Ο πολίτης καταγγέλει: “Όλα έχουν μπει σε pause, αλλά οι λογαριασμοί και οι τράπεζες δεν σταματάνε”!

Κοινοποίηση:
makeleio2

Τα πάντα έχουν σταματήσει να λειτουργούν, επιχειρήσεις έχουν κλείσει, εισοδήματα δεν υπάρχουν και όμως οι λογαριασμοί είναι στην… ώρα τους! Αναγνώστης μας καταγγέλει ότι εν μέσω πανδημίας τράπεζα τον αναζητά για να του επιδώσει εξώδικο.

Δείτε αναλυτικά:

“Τις κρίσιμες μέρες που όλοι μας περνάμε και που όλα μπήκαν σ’ ένα pause, οι λογαριασμοί δεν σταματάνε! Κάθε μέρα και νέος. Μια η ΔΕΗ, μια ο ΟΤΕ, μια τα νερά… Έλεος!!!

Πού είσαι κε Γεωργιάδη να δώσεις παρατάσεις; Στέλνουν SMS ότι θα μας κόψουν το τηλέφωνο, το ρεύμα και τα λοιπά. Με τα μαγαζιά μας κλειστά και εισόδημα από το πουθενά, ψάχνουμε να βρούμε να φάμε, να ζήσουμε, και αυτοί τον χαβά τους.

Σήμερα με πήρε και η τράπεζα να με βρει να μου επιδώσει εξώδικο για καθυστέρηση στο δάνειο. Καλά δεν ντρέπονται λίγο; Κτήνη!”
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Είδες κανένα χορτάτο να νοιάζεται για τον νηστικό?Τζάμπα μετακινήσεις.Πανε στη Βουλή ζεστασιά.πανε στο υπουργείο ζεστασιά.φαι τζάμπα.Μισθο χοντρό.Που να σε καταλάβει εσένα φτωχε λαέ…τιμημένα νιάτα δοξασμένα γηρατειά.

  2. Καλησπέρα, θα ήθελα να καταγγείλω την απαράδεκτη εξυπηρέτηση στο Leroy Merlin. Από τις αρχές Σεπτεμβρίου είχα πρόβλημα με ένα ανταλλακτικό για μια σόμπα που είχα αγοράσει από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης πριν ένα χρόνο. Κι ενώ είναι μέσα στην εγγύηση φτάσαμε τέλη Νοεμβρίου και ακόμη να μου το στείλουν. Μίλησα πάρα πολλές φορές μαζί τους και συνεχώς μου διαβεβαιωνουν ότι θα μου το στείλουν. Μεγαλύτερη κοροϊδία από αυτούς δεν υπάρχει. Έχουμε παγώσει και δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να μιλήσω μαζί του.

  3. ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙς ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΛΑ !!! ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙς ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΤΑΣΟΥΝ !!! ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥς ΣΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΟΙ !! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!

  4. Εμένα γιατί δεν μου στέλνουν εξώδικα;Γιατί δεν μου κόβουν το ρεύμα;Γιατί είμαι συνεπής,δεν βάζω χρέη που δεν μπορώ να πληρώσω,δεν πήρα δάνεια,ούτε ζω σε βερεσε σπίτι.Οπως εστρωσες κοιμάσαι.Ουτε που με νοιάζει.

Leave a Response