeneca χρησιμοποιούν κυτταρικές γραμμές από ένα επιλεγμένο έμβρυο που προέρχεται από έκτρωση, με τους επικεφαλής της  Αγγλικανικής, της Καθολικής και της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας να θέτουν υπό αμφισβήτηση την πρακτική αυτή….Μιλήσαμε με τον Bill Lott, ιολόγο στο Ινστιτούτο Υγείας και Βιοϊατρικής Καινοτομίας OUT, προκειμένου να καταλάβουμε τον ρόλο των εμβρυικών κυττάρων στην παρασκευή του εμβολίου. Τα εμβρυικά κύτταρα που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή του εμβολίου προέρχονται από έναν μικρό αριθμό εμβρύων που υπέστησαν νόμιμη έκτρωση πριν από δεκαετίες. Το εμβόλιο της Οξφόρδης χρησιμοποιεί 293 κυτταρικές γραμμές ανθρώπινου εμβρυικού νεφρού που αποκτήθηκαν από ένα θηλυκό έμβρυο στην Ολλανδία το 1973. «Χρησιμοποιούμε ιστούς που ήταν από έμβρυα που εκτρώθηκαν 40,50 και 60 χρόνια πριν» λέει ο Δρ. Lott. «Δεν απαιτούνται νεοεκτρωθέντα έμβρυα»… 

Τα ερωτήματα που τίθενται, είναι ασφαλώς πολλά. Και σίγουρα δεν προσφέρονται για «πρεζάκια της ενημέρωσης» όπως αυτά που κρέμονται από τα χείλη της «Επιτροπής» που μας ενημερώνει καθημερινά για τα «κρούσματα».

Για παράδειγμα: Αν δεν είχε διαρρεύσει η πληροφορία αυτή στο αυστραλιανό δίκτυο – γιατί υπάρχουν πολλοί που ακόμα δεν τα παίρνουν για να ονομάζονται δημοσιογράφοι- θα ήξερε κανείς ότι χρησιμοποιούνται κύτταρα εμβρύων από έκτρωση; Πιστεύει κανείς ότι υπήρχε «νόμιμη έκτρωση» πριν από 50-60 χρόνια που ισχυρίζεται η εταιρεία που πιάστηκε με τη «γίδα στην πλάτη»; Τι άλλο δεν είναι νόμιμο σήμερα αλλά γίνεται στα εργαστήρια, για να παρουσιαστεί μετά από 30- 40 χρόνια ως δήθεν «νόμιμο»; Οφείλει ή όχι να γνωρίζει ο υποψήφιος εμβολιαζόμενος τι περιέχει το εμβόλιο; Θα τοποθετηθεί η «Επιτροπή» για το θέμα αυτό ή ..απαγορεύεται στη δημοκρατία του Χαρδαλιά; Θα τοποθετηθεί η Ελλαδική Εκκλησία επίσημα, που το μόνο που κάνει είναι να αποτελεί τον καλύτερο συνήγορο της εκάστοτε Κυβέρνησης;

Εμείς στην ΕΛΑΣΥΝ, θα συνεχίσουμε να ερευνούμε. Καλύτερα και από εκείνους που είναι επιφορτισμένοι να το κάνουν. Με τα στοιχεία που συγκεντρώνουμε, θα δούμε τελικά ποιος θα παραπέμψει ποιον στην Δικαιοσύνη..

Δείτε αναλυτικά την καταχώρηση στην πρωτότυπη μορφή της.

Foetal cells are used to make the Oxford coronavirus vaccine. But they came from a foetus in 1973

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

 1. Πως κάνετε έτσι! Τώρα βρήκατε άλλο πατριωτικό κόμμα να μας δείχνετε; Μιλάμε για ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ τώρα! ΕΛΕΟΣ! Εκτρώσεις κάνουν ανήλικα, γυναίκες που βιάζονται, προτιμάτε ορφανά ; Αν η άλλη είναι πρεζόνι ή δεν έχει να φάει προτιμάτε τα παιδιά τους να ζητιανεύουν στους δρόμους ; Εξάλλου υπάρχουν παντρεμένες που κάνουν εκτρώσεις. Μπείτε στα σπίτια τους και κάντε τους κουμάντο! Και για να γίνει ένα παιδί χρειάζονται έχω αυτήν την εντύπωση δύο! Και αυτός που έχει το σπέρμα είναι έχω την εντύπωση άντρας! Ε; Για να σας το πω και λίγο πιο χύμα, όταν ο άντρας πηδάει και χύνει μέσα στην γυναίκα είναι καλά; Η ευθύνη του που είναι; Αν έχουν καρκινογόνα τοξικά συστατικά τα εμβόλια μην σας ενοχλεί εσάς που ο καρκίνος μαστίζει, τα κύτταρα από τις εκτρώσεις να σας ενοχλούν. Να σας το ξαναπω. Χρειάζονται δυο για να χορέψεις τάνγκο. Και αυτός που χύνει μέσα στην γυναίκα είναι ο άντρας. Έξω και με προφυλάξεις όποιος ανεύθυνος πετάει όπου βρει το σπέρμα του για λίγη ευχαρίστηση. Ας κατεβαίνουν λίγο τα ΕΓΩ του καθενός

   1. Πάλι εσύ Αλί λε Γκι; Εσένα γιατί σε έχουν ελεύθερο και δεν σου έχουν βάλει λουρί ακόμα δεν ξέρω! Με τα μυαλά που κουβαλάς! Πες ότι όταν σε αποστομώνει ο άλλος αρχίζεις τις προσβολές γιατί δεν έχεις ούτε ένα επιχείρημα! Αν κάποιος σε έχει ενημερώσει σε ποιον απευθύνεσαι τότε αυτός ο κάποιος να ενημερώσει και εμένα τότε ποιός είσαι εσύ!

    1. Χαχαχαχα σιγα μ@ρη προσωπικοτητα !! Κανεις δεν με ενημερωσε..αλλα κανεις μπαμ τι ψωναρα εισαι καημεεενη.
     Τις “προσωπικοτητες” να σου ξεκαθαρισω τις γραφω στον π0υτσο μου.
     Και τελος, εχω επιχειρημα. Το αρθρο γραφει σχετικα με το εμβολιο του κοβιντ 19..και εσυ ξανα, παραλληρεις με την ενοχη σου.
     Σου προτεινω να εξομολογηθεις.

 2. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Κ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ Κ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

 3. …υπαρχει και συνδεσμος στο τελος του αρθρου που παραπεμπει στο αυστραλιανο σαιτ που τα αναφερει ολα αυτα , στην αγγλικη γλωσσα, αψεκαστη κυρα-κουλα απο τα Πετραλωνα….

 4. Μπράβο στο Γ.Λαγό και στην ΕΛΑΣΥΝ. Άντε να ξεστραβωθεί ο κόσμος για το ποιοί ,μας κυβερνάνε και μας χρησιμοποιούν για πειραματόζωα.

 5. Ψαξτε το, mrc-5 λεγεται…. καρκινος χωρις να φαινεται στις εξετασεις, το ελαχιστο… διαβαστε εσεις οι “γνωστες” λιγο. Γιατι και την κυρα Σουλα απτα Γκραβαρα πως θα την φορολογησουν αλλιως? Και το 5g ειναι συχνοτητα οπλου για τους “αφυπνισμενους”.. μας παιρνετε στο λαιμο σας κιολας!

  1. φυσικα ισχυουν φιλε μου.κανανε δοκιμες σε πολλους εθελοντες //ποιος ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ενας στους τρεις πεθανε?οτι μεινανε παραλυτοι στην ΙΝΔΙΑ και ειχαμε πολλες στειρωσεις ?ποιος γνωριζει οτι στον ΕΒΡΟ πλησιασαν καποιον που πεθανε ο συγγενης του και ΤΟΝ ΔΩΣΑΝΕ 3000 ΕΥΡΩ για να πει οτι ταχαμ πεθανε απο covid19??

 6. μα σαν το ελληνικο πουθενα
  τωρα η κυρακουλααπο τα πετραλωνα θα το δει σστο φβ και θα γινει χαμος
  οτι θελει ο κθενας γραφει
  απο τα φαιβ τζι και τον μπιλ πηγαμε σε εμβρυα απο τον εμφυλιο….
  να δουμε τι αλλο θα πουνε οι ψεκασμενοι

 7. Κυτταρα εμβρυου..ωστε το μικροτσιπ να ταυτιστει με την βιολογια του δεκτη ;
  —-
  Ευγε !

Leave a Response