Ο πατήρ Αντώνιος τους έβαλε στη θέση τους με τις ατάκες του ίδιου του Τσιόδρα – Χαμός στον “αέρα” του MEGA (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Capture-43

Στον «αέρα» του LIVENEWS βγήκε ο Αρχιμανδρίτης του Ι.Ν.Αγίου Αθανασίου, Πατήρ Αντώνιος,

ο οποίος σε κήρυγμά του έκανε ανοικτά λόγο περί «παραπληροφόρηση για την πανδημία».

Ο διάλογος με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Νίκο Ευαγγελάτο ήταν ιδιαίτερα έντονος ενώ στην κουβέντα μπήκε μέχρι και ο Τραμπ!

Δείτε τον πύρινο λόγο του ιερέα σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

44 Σχόλια

  1. Βρωμιάρηδες του τσοντοκαναλου γαμω την προπαγάνδα σας!Βγάζετε αυτόν τον τσεπωμενο αχριστο δημοσιογραφισκο να κάνει την προπαγάνδα σας !Ντροπή σας ελεεινοί!Κάνεις να μην βλέπει mega !

  2. Αδιαφορώ για τον Τραμπ! Οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι πιάστηκαν σαν τα ποντίκια στην φάκα!!! Καιρός να καταλάβουν ποιοι είναι οι αφέντες της γης! Όσοι ζήσουν αν διατηρήσουν σωας τας φρένας και δε γίνουν ένα με τις μηχανές κάτι μπορεί να καταλάβουν αλλά θα είναι αργά!

  3. Τον Πετράκο τον κόψανε τον Ιερέα τον κάλεσανε άρα τον Ιερέα τον έχουν ΓτΠ και τον χρησιμοποιούν μόνο για τηλεθέαση .

  4. https://www.youtube.com/watch?v=N2KrHr1b2tE

    Καπως ετσι κανουν δημοσιογραφια τα μεγαλα “γυαλια” θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε οτι ενδιαφερονται για τις ζωες μας αλλα κατα βαθος μας στελνουν σα προβατα στη σφαγη.

  5. αυτός ο κοπρίτης κάφρος τσεπωσε για newsit σύμφωνα με λίστα πέτσα( μένουμε σπίτι) 250.000 € κ. η σκ@@@να του για tlife 80.000€. 330.000 € στα σκυβαλα για την βρωμερη προπαγάνδα. ΛΎΣΣΑ ΚΑΚΊΑ. ΑΝΤΕ ΣΙΧΤΙΡ

  6. Κύριοι του MEGA,
    Με οργή μπήκα στο κόπο να γράψω βλέποντας το παραλήρημα του βασικού σας παρουσιαστή Ευαγγελατου πριν μια ώρα.
    1. Κανένας δε σας δίνει το δικαίωμα να κρίνετε τον Τραμπ. Εκτός αν είστε Νεοταξιτης οπαδός του Μπαιντεν και δε το κρύβετε.
    2. Τον ιερέα ψυχιατρο είπατε στο ξεκίνημα “δε θα τον κρίνω εγώ αλλά οι τηλεθεατές”…. Από κάτω γράψατε “Αρνητής ιερέας και θεωρίες συνωμοσίας”, ειρωνευοοντας τον ανθρωπο όσο μίλησε.

    ΔΕ σέβεστε τίποτα γι αυτό δε θα σε σεβαστώ κι εγώ. Διεθνιστης Νεοταξιτης σήμερα δήλωσες Ευαγγελατε και απορώ γιατί δε σε σχολασε ο Μαρινακης χτες.
    Εύχομαι η τηλεόραση ν απαλλαγεί από ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ σαν εσένα σύντομα.

    1. Γιατί ο Μαρινάκης τι είναι ρε φίλε?
      Εγω προσωπικά δεν τρώω από το χέρι του Μαρινάκη οι περισσότεροι που τρώνε από το χέρι του Μαρινάκη είναι κατσαπλιαδες αναρχικοί!!!

  7. Κύριοι του MEGA,
    Με οργή μπήκα στο κόπο να γράψω βλέποντας το παραλήρημα του βασικού σας παρουσιαστή Ευαγγελατου πριν μια ώρα.
    1. Κανένας δε σας δίνει το δικαίωμα να κρίνετε τον Τραμπ. Εκτός αν είστε Νεοταξιτης οπαδός του Μπαιντεν και δε το κρύβετε.
    2. Τον ιερέα ψυχιατρο είπατε στο ξεκίνημα “δε θα τον κρίνω εγώ αλλά οι τηλεθεατές”…. Από κάτω γράψατε “Αρνητής ιερέας και θεωρίες συνωμοσίας”, ειρωνευοοντας τον ανθρωπο όσο μίλησε.

    ΔΕ σέβεστε τίποτα γι αυτό δε θα σε σεβαστώ κι εγώ. Διεθνιστης Νεοταξιτης σήμερα δήλωσες Ευαγγελατε και απορώ γιατί δε σε σχολασε ο Μαρινακης χτες.
    Εύχομαι η τηλεόραση ν απαλλαγεί από σένα σύντομα.

  8. Δηλαδή ο Μαρινάκης τέτοια «ενημέρωση» θέλει για το λαό; Εύγε.

    1. Υπόδικος συμμορίας είναι το περιμένεις….κ συ Μέγκα βλέπεις???

  9. ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΦΛΩΡΟ ,ΜΠΡΑΒΩ ΠΑΤΕΡ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΩ ΤΩΡΑ ΒΕΒΕΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΟΨΕ ΝΟΡΙΤΕΡΑ

  10. Τα λέει πολύ καλά ο ιερέας, που είναι και γιατρός, σε αντίθεση με τον Εισαγγελάτο και τους πουλημένους επιστήμονες. Όσο για τις ηλιθιότητες τύπου “ξέρω τόσους που πέθαναν από κορωνοϊό” να μάθει ο κάθε άσχετος ότι α) ο κορωνοϊός κλπ. δεν μπορούν να ανγραφούν ως αιτία θανάτου από ιατροδικαστή. Η πνευμονία μπορεί να είναι αιτία θανάτου.
    β) από πού το ξέρεις ότι πέθαναν από κορωνοϊό; από τα τεστ που τους κάνουν μετά θάνατον; από τις νεκροψίες που έχουν απαγορευτεί; ή από το ότι αν αφήσεις την PCR μια ώρα παραπάνω θα δείξει ούτως ή άλλως θετική; ή μήπως από το ότι βγάζουν θετικούς ανθρώπους που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ;

  11. αυτός ο βρωμερός κατσιβελατος χιμπατζελατος τι Λύσσα έχει με το ΧΤΙΚΙΟ; ΔΛΔ αυτός πονάει κ. θέλει να σωθεί ο κόσμος; βρε ΟΥΣΤ ΑΠΌ ΚΕΙ ΚΟΠΡΙΤΟΚΑΡΦΕ. ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΌΣΟΙ ΑΠΕΊΛΗΣΑΝ, ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΆΒΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΟΛΕΘΡΟ;

  12. Ρέ άθλιο λαδωμένο καί καλοπληρωμένο παπαγαλάκι είσαι ένα αχρηστο σαρίδι.Ενα τίποτα.Ακου μωρή χαμούρα όταν πιάνεις στό βρωμοστομά σου τόν πρόεδρο Τραμπ πρέπει νά τό πλένεις μέ θειικό οξύ.Βρίζεις καί λοιδορείς τόν Τραμπ γιατί στό διέταξε ο χρηματοδότης σου ο εξόφθαλμος.Ο πρόεδρος Τράμπ είναι άντρας ενώ εσύ καί ο Κούλης είσαστε δύο χεσμένοι τυφλοπόντικοι.
    Ενας Γερμανός ψυχίατρος o Δρ.Χάνς-Γιοάχιμ Μαατς:”Μεσω τού φόβου τού κορωνοιού η κοινωνική ζωή είναι ΜΟΝΙΜΑ διαταραγμένη”.Ετσι μιλάνε οί επιστήμονες αμόρφωτο ζαγάρι.
    Γιάννης Λάκων

  13. Ακόμα κι αν είναι κανείς ενάντια στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο εξαιτίας της ιστορικής του πιά παρουσίας στα ΜΜΕ και των αποτυχημένων κατά καιρούς επιλογών του, στο θέμα της καταδίκης του Αμερικανού κλόουν που νομίζει ότι κυβερνά τις Ε.Π. Αμερικής έχει δίκιο. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε όλοι μ’ αυτόν. Ας πάει να τα βρεί με το φίλο του τον Ερντογάν, γιατί δεν του χαλάει χατίρι. Άσχετα το τί κάνει η Βουλή του και το υπουργείο Εξωτερικών. Αυτός, τα έχει κάνει πλακάκια με τον Ερντογάν κι ο παπάς δεν έπρεπε να είναι τόσο πολύ υπέρ του. Ως ψυχίατρος και ως ορθόδοξος κληρικός θα έπρεπε να τηρεί τις αποστάσεις του από όλους αυτούς τους προτεστάντες κοσμικούς που κυβερνούν τις Ε.Π. Αμερικής. Και μη δίνουμε τόσο σημασία ούτε στα δημοσιεύματα που αφορούν τον Μπάιντεν, ούτε σε κείνα που αφορούν τον Τράμπ. Μέχρι να φτάσουν εδώ, τα έχουν επεξεργαστεί διάφοροι έτσι ώστε να μας έχουν δούλους της μιάς ή της άλλης πλευράς. Αμάν πιά αμερικανοδουλεία. Αλλά όταν τον αγκάλιαζε ο Αλέξης ο κομμούνας, όλοι σπεύδανε να κατηγορήσουν τον Αλέξη, τώρα ο Τράμπ είναι αθώος, αλλά δεν έκανε τίποτα υπέρ μας. Ας μου πεί κάποιος τί έχουν κάνει αυτά τα τελευταία 20 έτη οι Αμερικανοί γιά εμάς. Όλο λόγια και ευχολόγια.

  14. Ο κορονοιός είναι πραγματικός και υπαρκτός, ο θεός σας είναι ανύπαρκτος και αναζητείτε νεκρός η ζωντανός

  15. Τράβα ξυρίσου ρε τράγε, ξέρω 5 άτομα που νόσησαν και 2 πέθαναν.
    Μην ακούτε τους τράγους επίτηδες τα λένε για να βγάζουν φράγκα από κηδείες

  16. Οι βλακείες επιτρέπεται να βγαίνουν. Ελάτε σε εφημερία σε νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ελάτε να δείτε πώς γινόμαστε Ιταλία. Χαμηλό IQ. Πιο εύκολο είναι να τρώτε συνωμοσιολογίες σαν να βλέπετε ταινία του Holywood από το να δείτε την πραγματικότητα ή να διαβάσετε επιδημιολογία. 3000 χρόνια επιστήμης και ο παπάς τα καταρρίπτει. Το αν εκμεταλλεύονται κάποιοι τύραννοι την πανδημία πολιτικοί κλπ είναι άλλο θέμα. Επιστημονικά καθίστε διαβάστε και αφήστε τις αναλύσεις περιπτέρου. Ντροπή.

    1. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή από γρίπη κ λοιμώξεις έτσι είναι τα νοσοκομεία οπότε βοθρ@λυμα κάνε άλλο το μάθημα σου Γκε γκε????

  17. σκληρό νεοταξίτικο βρομόσκυλο! πληρώνεται ακριβά να επιμένει στα ψέματα του.. κατάσχεση περιουσιακών στοιχειων από πατριωτική κυβέρνηση σε τέτοια σκουπίδια και εξορία είναι το λιγότερο… αν δεν προλάβει να τον κρεμάσει ο κόσμος

  18. Mα πόσο πιο πουλημενο λαμογιο να γίνει αυτός ο δημοσιο-ΚΑΦΡΟΣ
    Προσωπικά χαίρομαι γιατί ξεφτιλίζονται σε όλη την κοινωνία
    και η οργή που δημιουργούν στο κόσμο,
    γυρίζει εναντίον τους.
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ και χαίρομαι που αυτά τα ξεφτιλισμενα λαμόγια,
    αποδεικνύονται πολλοί ηλίθιοι για να το καταλάβουν….

  19. Τι λες ρε φλεμα.
    Ούτε εσύ δεν τα πιστεύει αυτά που λες δημοσιγραφισκο

  20. Ο δημοσιογράφος τρέμει την αλήθεια, γι’αυτό αντιδρά ετσι, με νευρικότητα. Το ψέμα φοβάται και δεν έχει επιχειρήματα να παρουσιασει! Οποιαδήποτε άλλη άποψη από αυτά που προσπαθουν να περασουν στον κόσμο δεν είναι δεκτή. Στις 26/10 λίγες μερούλες πριν το διάγγελμα του Κουλη,, ο Π. Ο. Υ ανακοίνωσε ότι ο ιός αυτός έχει από ήπια μέχρι μέτρια συμπτώματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν στο σπίτι. Και μετά λοκνταουν, γιατί προτιμαμε τον ΕΟΔΥ που είναι τα πληρωμενα τσιρακια, που είχαν και το θράσος να ορκιστουν στο νόμο του Ιπποκράτη. Καημένε Έλληνα. Από φτώχεια θα πεθανουμε και την πεινα. Αν κλεισουμε τις τηλεοράσεις θα εξαφανιστεί και ο ιός. Όντως προβατα είμαστε. Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να έχει γνωστό του με τον ιό σε νοσοκομείο;με αποδείξεις, όχι πληρωμενα τρόλ εγώ δεν έχω κανέναν. Και από τους κύκλους των γνωστών μου, παλι κανενα. Τότε πώς σκατά είναι φουλ οι ΜΕΘ και τα νοσοκομεία;επίσης ως δια μαγείας έχουν εξαφανιστεί όλες οι υπόλοιπες ασθένειες και αρρώστιες. Τέρμα οι καρκινοπαθείς, οι καρδιακοι,τα εγκεφαλικά! Σωτήρας ο κορονοιος ε;

  21. 600 λέει πέθαναν από τον ιό.Τι λες βρε γελοίε;;; Έγινε καμιά νεκροψία;;; Όχι.
    Οι στατιστικές τους , τους διαψεύδουν ακόμη μία φορά. Με μικρά γράμματα κάτω κάτω σαν τις διαφημίσεις στοιχήματος μας λένε κάθε μέρα πέθαναν π.χ. 7 άνθρωποι μέσης ηλικίας 79 ετών και το 96,5 αυτών είχε υποκείμενα νοσήματα δηλαδή ,καρδιά , καρκίνο ,ανεπάρκεια , πίεση , ζάχαρο , υπέρβαροι κ.λ.π. , δηλαδή με το 1,5 πόδι στον τάφο.
    Πραγματικά από τους 600 οι 20 πιθανόν πέθαναν με βασική αιτία τον κορονοιό (πάλι δεν είναι βέβαιο γιατί μας λένε απαγορεύεται η νεκροψία) και ας μας πουν τις ηλικίες τους που το πιο πιθανό θα είναι 85 – 90 – 95 χρόνων που και η πιο απλή γρίπη μπορεί να σε σκοτώσει , ακόμη και ένα δύσκολο χέσιμο μπορεί να σε στείλει που λέει και η παροιμία “ή από πέσιμο ή από χέσιμο”

  22. Οχι μονο παιρνει θεση, αλλα προσπαθει να πεισει τον κοσμο οτι οσα λεει ειναι αληθεια! Η σταση του σωματος και οι κινησεις των χεριων δειχνουν οτι εχει κανει σεμιναρια κ μαθηματα που κανουν οι πολιτικοι!

    1. Έχει πτυχίο στο σκοταδισμό και στην υποκρισία

  23. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ:ENAΣ Β@ΘΡΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ Τ@ΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΛΑΜ@ΓΙ@ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΗΡ@ΜΕΝ@ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΛΕΙ@ΔΕΣ Τ@ΜΑΡΙ

  24. Εγώ εδώ βλέπω έναν ιερομένο ο οποίος μάλιστα είναι και ψυχίατρος που μιλάει με στοιχεία, ευγένεια και νηφαλιότητα παραθέτοντάς την αν μη τί άλλο επιστημονική του άποψη και απέναντί του ένα νευρικό ανθρωπάκι (στην κυριολεξία) που κοπιάζει να υποστηρίξει με οποιοδήποτε τίμημα την χλιδάτη ζωή που κάνει (χωρίς να το αξίζει) πουλώντας την συνείδησή και την αξιοπρέπειά του προκειμένου να έχει λόγο ύπαρξης (έτσι νομίζει) στα “μεγάλα” σαλόνια, ξεχνώντας την ταπεινή άλλα τίμια καταγωγή του,.
    Αν ήμουν ο μεροκαματιάρης πατέρας του θα ντρεπόμουν για αυτό το έκτρωμα…

  25. Σχόλια και τρόπος ομιλίας του αγύρτη που έχει δημοσιογραφική ταυτότητα δείχνουν το ποιόν του.
    Κλείστε επιτέλους τις τηλεοράσεις!!! Μόνο πανικό και φόβο προσφέρουν!!!

  26. Εισαγγελατε βγαίνεις συνεχώς κάθε μέρα κ προκαλείς την κοινοί γνώμη. Επιτέλους δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας τέλος πάντων ?? Αλλά είσαι από τους καλοπληρωμένους συστημικούς δημοσιογράφους εντεταλμένος καί με
    γερές πλάτες είναι όλο φανερό πλέον εδώ και χρόνια. Πάντως για αυτά που σπέρνεις κάθε μέρα θα λειτουργήσει ο πνευματικός νόμος ως καταπέλτης στο κεφάλι σου αλλά τότε θα ναι αργα

    1. Υπάρχει ο Ντογιάκος. Και για δικαστικός η Λεπενιώτη. Τέτοιους λαμπρούς δικαστικούς και εισαγγελείς έχουμε

  27. Ποιος είσαι εσύ ρε γελοίε τυπε Ευαγγελάτος που θα αμφισβητήσεις τον κ Ιωαννίδη και θα πεις ότι είναι ψέματα η έρευνα του;γελοίε με όλη την σημασία της λεξης.καραγκιοζακο Ευαγγελάτε…..ουστ από δω κοπρόσκυλο….

  28. Ευαγγελατε! Να ξερεις! Καθημερινως, καταριεμαι και σενα και απασα, την οικογενεια σου! Στον πολεμο, συναισθηματισμος, δεν υπαρχει! Ουτε κοκκος, να μην μεινει, απο τα αρρωστα, διεστραμμενα και σατανικα, γονιδια σας!

  29. Βαγγελατε βαλε την μανταμ σου μαντιλα της και εσυ γι@σ@ου απο την Ελλαδα οσο πιο γριγορα ξαφανησου μουσουμανε να σοθεις.Εισαι τιποτα μονο παπαγαλο πλιρομενο.ντροπη σου .καθε εκπομπη που μιλανε ο λαος με φωνη αληθηνο εδυ κοβεις.ξερεις γιατι?ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΗΡΕΣ.Ολοι σου ευχουνετε μην σου τι…

  30. Ρε συ ευαγγελατε μήπως σου έχει τάξει καμία θεσουλα ο Κούλης ? Αι σαπερα ρε .

  31. Ο συγκεκριμένος ιερέας είναι ψυχίατρος και εξαιρετικά μορφωμένος!.Όταν άκουσε ο Εισαγγελατος ότι είναι γιατρός “δαγκωθηκε’! Νόμιζε στην αρχή ότι θα έχει να κάνει με κάποιον αμόρφωτο ιερέα που θα μπορέσει να τον ξεφτιλισει!Αλλά τελικά ξεφτιλιστηκε ο ίδιος!

  32. Ο εισαγγελατος απλα λειτουργει σαν δικηγορος(αυτο και που ειναι προφανως….) και τιποτα περισσοτσρο…ουτε καν δημοσιογραφος

  33. Θα πεθαίνουμε στους δρόμους λέει ο υπερεπιστήμονας της TV. Ο ιός υπάρχει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο με άπειρους συνωστισμούς χωρίς κανένα μέτρο και χωρίς τα τραγικά αποτελέσματα που μας λένε. Όχι άλλα κρατικά fake news.

  34. Βγηκε το σκουπιδι ο Ευαγγελατος να πει οτι ο Καθηγητης Ιωαννιδης λεει ψεματα.

  35. Ευαγγελάτε που όλα τα ξέρεις….
    Παριστάνεις τον Ανακριτή εδώ και 25 χρόνια….
    Ο Δημοσιογράφος ΔΕΝ παίρνει θέση.

  36. εισαγγελατε αντε στο σπιτακι σου με τα κουβαδακια σου ρε ηλιθιε που ειδες εσυ να πεθαινουν στο δρομο και να ξερεις οτι καθε χρονο και καθε μερα πεθαινει κοσμος παντου ετσι πως θελεις να περασεις ειναι οτι οι ανθρωποι πεθαινουν με τον ψευτοιο σας βεβαια ολα τα καναλια παπαγαλιζουν την ιδια ατακα και μασανε την ιδια τσιχλα λογικο ειναι 20 000 000 ειναι αυτα. αν ειστε σωστοι δημοσιογραφοι θα βγαζετε και τις αντιθετες αποψεις ειδαλως ειστε σκουλικανθρωποι

Comments are closed.