Ο παππούς του Mad Clip πετσοκόβει την πρώην του: «Χρήματα υπήρχαν πολλά, εμείς δε βρήκαμε τίποτα. Εκείνη ξέρει… Μας κοίταγε και σαν τη βαρυπενθούσα χήρα!»

Κοινοποίηση:
mad-clip-itan-les-kai-toys-apochairetoyse-oloys-akoma-kai-tin-areti-960x504-1

To παράπονό του για την στάση της πρώην συντρόφου του 34χρονου τράπερ Mad Clip, εξέφρασε δημόσια ο παππούς του, μιλώντας στην κάμερα του Αντ1.


«Πονάω πολύ, όπως πονάει όλη η οικογένεια. Τον είχα δει τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου και όταν ήταν να φύγω μου είπε σε αγαπάω. Μετά πήγα σπίτι του, χτύπησα το κουδούνι και δεν είχε ανταπόκριση, μπορεί να είχε ρήξη με την κοπέλα. Εγώ γνωρίζω ότι ο εγγονός μου την αγαπούσε σφόδρα και ήθελε να την παντρευτεί. Όταν ήταν να πάρει την Πόρσε ήταν στο σπίτι μου ο εγγονός μου, ο πατέρας του και η υπόλοιπη οικογένεια και του είπα ότι η Αρετή τον κοροϊδεύει. Χρήματα υπήρχαν πολλά αλλά εμείς δε βρήκαμε τίποτα. Εκείνη που ξέρει για τα χρήματα είναι η Αρετή. Ο εγγονός μου έκανε πολλά έξοδα. Και για την Αρετή και σε φίλους του. Δε λέω πως όλα τα λεφτά που έβγαλε ο Παναγιώτης τα κράτησε η Αρετή. Αλλά γνωρίζει αυτή το τι ακριβώς έχει γίνει. Τραπεζικούς λογαριασμούς δεν έχει, δεν άφηνε λεφτά. Του είχα πει να τα βάζει στην τράπεζα, αλλά δεν με άκουσε. Η Αρετή δε με γνώριζε; Με έχει αγκαλιάσει δυο φορές. Όταν πήγαινα στο σπίτι του Παναγιώτη ήταν εκεί. Η Αρετή ήταν στα μέσα και στα έξω. Εγώ άκουσα πως είπε η Αρετή πως είχαν κάποια σχέση και δεν τα βρήκαν. Η Αρετή ήρθε στην κηδεία και καθόμασταν στις καρέκλες. Πήγε στην μητέρα του Παναγιώτη και μίλαγαν. Δεν μας χαιρέτησε. Εμείς τι είμαστε; Είναι διαγωγή αυτή που έδειξε, που μας κοίταγε σαν τη βαρυπενθούσα χήρα;» είπε, μεταξύ άλλων, ο παππούς του Mad Clip.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ταλαίπωρε παππού που ζεις στην άγνοια σου, ο εγγονούλης σου έκανε “μαύρες” δουλειές (ευγενικά μιλώντας) και έβγαζε “μαύρα” φράγκα, αυτά, δεν πάνε στις τράπεζες, και μόνο οι γκόμενες ξέρουν που κρύβονται τα φράγκα ή ότι άλλο έχει αξία…. τώρα σε τι ελπίζεις; να σας λυπηθεί και να σας δώσει μερτικό; πάτε καλά όλοι σε αυτή τη χώρα;

  2. Αυτό που μου έκανε η εντύπωση είναι πως η πρώην του πήγε μαζί με τη Φουρέιρα και άλλους στη κηδεία ντυμένες με άσπρα κολητά και ψηλοτάκουνα και βαμμένες σαν να πήγαιναν στα μπουζούκια ενώ όλοι οι άλλοι και οι συγγενείς ήταν μαυροντυμένοι. Ούτε τη κηδεία δεν σεβάστηκαν και την είδαν σαν μια καλή ευκαιρία για να “δειχτούν”. Έχει χαθεί πλέον κάθε σεβασμός ακόμα και στους νεκρούς.

  3. Αυτος ο παππους τελικα λεει πολλα σεναρια με το μυαλο του τις πριαλλε; ελεγε για εγκληματικη ενεργεια

Leave a Response